04 / 05 / 2024

istanbul en iyi ofisler

istanbul en iyi ofisler

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını seçti. Puanlama sistemiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı olarak belirlendi.

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

İşte İstanbul'un en iyi 20 ofis binası!

İstanbul'un en iyi ofis binaları açıklandı. 20 plaza arasından Maslak Orijin Plaza ve Kozyatağı'nda bulunan AND eşit puanlar aldı. İşte İstanbul'un en iyi ofis binaları...

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını puanladı!

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını seçti. Puanlama sistemiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı olarak belirlendi.

Soho House İstanbul 2015’in En iyi Şehir Oteli seçildi!

Dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.

Ahmet Bülbül: Gaziosmanpaşa İstanbul'un en iyi semti olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Bülbül 'Ketsel dönüşüm' çerçeveside Gaziosmanpaşa'ın İstanbul'un en iyi semti olacağı ve yeni bir Nişantaşı'nın doğacağını belirtti.

İstanbul'un erişim ve çekimde en iyi caddeleri!

Perakende sektörü için var olacağı noktanın analizi çok önemli. Biz de İstanbul’un en ünlü caddelerinin karnesini istedik. Erişimden çekim noktalarına kadar en iyi karneye sahip olan cadde Bağdat çıktı.

The İstanbul Edition en iyi sürdürülebilir otel ödülü aldı!

En iyi Sürdürülebilir Otel Ödülü alan Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının Avrupa'daki ilk oteli olan The İstanbul Edition en iyi sürdürülebilir otel ödülü aldı

En iyi karma proje ödülü bizim, ev sahipliği sizin! Tema İstanbul!

Artaş-Öztaş-Mesa-Kantur İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Tema İstanbul 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. "En iyi karma proje ödülü bizim, ev sahipliği sizin!" Tema İstanbul! sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Kayıp kaçak su ortalamasında en iyi iki il: İstanbul ve Bursa!

Kayıp kaçak su ortalamasında en iyi şehirlerin % 24’lük oranla İstanbul ve Bursa´nın olduğu ortaya çıktı. Dünyada küresel iklim değişikliklerinin etkilerine bağlı olarak su kaynaklarını koruma ve etkin kullanmanın önemi her geçen gün artıyor.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a 'En iyi Denizaşırı İş Oteli' Ödülü!

Çırağan Palace Kempinski istanbul, dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Conde Nast Traveller'ın ingiliz baskısının okurları tarafından bir kez daha "Okur Seyahat Ödülleri 2014"de dünyanın en iyi otelleri arasında seçildi.

Conrad İstanbul en iyi konferans oteli!

Conrad istanbul, tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödüllerinin (World Travel Awards) Avrupa finalinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi.

istanbul en iyi ofisler Haberi

istanbul en iyi ofisler

Ofisraporu.com kullanıcı ihtiyaç ve kriterleri doğrultusunda İstanbul’un en iyi ofis binalarını değerlendirdi. Sitenin hazırladığı puanlama sistemine göre İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı oldu.


Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre belirlenen kriterler dikkate alınarak hazırlanan puanlama siteminde yaklaşık 100 ayrı kriter yer alıyor.


Yapılan puanlama sonucunda aynı puana sahip Orijin Plaza ve AND İstanbul’un en iyi ofis binaları oldular. Orjin Plaza büyük ve verimli kat alanı, İstanbul’un en yüksek otopark kapasitesine sahip olması, tek mülkiyete sahip olması, VIP asansörü, gelişmiş bina içi sosyal alanlara sahip olması gibi özelliklerle öne çıkarken AND de İstanbul’un en geniş lobi alanına sahip binası olması, LEED Platinum Sertifikası, yüksek otopark ve asansör kapasitesi, ziyaretçi ve servis araç parkı...