24 / 05 / 2024

İstanbul Cihangir 1950

İstanbul Cihangir 1950

İstanbul Beyoğlu'ndaki Cihangir Mahallesi'nde 5 katlı apartman yapmaya müsait arsa, 18 bin liradan satışa çıkarılmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1950'lerde Samatya'da tekerlekli ev varmış: 1950 model Tiny house!

1950'li yıllarda İstanbul Samatya'da yer alan tekerlekli evin görseli yorum yağmuruna tutuldu. İşte Tarih Enstitüsü isimli sayfanın yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Cihangir'de 48.8 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beyoğlu ilçesi, Cihangir mahallesinde bulunan 217 metrekarelik evi satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 48 milyon 819 bin 444 TL olarak belirlendi.

Cihangir'de silüet isyanı!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Cihangir Mahallesi'ndeki Özoğlu Sokak’ta, Boğaz a nazır devam eden bir inşaat, koca mahalleyi ayağa kaldırmış durumda. Cihangirliler, inşaat imar ruhsatına aykırı bir şekilde sürdüğünü, kentin siluetinin bozulduğunu iddia ediyor...

Beyoğlu Cihangir Camisi'nde silüet korkusu!

İstanbul Beyoğlu'nda yer alan ve Kanuni Sultan Süleyman döneminde, 1559 yılında Mimar Sinan’ın yaptığı Cihangir Camisi'nde silüet korkusu yaşanıyor. 

Cihangir Roma Bahçesi'ndeki sosyal tesis inşaatı meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılması istemiyle İstanbul Cihangir'deki Roma Bahçesinde yapılan sosyal tesis inşaatına ve alandaki arkeolojik kalıntılarla ilgili alınan kararlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Keten'den 2 yeni proje: Papilio Bomonti ve Cihangir Cennet!

Keten Grup'un yeni projeleri Keten Papilio ve Keten Cihangir Cennet için satışlar sürüyor....

Roma Parkı'ndaki kazı 2. kez durduruldu!

İstanbul Cihangir’deki Roma Park’a dün sabah polis eşiliğinde iş makinaları girdi.Roma Parkı'ndaki izinsiz kazıyı ikinci kez halk durdurdu.

Cihangir'deki Roma Parkı yeşil alan kalacak!

Beyoğlu Belediyesi, İBB'nin Cihangir'deki Roma Parkı'nda başlattığı çalışmaların detaylarını HT İstanbul'a açıkladı: "Sosyal tesis Roma Parkı'na değil, parkın üst kısmında yer alan arkeolojik kazı alanından bağımsız otopark bölümüne yapılacak".

Cihangir Roma Parkı'ndaki yıkımlar durduruldu!

Cihangir'de bulunan ve Sanatkarlar Parkı olarak da bilinen Roma Parkı’nda ‘Cihangir Sosyal Tesisi’ yapmak için başlayan yıkım durduruldu.

Cihangir'deki Roma Parkı’na sosyal tesis mi yapılıyor?

Cihangir’de altında tarihi eserler bulunduğu için Roma Parkı olarak adlandırılan Sanatkarlar Parkı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, ‘Cihangir Sosyal Tesisi İnşaatı’ başlatıldı.

İşte Şevval Sam'ın Cihangir'deki evi!

Şevval Sam, çekim maratonuna kısa bir mola verdi, Cihangir’deki evinde InStyle Home ekibini ağırladı. Sam’ın erkek arkadaşı Sarp Maden ve dört kedisiyle yaşadığı daire, renkli ve bohem tarzıyla dikkat çekiyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki iki oteli kapandı!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki iki oteli kepenk indirdi. İmirzalıoğlu, otellerin müşterisi azalınca otelleri apartmana çevirmeye karar verdi.

Mert Fırat Cihangir'de mekan açtı!

Magazin dünyasından ticarete el atan isimlere Mert Fırat da eklendi. Ünlü oyuncu, Cihangir'de kendisine ait bir mekanı olduğunu açıkladı.

İstanbul Cihangir 1950 Haberi

İstanbul Cihangir 1950

İstanbul'un Beyoğlu İlçesi Cihangir Mahallesi'nde bulunan bir arsa, 1950 yılında 18 bin liradan satışa çıkarılmış. Cihangir'de satılık arsa, 5 katlı apartman yapmaya müsaitmiş...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; Cihangir'de arsanın satışa çıkarıldığı 1950 yılında Reşat Altın 39 lira değerindeymiş...


Haberin devamı için tıklayın!


Emlakta nostalji haberleri için...