18 / 07 / 2024

İstanbul Florya deniz kenarında satılık arsa fiyatı

İstanbul Florya deniz kenarında satılık arsa fiyatı

Bir dönem İstanbul'un tatil beldesi olan Florya'da denize 60 metre mesafedeki 300 metrekare arsa 1100 liradan satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Olağanüstü Florya Evi'nde teslimler bu yıl! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla!

İstanbul Florya'da yükselen Nivak Florya projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 40 peşinat imkanından yararlanabiliyor. 96 adet konutun bulunduğu proje sahiplerine bu yıl teslim edilecek.

Fadıl Akgündüz yönetimindeki deniz taksiler çürüyor!

İstanbul'daki deniz taksi projesinde amaca ulaşılamadı. Projenin başında yer alan Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Alphan Manas, "2012 yılında deniz taksi operasyonunu Fadıl Akgündüz'e devrettik. Fadıl bey döneminde operasyon durdu" diye konuştu.

Koru Florya'da 5 katlı AVM ve 27 konut satışa çıkıyor!

İstanbul Florya'da yükselen Koru Florya projesinde 5 katlı AVM ve 27 rezidans daire 13 Ağustos'ta açık artırma ile satışa sunulacak...

Fahrettin Altun'dan Kanal İstanbul paylaşımı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kanal İstanbul projesine ilişkin, "İstanbul'da deniz trafiği kaynaklı tüm riskleri ortadan kaldıracak" ifadelerini kullandı...

Çılgın proje Kanal İstanbul'da adım adım ihaleye doğru!

Boğaz'da güvenliği sağlayacak Kanal İstanbul Projesi İstanbul’un deniz trafik ihtiyacını 100 yıl boyunca karşılayacak. Proje kapsamında adım adım ihaleye sürecine giriliyor.

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

Kanal İstanbul'da deniz incelemesi başlıyor!

Gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesinde deniz incelemesi başlıyor. Proje kapsamında Karadeniz ve Marmara denizine şamandıralar yerleştiriliyor.

Palmiye Konakları Florya fiyatları!

Palmiye Konakları projesi Beyazlar ve Yazganlar İnşaat tarafından İstanbul Florya'da inşa edildi. Palmiye Konakları Florya fiyatları ne kadar?

İstanbul'un denizini gören ev kazandırıyor!

İstanbul'da deniz gören konut projeleri hızla artıyor. Yabancı yatırımcıların da ilgisini çeken projeler en az yüzde 30 ile 50 arasında kazandırıyor.

Deniz gören konut kazandırıyor!

İstanbul’da, deniz gören projeler hem manzarasıyla, hem de getirisiyle kazandırıyor. Daha hızlı satılan projelerin yüzde 30 ile 50 arası kar getirdiği belirtildi.

Kartal Deniz Otobüsü İskelesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kartal Deniz Otobüsü İskelesi amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Crowne Plaza'da Ağustos'a özel uygun fırsatlar!

İşe giderken çantanıza mayonuzu atmayı unutmayın. Çünkü iş çıkışı Crowne Plaza İstanbul Florya’ya gidebilir yaz tatilinize mesai dışında devam edebilirsiniz. Crowne Plaza İstanbul–Florya Ağustos’a özel uygun fırsatları ve kampanyalarıyla dikkat çekiyor.

Crowne Plaza, İstanbul Florya kapılarını açtı!

Crowne Plaza İstanbul-Florya kapılarını açtı. İlker Yöreoğlu, tesisin toplam yatırımının 300 milyon dolar olduğunu dile getirdi.

İstanbul Florya deniz kenarında satılık arsa fiyatı Haberi

İstanbul Florya deniz kenarında satılık arsa fiyatı

İstanbul Florya'da 300 metrekare büyüklüğündeki bir arsa, 1953 yılında 1100 liradan satılacakmış. Florya'daki arsanın satışa çıkarıldığı dönemde Reşat Altını 49 liradan satılıyormuş...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; 1953 yılında Florya'da, denize 60 metre mesafede, asfalt üzerinde bulunan 300 metrekarelik arsaları 23 adet altın parasına, bin 100 liraya satın almak mümkünmüş.


Haberin devamı için tıklayın!


Emlakta nostalji haberleri için...