15 / 05 / 2024

İstanbul Deprem Lojistik Merkezi nerede

İstanbul Deprem Lojistik Merkezi nerede

GEA Arama Kurtarma Grubu tarafından olası İstanbul depremine hazırlık için kurulan Deprem Lojistik Merkezi açıldı.

İstanbul Deprem Bilim Kurulu'ndan son dakika deprem önerileri: Boş konut stoku, gökdelenler, deniz ulaşımı...

İBB’nin bir araya getirdiği 'İstanbul Deprem Bilim Kurulu' tarafından şehrin, beklenen büyük depreme hazırlanması için bazı önerileri gündeme getirdi. Peki bu öneriler neler? 

Borsa ile ilgili şok iddia: Borsa İstanbul deprem felaketinin ardından neden hemen kapatılmadı?

Borsa İstanbul, deprem felaketinin ardından işlemlere kapatılma kararından önce 4 bin 186 puandan işlem görüyordu. Borsanın kapatılması çağrılarına rağmen işlemlerin neredeyse 3 gün durmaması tepkilere yol açtı.

Borsa’da şok gelişmeler! 5 iş günü borsada işlemler durduruldu! Kayıplar kaç günde telafi edilir?

Borsa İstanbul deprem felaketinin ardından pay piyasalarında işlemlerin 5 iş günü durdurulmasına karar verirken, akıllara Gölcük depreminde alınan önlemler geldi. O zamanki adıyla İMKB hangi önlemleri almıştı? Kayıplar kaç günde telafi edildi? İşte yanıtları...

Borsa İstanbul’da son dakika gelişmesi! SASA deprem ile ilgili ilk duyuruyu yaptı!

Borsa İstanbul, deprem nedeniyle 8 şirketin hisselerinde işlemlerin geçici olarak askıya alındığını duyurmuştu. Borsa İstanbul’un isimlerini verdiği şirketler arasında yer alan Sasa’dan açıklama yapıldı.

İstanbul Deprem Raporu açıklandı!

Deprem ve Doğal Afetler Komisyonu Başkanı Kadem Ekşi, İBB Meclisi Deprem ve Doğal Afetler Komisyonu tarafından “İstanbul Deprem Raporu”nu açıkladı. Raporda kentsel dönüşüm için ayrılan bütçelere yer verildi. 

İstanbul'un deprem bütçesi düşürüldü mü?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul deprem bütçesinin yüzde 65 oranında düşürüldüğü iddia edildi. Bu rakam 671 milyon 298 bin TL'ye karşılık geliyor. 

İstanbul Deprem Lojistik Merkezi açıldı!

GEA Arama Kurtarma Grubu tarafından olası İstanbul depremine hazırlık için kurulan Deprem Lojistik Merkezi açıldı.

İstanbul'un deprem haritası yayınlandı!

GABORAS, İstanbul’da yaşanması beklenen depremin muhtemelen en fazla etkileyeceği bölgeleri gösteren ‘İstanbul Deprem Haritası’nı hazırladı. Haritada, İstanbul'un riskli bölgeleri belirlendi.

Büyük İstanbul depreminde 48 bin bina ağır hasar görecek!

İstanbul Deprem Çalıştayı Aralık 2019 raporu yayınlandı. Çalıştaydaki açıklamaların paylaşıldığı raporda, olası büyük İstanbul depreminde İstanbul'un tahmini olarak karşılacağı hasarlara da yer verildi...

Ekrem İmamoğlu: Kenti hırpalamadan olası afete hazırlamak zorundayız!

İBB, Prof. Dr. Miktat Kadıoğlu’nun koordinatörlüğünde İstanbul Deprem Konseyi’ni kurdu. Toplantıda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Kenti hırpalamadan olası afete hazırlamak zorundayız" dedi.

Deprem uzmanı Hoogerbeets’ten korkutan İstanbul deprem tahmini!

Deprem kahini olarak anılan Frank Hoogerbeets İstanbul deprem tahmini ile tekrar gündeme geldi. Büyük Marmara Depremi ile ilgili analizleri bulunan deprem uzmanının son analizleri oldukça dikkat çekici...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul Deprem Platformu'nu kurduk!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Deprem Platformu'nu kurduk. Deprem konusunun milli bir sorun olarak görülerek bu soruna çözüm bulunması adına İBB'nin İstanbul'da organize ettiği Platformla büyük bir destek sunacağına inanıyorum" dedi...

İstanbul Deprem Çalıştayı'nda kentsel dönüşüm konuşuldu!

İBB tarafından İstanbul Deprem Çalıştayı 2-3 Aralık tarihleri arasında düzenlendi. Çalıştayda, binaların deprem güvenliği, kentsel dönüşüm, ilçelere afet merkezleri kurulması konuları görüşüldü.

İstanbul Deprem Lojistik Merkezi nerede Haberi

İstanbul Deprem Lojistik Merkezi nerede

GEA Arama Kurtarma Grubu tarafından olası İstanbul depremine hazırlık amacıyla kurulan Deprem Lojistik Merkezi, 12 Kasım Afete Hazırlık Günü'nde açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, gerçekleştirilen açılışa Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katıldı.

Ayrıntılar...