18 / 05 / 2024

istanbul havalimanı güvenlik

istanbul havalimanı güvenlik

Dünyada ve Türkiye'de havacılık sektöründe çığır açmaya hazırlanan İstanbul Havalimanı, devletin kasasına 25 yılda 176 milyar liradan fazla para girmesini sağlayacak.

Murat Kurum: İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması güvenlik meselemiz!

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, ''İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması bizim milli güvenlik meselemiz, beka meselemiz. O yüzden bu çalışmaları yapmak zorundayız. ''dedi.

İstanbul Havalimanı günlük 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın, 21-27 Ağustos haftasında, günlük ortalama 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri olduğunu açıkladı.

İstanbul Havalimanı günlük 1419 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği günlük ortalama 1419 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bazı taşınmazları kiraya veriyor! Geç kalmayın!

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün kiralık taşınmazlar ilanını yayımladı. Buna göre 3 taşınmaz kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 07 Mart 2023 saat 10.00 olarak belirlendi.

İstanbul'a 4 yeni sosyal güvenlik merkezi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım sağladığı Fatih, Silivri, Topkapı ve Zeytinburnu sosyal güvenlik merkezlerinin toplu açılış töreninde konuşma yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Sağlık harcamalarını yüzde 20,3'den yüzde 17,3'e düşürdük"dedi...

İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı yarın çalışmaya başlayacak!

Büyüklüğünden altyapısına, güvenlik sistemlerinden mimarisine pek çok alanda dünyaya örnek olacak İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı yarın tam kapasiteyle çalışılacak.

Kanal İstanbul, Türkiye'nin milli güvenlik meselesidir!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Kanal İstanbul, İstanbul Boğazı'ndan sonra Marmara'dan Karadeniz'e açılan ikinci su yolu projesidir. Kanal İstanbul, İstanbul'un can ve mal güvenliğin teminat altına alacak bir projedir. Kanal İstanbul, Türkiye'nin milli güvenlik meselesidir" dedi...

İstanbul Havalimanı’nda bir ilk daha! Yer radarı kullanılacak!

Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı’nda güvenlik en üst seviyeye çıkarıldı. Havalimanında ilk kez yer radarları da kullanılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı güzergâhındaki konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul Yeni Havalimanı, güzergâhındaki emlak fiyatları yükselişe geçti. Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi’nde bu yılın 7 aylık döneminde metrekare satış fiyatları yüzde 116 yükseliş kaydetti. 

Yeni Havalimanı’na akıllı güvenlik sistemi!

29 Ekim'de açılacak Yeni Havalimanı’nda entegre güvenlik sistemi kuruluyor. Projede kullanılacak sistem, Türkiye'de bir ilk olacak. 

İGA güvenlik timi başvuruları için son gün 30 Eylül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışacak 3 bin 500 kişilik güvenlik ekibinin son bin kişilik kontenjanı için başvurular 30 Eylül'e kadar devam ediyor.. 

3. havalimanının güvenlik ekibi eğitime başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanında sona gelindi. Açılış için gün sayan havalimanında çalışacak güvenlik görevlileri eğitime başladı.

3. havalimanı güvenlik görevlisi ilanına rekor başvuru!

29 Ekim'de ilk etabı açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda istihdam edilecek 3 bin 500 güvenlik görevlisi alım ilanına 4 ayda 20 bin kişi başvuru yaptı ve rekor kırıldı. 

istanbul havalimanı güvenlik Haberi

istanbul havalimanı güvenlik

Milyonlarca uluslararası yolcuyu taşıması beklenen ve en iddialı projelerden biri olan İstanbul Havalimanı 42 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak 29 Ekim 2018'de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. İstanbul Havalimanı, önümüzdeki hafta yolculara hizmet vermeye başlayacak. 

Sabah Gazetesi'nden Cevdet Özdemir'in haberine göre; İstanbul Havalimanı, pek çok yeni özelliğe sahip olacak. İstanbul Havalimanı'nda  7/24 hizmet veren 40 bin araçlık otopark bulunacak. Bu otoparkın 18 bini kapasiteli olanı kapalı, 22 bin araçlık olanı da açık olarak hizmet verecek. 

Engelliler unutulmadı 

Terminal içerisinde engellilere büyük kolaylıklar sağlayacak 9 bin yönlendirme tabelası yer alıyor. Bununla beraber 1, 3, 5, 7 numaralı girişlerde birer adet engelli asistan telefonu ve çağrı butonu yer alıyor. Engelli yolcular bu çağrı cihazlarını kullanarak hizmet kuruluşlarına ulaşabilecekler. Ayrıca, yolcuların ibadetlerini yerine...