05 / 05 / 2024

istanbul Dünyagöz şubeleri

istanbul Dünyagöz şubeleri

Dünyagöz’ün gündeminde 145 milyon liralık yatırım programı var. Türkiye’de de 5 yeni hastane ve 12 yeni şube yatırımına hazırlanan Dünyagöz, bu yatırımlarla birlikte 2 yılda toplam 145 milyon lira yeni yatırım yapacak

İstanbul-Sivas aktarmasız YHT seferleri başladı

İstanbul-Sivas aktarmasız ekspres Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın (YHT) ilk seferi, düzenlenen tören ile birlikte 08.40'ta başladı. İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı seferlerinin ilki, Söğütlüçeşme İstasyonu'ndan yapılıyor.

Dövizden çözülen paralar nereye gidiyor? Paranın yeni adresi neresi?

Seçim öncesi piyasalarda dalgalı seyir devam ederken, döviz hesaplarından çözülen paraların nereye gittiği merak konusu. Uzmanlar, döviz mevduatlarından çıkan 27,7 milyar doların nereye gittiğini araştırıyor.

İstanbul’da insansız otoparklar dönemi başlıyor!

Evdeki saatten, depremde can kaybını önleyen betona kadar hayatımızdaki hemen her şey 'akıllı' olmaya başladı. İstanbul'da şimdi de  insansız 'akıllı otopark'lar hayata geçirilecek.

Çağlayan'daki dev otopark satılıyor!

Dünyagöz Hastanesi'nin sahibi olan Eray Kapıcıoğlu'nun 30 yıllık işletmesini kazandığı 5 katlı Park Çağlayan'ın işletme hakkı satılıyor.

Kanal İstanbul dünyanın projesidir!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Kanal İstanbul sadece ülkenin değil dünyanın projesidir. Dünya bu projelerden rahatsız oluyor, bunu anlıyorum..." dedi...

Bursa'nın kentsel dönüşümünde düğüm çözüldü!

Bursa kentsel dönüşüme hızlı başladı. Yerinde dönüşümün neredeyse zorunlu hale geldiği kentte yenilenmenin kentsel dönüşümle gerçekleşmesi benimsendi. Bursa'nın kentsel dönüşümünde düğüm çözüldü.

Kanal İstanbul dört ilçede gayrimenkul fiyatlarını artıracak!

Kanal İstanbul‘un güzergahında yer alan dört ilçede gayrimenkul fiyatlarının artması bekleniyor. Endeksa.com’un Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, özellikle Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir ve Arnavutköy‘de fiyatların artacağına dikkat çekti. 

Tema İstanbul dükkan fiyatları!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Tema İstanbul Evleri'nde daire fiyatları 512 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul dükkan fiyatları ise 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Kentsel dönüşümde düğümler çözülmeli!

BURSA İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır, Bursa’da kentsel dönüşümün hızlanması gerektiğini açıkladı.

İstanbul dönüşümle yenileniyor!

Türkiye'de 6.5 milyon konut yenilenme ihtiyacı içindeyken, 20 yılda gerçekleşmesi beklenen kentsel dönüşümün maliyetinin 884 milyar lirayı bulacağı tahmin ediliyor.

Deniz İstanbul Konutları Beylikdüzü fiyatlar!

Deniz İstanbul projesi Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Büyük İstanbul dönüşümü başlıyor!

17 Ağustos depreminin 18'nci yıl dönümünde Türkiye'de kentsel dönüşüm hamlesi başlatılıyor. 1 yılda 500 bin konutun dönüşeceği Büyük İstanbul dönüşümü projesi ile yeni bir İstanbul kurulacak.

İstanbul dünyanın en akıllı şehirlerinden biri olacak!

İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ (İSBAK) Genel Müdürü Alyürük: "İstanbul gelecekte dünyanın en akıllı şehirlerden biri olmaya hazırlanıyor" dedi.

istanbul Dünyagöz şubeleri Haberi

istanbul Dünyagöz şubeleri


Dünyagöz’ün gündeminde 145 milyon liralık yatırım programı var. Bu yıl haziran ayında Ankara Sincan ve Çayyolu’nda, Sakarya, Çorlu ve Erzincan’da; aralık ayında Gaziantep, Konya, Sultanbeyli, Ümraniye, Beylikdüzü, Küçükçekmece ve Bağcılarda yeni Dünyagöz şubeleri hizmete açacak. Bu yatırımlar 2014 yılında tamamlanacak ve yatırım tutarı 75 milyon lira olacak. 2015 yılında hizmete girecek arsaları alınmış ve projeleri onaylanan 5 hastane var. Bu hastaneler Kayseri, Adana, Eskişehir, Diyarbakır ve İzmir’de hizmete girecek. Bu hastaneler için 2015 yılında 70 milyon lira yatırım yapılacak. Dünyagöz, yurtdışında ise şu anda 4 adet olan klinik sayısını 2 yıl içinde 30 adete çıkaracak. Bu klinikler sadece ön tanı hizmeti verecek. Ön teşhis merkezlerinin toplam yatırım maliyetli yaklaşık 5 milyon dolar seviyesinde. Gelecek 2 yıl içindeki yatırım planları...