07 / 05 / 2024

istanbul gaziosmanpaşada riskli alan ilan edilen yerler

istanbul gaziosmanpaşada riskli alan ilan edilen yerler

İSTANBUL'da bazı yerlerin riskli alan ilan edilmelerine ilişkin Bakanlar Kumlu kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Sarıgöl, Yenidoğan ve Bağlarbaşı mahallelerinde oturanlar dikkat etmeli...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz İstanbul'un en riskli yerlerini açıkladı! Depremde ilk önce buralar etkilenecek!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz, en riskli 2 fayı ve İstanbul'un depremde daha fazla zarar görecek yerlerini sıraladı.

Gaziosmanpaşa'daki 180 bin metrekarelik riskli alanın imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl-Yenidoğan Mahalleleri'ndeki 179 bin 900 metrekarelik riskli alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

Olası bir İstanbul depreminde en riskli yerler nereler? Uzman isimler açıkladı!

İstanbul Jeoloji Sempozyumu’nda önemli açıklamalar yapan Prof. Dr. Ziyadin Çakır, yüzey deformasyonu yaşanan bölgelerde depremin daha büyük hasara neden olacağını söyleyerek en riskli yerleri açıkladı...

AFAD 15 ilçeyi 'en riskli' diyerek açıkladı! Büyük İstanbul depreminde en riskli ilçeler hangileri?

Gemlik'teki 5.1'lik depremin ardından 'Büyük İstanbul depreminin öncüsü mü?' konusu tartışılırken, İstanbul'un riskli bölgeleri de araştırılmaya başlandı. Peki büyük İstanbul depreminde en riskli ilçeler hangileri?

Gaziosmanpaşa'daki 71 bin 700 metrekarelik riskli alanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi, Riskli Alana (11A Bölgesi-7,17 Ha) İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! Tam 431 yeni konut geliyor! 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesiyle Yıldıztabya Mahallesi'ne 431 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

İstanbul depreminde 207 bin bina riskte! Olası İstanbul depreminde en riskli yerler açıklandı! 

Deprem uzmanları, beklenen büyük depremle ilgili sık sık açıklamalar yapıyor ve uyarılarda bulunuyor. Neotektonik ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Haluk Selim de konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki olası İstanbul depreminde en riskli yerler nereler?

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor! Yeni tarihler resmen belli oldu!

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor... Yeni tarihler resmen belli oldu... İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi detayları...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk bu yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde 431 adet yeni konut yer alıyor. Yıldıztabya Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projenin ihalesi yarın yapılacak.

Büyük İstanbul depreminde en riskli üç ilçenin röntgeni çekildi: Kaç bina hasar görecek? Mahalle mahalle açıklandı!

Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece'deki deprem riskli rakamlarla açıklandı. Peki beklenen büyük İstanbul depreminde bu ilçelerde kaç bina hasar görecek?

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 319 bin 800 metrekarelik riskli alanın imar planı revizyonu askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Riskli Alanın yaklaşık 31,98 ha kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıkarıldı.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 27 Mart'ta! 

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, İstanbul Gaziosmanpaşa'da yer alan 7 adet iş yerini kiraya veriyor. Peki kiraya verilecek iş yerlerinin aylık kira bedeli ne kadar? 

istanbul gaziosmanpaşada riskli alan ilan edilen yerler Haberi

istanbul gaziosmanpaşada riskli alan ilan edilen yerler

İSTANBUL'da bazı yerlerin riskli alan ilan edilmelerine ilişkin Bakanlar Kumlu kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Sarıgöl, Yenidoğan ve Bağlarbaşı mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanların riskli alan ilan edilmesi kararlaştırıldı. 


Resmi Gazete'de, riskli alan ilan edilen yerlerin sınır ve koordinatlarını gösteren krokiler de yer aldı. Öte yandan, Samsun'un Tekkeköy ilçesinde sınır ve koordinatları belirlenen yerler, Lojistik Köy Projesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ile Fuar ve Kongre Merkezi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı olarak ilan edildi. 


DEPREMDE YAPILAN İŞYERLERİ BELEDİYEYE DEVREDİLDİ 


Ayrıca, 17 Ağustos 1999 ve 12 Kasım 1999'ta meydana gelen depremlerde işyerleri yıkılan veya ağır hasar gören hak sahiplerine verilmek üzere Sakarya'da inşa edilen ancak çeşitli nedenlerle hak sahiplikleri iptal edilip geri alınan işyerlerinden 863'ü Sakarya...