18 / 05 / 2024

İstanbul Jewelry Showda tuvalet klima krizi mi yaşandı

İstanbul Jewelry Showda tuvalet klima krizi mi yaşandı

Türkiye ve bölgenin en büyük mücevher fuarlarından biri olan İstanbul Jewelry Show önceki gün Yeşilköy CNR Fuar alanında başladı. Fuar için dünyanın dört bir yanından 400 müşteri Türkiye’ye geldi.

Altın imalatın da rekor! Yıllık 40 tonun üzerinde

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Jewelry Show’a katılarak, "Şu anda 40 tonun üzerinde senelik altın imalatımız var. Yerin altından bunu çıkarıp değer şekli ile ekonomiye kazandırıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

KUYAŞ Gayrimenkul İstanbul Jewelry Show'a katılıyor!

KUYAŞ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ), Mücevher ve saat endüstrisi sektörünün en önemli etkinliği olan ve bu sene 42. si düzenlenen Istanbul Jewelry Show'a katılıyor.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

CNR'daki İstanbul Jewelry Show'da tuvalet ve klima krizi!

Türkiye ve bölgenin en büyük mücevher fuarlarından biri olan İstanbul Jewelry Show önceki gün Yeşilköy CNR Fuar alanında başladı. Fuar için dünyanın dört bir yanından 400 müşteri Türkiye’ye geldi.

Saf altın 3. köprü minyatürü 39. İstanbul Jewelry Show'da sergilendi!

Altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, yarı değerli ve değerli taş, inci, gümüş,saat, kalıp, vitrin dekorasyon sektörlerinden 800'ün üzerinde yerli ve yabancı markaların ürün ve hizmetlerinin sergilendiği 39. İstanbul Jewelry Show CNR Expo'da açıldı.

İstanbul Vizyon Park Jewelry Show’da!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ) tarafından hayata geçirilen İstanbul Vizyon Park projesi, 20-23 Mart tarihleri arasında CNR Expo’da 38.’si düzenlenecek İstanbul Jewelry Show’da yer alıyor.

Bio Istanbul'da metrekaresi 4 bin liraya 1+1!

İstanbul’ da akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış ilk gayrimenkul projesi “Bio Istanbul”, sonbaharda yapılacak konut lansmanı öncesi yoğun ilgi ve talep üzerine bekleme listesindeki misafirlerinin taleplerine ön satış dönemiyle cevap veriyor...

İstanbul Jewelry Showda tuvalet klima krizi mi yaşandı Haberi

İstanbul Jewelry Showda tuvalet klima krizi mi yaşandı

100 metrekare alan için 40 bin dolar ödenen İstanbul Jewelry Show'da tuvalet krizinden sonra şimdi de klima krizi patladı. Milyonluk müşteriler yarım saat arayla fuar alanından çıkıp geri geldi. Klimaların fuarda yarattığı bunaltıcı hava işadamlarını etkiledi.


2009 yılında kırık dökük ve hijyenik koşullardan uzak tuvaletler yüzünden katılımcılar şikayetlerini dile getirmiş. ‘Milyonluk adamlardan siparişler alıyoruz fakat tuvalete gittiklerinde rezil oluyoruz’ demişlerdi.



Aradan 5 yıl geçtikten sonra ise kriz klima konusunda yaşandı. Klimaların salonu yeteri kadar ferahlatmaması yüzünden müşteriler fuar alanından ara ara çıkmak zorunda kaldı. Konuyla ilgili olarak konuşan Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Ayhan Güner, “Bu fuarın kapasitesi artık bize yetmiyor. Bu yıl Endonezya, Suudi Arabistan hatta Pakistan’dan bile müşteri getirdik. 700 kişilik alım heyeti oluşturduk. Bu insanların otel masraflarını da...