27 / 04 / 2024

İstanbul Kayabaşı 5. etap

İstanbul Kayabaşı 5. etap

Emlak Konut'un 'İstanbul Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi' sözleşmesinde resmi imzalar atıldı.

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

İstanbul için özel deprem yasası! Özhaseki: '5 yıl içinde tamamlarız'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'a özel bir deprem yasası çıkarmayı planladıklarını belirtti. Bu kapsamda İstanbul ilini 5 yılda tamamlamayı hedefliyorlar.

TOKİ'den İstanbul'a 2 bin 900 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 5 yeni proje inşa edecek. İstanbulluların merakla beklediği projelerde 2 bin 900 konut yer alacak.

Murat Kurum'dan deprem uyarısı: İstanbul'da 1,5 milyon riskli konut var!

İstanbul'daki deprem riski ile ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'da 5,9 milyon konut olduğunu ve bu konutların 1,5 milyonunun riskli olduğunu söyledi.

İstanbulluların merak ettiği soru yanıtlandı! Büyük taşınma planı belli oldu! 1.5 milyon konut nereye yapılacak?

“İstanbul’da dönüşmesi gereken 1,5 milyon bağımsız bölüm var” diye konuşan Bakan Murat Kurum İstanbulluları merakta bıraktı. İstanbul 1,5 milyon konut nereye taşınacak? İşte detaylar!

İBB'den arsa alacaklara büyük müjde! 5 ilçedeki 6 arsa 557 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

İBB, İstanbul'un 5 ilçesindeki 6 arsayı 557 bin 150 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İstanbul Hali 5 Mayıs sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte İstanbul Hali 5 mayıs 2022 fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 5 Mayıs 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki İstanbul Hali 5 Mayıs sebze meyve fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Mayıs 2022 İstanbul Hali fiyat listesi...

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

TOKİ Kayabaşı kuraları çekildi!

TOKİ Kayabaşı kuraları çekildi. TOKİ İstanbul Kayabaşı projesi kapsamında 2 bin 322 konut sahibini buldu.

TOKİ 50 bin sosyal konut Kayabaşı kuraları çekiliyor!

TOKİ 50 bin sosyal konut kapsamında İstanbul Kayabaşı projesinin konut belirleme kuraları çekiliyor...

Bahçetepe İstanbul 5 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçetepe İstanbul projesindeki 5 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul Kayabaşı kura sonucu öğrenme 26 Haziran!

Yaklaşık 157 bin 391 adet başvurunun geldiği TOKİ Kayabaşı 2019 projesinde çekilen kura ile 4 bin 467 adet konut sahiplerini buluyor. İstanbul Kayabaşı kura sonucu öğrenme 26 Haziran...

İstanbul Kayabaşı 5. etap Haberi

İstanbul Kayabaşı 5. etap

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı konu ile ilgili Kap'a açıklamada bulundu. 08.05.2015 tarihinde 2. oturumu tamamlanan, Şirketimiz projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin sözleşmesi, Yüklenici ''Tahincioğlu Gayrimenkul İnş. ve Tur. A.Ş. - Nida İnşaat ve Tur. A.Ş. İş Ortaklığı" ile 20.07.2015 tarihinde imzalanmıştır.



Emlak Konut GYO'nun İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumunu Tahincioğlu Gayrimenkul - Nida İnşaat 407 milyon 588 bin TL teklifle kazanmıştı.


Emlak Konut GYO'nun İstanbul Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, Tahincioğlu Gayrimenkul ve Nida İnşaat ile imzalandı.


Yeni...