17 / 05 / 2024

İstanbul Eataly Gaziantep el sanatları

İstanbul Eataly Gaziantep el sanatları

Eataly Gaziantep'i ağırlıyor etkinliği kapsamında İstanbul Zorlu Center'da Gaziantep rüzgarı estiren Antep Sepeti el sanatları ve etnografik ürünleriyle göz kamaştırdı. Gaziantep'in dünya genelinde el sanatları ve bakır işçiliği oldu.

İstanbul ve Gaziantep'te iki arsa satılacak! 

İstanbul ve Gaziantep'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların muhammen bedelleri 26 milyon 282 bin  TL ile 10 milyon 203 bin TL arasında değişiyor. 

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

TMSF, 5 şirketi satışa çıkardı!

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'te yer alan 5 fabrikayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkullerin ihaleleri 18 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Gaziantep'e gelen 27 inşaat işçisi karantinaya alındı!

İstanbul'da bulunan bir inşaatta çalışan bazı işçilerin koronavirüs testi pozitif çıkınca memleketleri Gaziantep'in İslahiye ilçesine dönen 27 işçi, 14 günlük karantina altına alındı.

İLBANK 3 ildeki 19 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası mülkiyetinde bulunan 19 adet gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Ankara, İstanbul ve Gaziantep'te bulunan arsaların ihalesi 30 Nisan 2019 günü gerçekleşecek.

Trios 2023 Gaziantep'te tanıtılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın kalbindeki İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan, sanayi ve lojistiğin modern merkezi TRİOS 2023, 4-7 Ekim 2018 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda tanıtılacak. 

Gaziantep Meclisi'nde 37 madde imar komisyonuna sevk edildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısına başkanlık eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, önceki gün İstanbul’da yaşanan terör saldırısını kınadı.

Eataly, ikinci şubesini Bağdat Caddesi’nde açıyor!

İtalyan mutfağının Türkiye’deki temsilcisi Eataly, İstanbul Zorlu Center’dan sonra ikinci şubesini Bağdat Caddesi’nde açıyor. Dünyada 30 şubesi bulunan restoran zinciri 2013 yılında Türkiye pazarına girdi.

Düzce Belediyesi'nden dış cephe değişimi için teşvik!

Düzce Belediyesi İstanbul ve Gaziantep Caddesi üzerindeki binaların dış cephe değişimi için mülk sahiplerini teşvik edecek.

Gaziantep konut satışında 11. sırada!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, konut satışlarında İstanbul'un 17 bin 503 konut satışla yüzde 15,3 artışla en yüksek orana sahip olduğu belirtildi.

Babacan Yapı'dan Gaziantep'e yeni konut projesi!

İstanbul merkezli gayrimenkul geliştiricisi Babacan Holding, Anadolu atağını memleketi Gaziantep’te başlatıyor. Konut ağırlıklı yeni projenin, yıl sonunda başlaması öngörülüyor.

Babacan Yapı İstanbul ve Gaziantep'te 2 arsa satın aldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) İstanbul ve Gaziantep'te satışa sunduğu 2 değerli arsayı satın alan Babacan Yapı, bu arsalarda inşa edeceği projelerden 1 milyar lira gelir hedefliyor.

Babacan Yapı, 3 projeyle 1 milyar lira gelir hedefliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) İstanbul ve Gaziantep'te satışa çıkardığı 2 arsayı satın alan Babacan Yapı, bu arsalarda inşa edeceği projelerden 1 milyar lira gelir hedefliyor.

İstanbul Eataly Gaziantep el sanatları Haberi

İstanbul Eataly Gaziantep el sanatları

Gaziantep’in Kültür Elçisi Ahmet Ümit, Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan ve Eataly Yönetim Kurulu Üyesi Zülfikar Bekar’ın koordinasyonuyla İstanbul Zorlu Center’de gerçekleştirilen Eataly Gaziantep’i Ağırlıyor etkinliğinde buluşturulan sadece İtalya ve Gaziantep’in gastronomisi değil, aynı zamanda Gaziantep’in dünya genelinde tanınan el sanatları ve bakır işçiliği oldu. Eataly teşhir salonlarındaki stantlarıyla dikkat çeken Antep Sepeti etkinlik süresince on binlerce ziyaretçiye Gaziantep el sanatları kültürünü tanıtarak yeni bir ilke imza attı.


Eataly Gaziantep’i Ağırlıyor etkinliği çerçevesinde İstanbul’da yaşayan Gaziantepli sanayici, iş adamı, siyasetçi ve toplumun çeşitli kesimlerinden insanları bir araya getiren proje büyük ilgi görünken etkinliklere katılmak iÇin İstanbul’a gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Zorlu Center’da bulunan Eataly’de stant açan Antep Sepeti’nin stantlarını ziyaret ederek Cihan Koçer’den bilgi...