07 / 05 / 2024

istanbul da yol çalışmaları

istanbul da yol çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 16 Eylül Pazartesi açılacak okullar öncesinde trafiği rahatlatmak için yol bakım onarım çalışmalarına bir süre ara vereceklerini ifade etti...

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Borsa İstanbul'da yol ayrımı: Ya 7 bin ya da 6 bin puan! Yatırımcılar dikkat! 

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son durumu merakla araştırıyor. Peki Borsa İstanbul yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

İstanbul’da büyük dönüşüm başlıyor! Rezerv alanlar tek tek belirlendi, 350 bin yeni konut yapılacak!

Mega kent İstanbul’da ilk etapta 600 bin, tam 1.5 milyon riskli konutun yenilenmesi için yol haritası hazırlandı. Riskli evlerde yaşayan vatandaşların taşınması için belirlenen rezerv alanlara 350 bin konut yapılacak.

İstanbul'da Şubat ayı enflasyonu yüzde 3.8 oldu! Yıllık rakam buz kestirdi!

İTO, Şubat 2023'te istanbul'da perakende fiyatların yüzde 3,83, toptan fiyatların yüzde 2,38 oranında yükseldiğini duyurdu. İTO, yıllık enflasyonu ise yüzde 78 şeklinde açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da tsunami riski var mı?

Türkiye'de 11 şehirde yıkıma ve can kaybına yol açan deprem felaketi sonrası gözler İstanbul'a çevrildi. Marmara'da yaşanacak büyük bir depremin İstanbul'da yaratacağı yıkımın yanında tsunami riski de sık sık gündeme geldi. Peki İstanbul'da tsunami riski var mı?

Borsa İstanbul’da son 2 yılın en sert düşüşü! Endeks yüzde 8,62 oranında çakıldı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Borsa istanbul’da dün başlayan sert düşüşler bugün de devam etti. BIST 100 endeksi 22 Mart 2021'den bu yana en sert düşüşünü yaşadı.

İstanbul'da kritik görüşme! 'Faiz politikası yatırım için uygun değil'

Türkiye'de hastane, yol ve bir takım çevre projelerine destek sağlayan Avrupa Yatırım Bankası'nın Başkanı, İstanbul'da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve MB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşerek ekonomi politikasıyla ilgili endişelerini aktardığını açıkladı

İstanbul'da deprem için yol haritası belirleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi koordinatörlüğünde Deprem ve Doğal Afet Komisyonu ile İstanbul’da kentsel dönüşüm ve deprem konusundaki yol haritasının belirlenmesi için toplantı gerçekleşti. 

İstanbul'da deprem çalışmaları tam gaz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal konutlara ve deprem çalışmalarına ilişkin önemli yol kat edildiğini belirtti. "2 bine yakın sosyal konutu tamamlayıp anahtarlarını hak sahiplerine teslim ettik" diyen Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yürütülen deprem çalışmalarını da paylaştı.

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

İstanbul'da deprem için hangi adımlar atılmalı?

TÜRKÇİMENTO öncülüğünde bir araya gelen Türkiye'nin önde gelen siviltoplum kuruluşlarıyla beraber hayata geçirilmesi planlanan Türkiye Deprem Hazırlık Yol Haritası Raporu kamuoyu ile paylaşıldı. Raporda, İstanbul'da yapılacak dönüşüm için gerekli çözüm önerileri tespit edildi. 

İstanbul'da 10 İstihdam Ofisi açılacak!

istanbul'da 10 İstihdam Ofisi açmayı planladıklarını söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''Tüm İstanbul'da gereksinimin sayısı olarak 10 tane açmayı düşünüyoruz, artabilir'' dedi.

Bostancı-Kayışdağı yol projesi 4. kez ihaleye açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bostancı-Kayışdağı arasına yapmayı planladığı yol ve kavşak için 4’üncü kez ihale açtı. Yeni ihale 21 Haziran’da yapılacak...

istanbul da yol çalışmaları Haberi

istanbul da yol çalışmaları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının başlayacağı 16 Eylül Pazartesi günü trafikte sorun yaşanmaması için alınan tedbirleri İBB Afet Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM) basın mensuplarına anlattı.


Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda İstanbulluların desteği ve hassasiyetiyle trafikte her hangi bir sorunla karşılaşmayacaklarını ifade eden Başkan Kadir Topbaş, “Dünyanın bütün kentlerinde okulların açıldığı ilk gün trafikte ciddi bir yoğunluk yaşanmaktadır. Vatandaşlarımızdan ricam geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıllarda toplu taşıma araçlarını yoğun olarak kullanmalarıdır. Gösterecekleri hassasiyetle hep birlikte sıkıntısız bir hafta geçirebiliriz” diye konuştu.


İstanbul’da 2013-2014 ders yılı itibariyle 2 Milyon 700 bin öğrenciyle birlikte 104 bin eğitimcinin de ders başı yapacağını kaydeden Başkan Topbaş açıklamasını şöyle sürdürdü: “Şu anda 5.792 okulda 14.590 servis aracımızla 298 bin 80...