11 / 05 / 2024

istanbul kocaeli deniz uçağı

istanbul kocaeli deniz uçağı

Karayoluyla trafik nedeniyle yaklaşık iki saat süren Kocaeli - İstanbul arası ulaşım, deniz uçaklarının sefere başlamasıyla 22 dakikaya düşecek. Seferlerin sabah ve akşam saatlerinde düzenlenmesi planlanıyor...

İstanbul'da deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş!

İstanbul'da günümüzde arsa fiyatları zirveyi görürken 1941 yılında deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş...

Kocaeli Deniz Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

Kocaeli'nin Derince ilçesine bağlı, Deniz Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Reysaş GYO'dan İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'daki gayrimenkulün değerleme raporu!

Reysaş GYO İstanbul Tuzla, Sancaktepe ve Esenyurt'taki, Kocaeli Esenyurt'taki ve Sakarya Arifiye'deki toplam 6 gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul-Kocaeli Yolu sit alanından geçecek!

İstanbul’un trafiğini rahatlatmak içim hazırlanan yeni İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi, 3 ayrı ihaleyle 3 ayrı firmaya 22 ayda tamamlatılacak. Yol, Ballıkayalar Vadisi’ni de içine alan, 1. derece doğal sit alanı olan tabiat parkından geçecek...

İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı!

İstanbul Tuzla ilcesinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı..

Kanal İstanbul'da deniz incelemesi başlıyor!

Gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesinde deniz incelemesi başlıyor. Proje kapsamında Karadeniz ve Marmara denizine şamandıralar yerleştiriliyor.

İstanbul'daki deniz manzaralı konutların hesaplı satıldığı bölgeler!

İnşaat firmalarının son dönemde hayata geçirdikleri projelerle birlikte İstanbul’da deniz manzaralı bir evde oturmak da hayal olmaktan çıktı. Markalı konut projeleri uygun fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projede 60 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Deniz İstanbul Mercan Konakları nerede?

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları fiyat!

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları fiyat listesi 520 bin liradan başlıyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Deniz İstanbul Mercan etabı 2017'nin son çeyreğinde teslim edilecek...

Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Projenin 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Beylikdüzü, Yakuplu'da hayata geçiriliyor. Mercan etabının 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan projede 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları fiyatları!

Deniz İstanbul Mercan Konakları fiyatları 520 bin liradan başlayarak değişiyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları projesinde teslimler 2017 yılının son çeyreğinde yapılacak...

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projenin Mercan etabında fiyatlar 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

istanbul kocaeli deniz uçağı Haberi

istanbul kocaeli deniz uçağı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, Seabird Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kürşad Arusan ile İzmit Seka Park'taki kafede düzenlediği basın toplantısında, belediyenin 2005 yılında deniz uçağıyla İzmit Körfezi’nde denetimlere başlayarak Türkiye'de ilki gerçekleştirdiğini hatırlattı.


 “Şimdi de bu alanda sivil taşımacılığın başlamasına öncülük ediyoruz" diyen Polat, "İleride herkesin kapısında otomobil gibi deniz uçaklarının da olmasının önünü açtık. Bu çalışma Türkiye’de büyümenin en güzel örneklerinden biridir” diye konuştu.


Arusan ise Kocaeli- İstanbul Haliç uçuşlarının deniz-kara entegre hava ulaşımında Bursa-Haliç Projesi'nden sonra önemli bir model olacağını dile getirdi.


 Kocaeli'yi Avrupa'ya bağlamak için adım attıklarını anlatan Arusan, belediyenin altyapı desteğiyle yolcuları Kocaeli'den İstanbul'a 22 dakikada ulaştıracaklarını kaydetti.


Seka Park içindeki terminal binasının tamamlanmak üzere olduğuna dikkati çeken Arusan, şöyle konuştu:


"Planımız 2 Ocak 2014'te...