29 / 04 / 2024

istanbul her mahalleye kreş projesi

istanbul her mahalleye kreş projesi

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'un 39 ilçe ve 961 mahallesinde ciddi araştırmalar yaptık. Çalışan anneler için kreş ihtiyacı olan bütün mahalleler belirlendi. 961 mahallenin 300'ünde toplam 955 kreş açacağız" dedi...

Her mahalleye sanal AVM geliyor!

Alışveriş merkezleri pandemide işleri artırmak için yeni bir hamleye hazırlanıyor. Her AVM kendi e-ticaret sitesini açıp, bölgesindeki tüketiciye satış yapacak. İstihdam da artacak.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un her karışı sevgiyle imar edildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam gerçekleştirilen "Fetih Şöleni" etkinliğinde yaptığı konuşmada, "İstanbul'un yedi tepesine yedi kandil yaktık, boğazına gerdanlıklar taktık. Her karışını sevgiyle suladık, imar ettik" diye konuştu....

Kahramankazan'da her mahalleye kültür evi inşa edilecek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında bulunan ve tüm merkez mahallelere yapılması planlanan Kültür Evleri projesinin ilki için harekete geçildi.

Kanal İstanbul iyi çalışılmış, her ayrıntısı düşünülmüş bir projedir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kanal İstanbul projesi tüm unsurları ve boyutlarıyla iyi çalışılmış, her ayrıntısı düşünülmüş bir projedir" ifadelerini kullandı...

Kanal İstanbul her yönüyle masaya yatırılacak!

İBB, Kanal İstanbul Projesi'ni, bilim insanlarının katılacağı çalıştayda her yönüyle tartıştırıyor. 10 Ocak'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek çalıştayın açılış konuşmasını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yapacak.

Beylikdüzü'nde her mahalleye bir kreş projesinde temel atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, mutlu bir gelecek için Kavaklı Mutlu Çocuk Merkezi’nin temelini attı. 

İstanbul'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sütlüce'de düzenlenen iftarda İstanbul'la ilgili yeni projelerini açıkladı.

İstanbul'un 39 ilçesinin her noktasında kentsel dönüşüm olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Kentsel dönüşümde bilhassa İstanbul'da 39 ilçemizde, her noktada olacağız. Konya'da olacağız, tüm şehirlerimizde kentsel dönüşümle alakalı, vatandaşımızın ihtiyacı olan, en acil alandan başlamak suretiyle, bu kentsel dönüşüme gireceğiz" dedi...

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Ankara'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Her Mahalleye Bir Kreş' projesiyle binlerce kadın istihdam edilecek." dedi.

Gaziantep Şahinbey Durantaş Sosyal Tesisi açıldı!

Her mahalleye bir sosyal tesis inşa eden Şahinbey Belediyesi, yeni mahallelerinden Ufacık, Akpınar ve Durantaş Mahallelerine yaptırdığı tesislerin açılışını gerçekleştirdi.

Bursa Tuna Meydanı açıldı!

Vatandaşlara sosyal yaşam alanları sunmak adına her mahalleye park, meydan ve yeşil alan inşa eden Osmangazi Belediyesi, en yeni projesi olan Tuna Meydanı’nı törenle hizmete açtı.

istanbul her mahalleye kreş projesi Haberi

istanbul her mahalleye kreş projesi

Çekmeköy Doğa Parkı'nda kadın seçmenlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, kadınların toplumun mayası olduğunu söyledi.

"955 kreş açacağız"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi veren Yıldırım, kadınlara yönelik icraatları çok önemsediğini vurguladı.

İstanbul'un 39 ilçe ve 961 mahallesinde ciddi araştırmalar yaptıklarını anlatan Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti;

"Çalışan anneler için kreş ihtiyacı olan bütün mahalleler belirlendi. Bu çok önemli bir ihtiyaç. 'Çocuk da yaparım, kariyer de' diyen kadınlarımızın yanındayız. Hem çocuk yetiştireceği hem de kariyerimiz ilerleteceğiz. 961 mahallenin 300'ünde toplam 955 tane kreş açacağız. Bu mahallelerde 0 ila 4 yaş arasında 577 bin 370 bebek kreş hizmetinden yararlanacak. Sayıları tek tek tespit...