16 / 05 / 2024

İstanbul Çamlıcada ana verici kulesi inşaat çalışmaları başladı

İstanbul Çamlıcada ana verici kulesi inşaat çalışmaları başladı

İstanbul Çamlıca’daki radyo-TV vericilerini ana vericide toplayacak olan dev kulenin yapımı için inşaat çalışmalarına başlandı.

120-125 bin bina ağır hasar görecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da şu ana kadar yapılan testlere göre; ‘İstanbul’da 120-125 bin binanın ‘ağır hasar alacağının’ tahmin edildiğini’ belirtti. 

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 10 Eylül'de hizmete açılıyor!

İstanbul Çamlıca tepesindeki antenleri tek bir yapıda toplayan ve yayın faaliyetleri RTÜK tarafından yürütülen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, 10 Eylül'de hizmete girecek.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesi açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ihalesine ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, İstanbul’da depremin ana mesele olduğunu vurguladı ve öncelikli sorunun deprem olduğunu dile getirdi.

İstanbul'un alışveriş caddeleri olumlu sinyaller veriyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield’ın, İstanbul'un 3 ana caddesini inceleyen altıncı İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınladı…

Kanal İstanbul mal ve hizmet akışını artıracak mesafeyi kısaltacak bir proje mi?

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin TBMM grup toplantısında, Kanal İstanbul için, "36 kişilik bir ekip Kanal İstanbul projesini 4 ana başlık altında analiz etti. Vardığımız sonuçları kamuoyu ile paylaşacağız" dedi...

Antwell ile hayat yeniden başlasın!

Ant Yapı tarafından İstanbul Çamlıca'nın eteklerinde hayata geçirilen Antwell'in reklam filmi televizyon ve internette aynı anda yayına girdi...

Çamlıca TV Kulesi'nde sona yaklaşılıyor!

İstanbul Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması amacıyla yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona geliniyor.

Galataport İstanbul Seatrade Cruise Fuarı'na katıldı!

Yılda mürettebat dahil 1.5 milyon kruvaziyer yolcusuna hizmet verecek olan İstanbul’un tek ana limanı Galataport, Seatrade Cruise Europe 2019 Fuarı’nda sergilendi.

Ege Yapı'nın 3 projesinde 3 fırsat!

Ege Yapı; Cer İstanbul, ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde yeni fırsatlarla ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 0,99 oran ve 120 ay vade avantajı sunuluyor...

Çamlıca Camisi’ni aydınlatacak 7 tonluk ana avize yerine takıldı!

Çamlıca Camisi’ni aydınlatacak olan 7 tonluk ana avize, 8 halatla kedi yoluna asılıp yerine takıldı. Avize, camiyi ziyaret edenlerin, başını kaldırdığında avizeyi değil, kubbeyi görecek şekilde tasarlandı...

Çamlıca Tepesi'ndeki yıkım Kirazlıtepe'deki iş yerlerini vurdu!

İstanbul Çamlıca Tepesi'nin eteklerinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Kirazlıtepe Mahallesi'nde yer alan iş yerlerini vurdu.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde sona gelindi!

İstanbul Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve anten kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında 165 metre uzunluğundaki çelik konstrüksiyon son bölümünün yapımına başlandı.

Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar!

Toplam 1038 konuttan meydana gelen Exen İstanbul projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar 850 bin TL'den başlayarak değişiyor.

İstanbul Çamlıcada ana verici kulesi inşaat çalışmaları başladı Haberi

İstanbul Çamlıcada ana verici kulesi inşaat çalışmaları başladı

Büyük Çamlıca’da dağınık halde bulunan radyo-TV vericilerinin tek çatı altında toplanması için yapılan çalışmalarda sona gelindi. İhaleyi kazanan Sarıdağlar İnşaat dev kulenin inşaatına başladı.


Kule inşaatının yapılacağı Küçük Çamlıca tepesinin deniz seviyesinden yüksekliği 229 metre. Yapılması planlanan kulenin yüksekliği ise 365.5 metre. Bunun 163 metresi verici olacak. Kalan 202.50 metresi ise betonarme yapı olacak.


Bu kısımda ofisler, mağazalar, restoranlar ve seyir kulesinin yer alacağı öne sürülüyor. 


Çamlıca’daki tüm vericileri bir arada toplayacak olan dev kule tamamlandığında bu görüntüyü alacak.


Yeni...