12 / 05 / 2024

İstanbul maketleri

İstanbul maketleri

İstanbul maketle görücüye çıkıyor. İstanbul’un mega projeleri İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nun desteğiyle Fransa’daki gayrimenkul fuarı MIPIM’de maketle tanıtılacak. İstanbul’a özel bir çadır da yer alacak!

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Sur Yapı Cityscape Turkey'de 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı!

Cityscape Turkey Fuarı'nda Mirage Rezidans, Exen İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinin maketleri ile yerini alan Sur Yapı fuar boyunca 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı.

Sur Yapı Ümraniye'de yeni proje inşa edecek!

Sur Yapı Cityscape fuarına Mirage Rezidans, Exen İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinin maketleri ile katıldı. Ümraniye'de yeni bir arsa alan Sur Yapı sonbahara doğru konut projesini satışa sunmaya hazırlanıyor.

Muğla'da atık malzemelerle tarihi binaların maketleri yapılıyor!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iç mimar Hilal Chouman, Kayaköy Ören Yeri ile İstanbul'un Balat semtindeki tarihi yapıların maketlerinde plastik, karton, strafor, cam ve metal atıkları kullanıyor.

3D ile inşaat maketleri 10 saatte basılacak!

Son yılların büyük buluşlarından olan 3D yazıcılar sayesinde 10 katlı binaların maketleri 10 saatte basılacak. 3D yazıcılarla binalar yapılmasının şimdilik uzak bir ihtimal olduğu belirtiliyor.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

MIPIM’e dev şehir maketleri damga vurdu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MPIM’e, dev şehir maketleri damgasını vurdu. ATO Başkanı Bezci, önümüzdeki sene kapsamlı bir Ankara şehir maketi yapmamız lazım." dedi.

MPIM’e dev şehir maketleri damga vurdu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MPIM’e, dev şehir maketleri damgasını vurdu. ATO Başkanı Bezci, önümüzdeki sene kapsamlı bir Ankara şehir maketi yapmamız lazım." dedi.

İstanbul maketleri Haberi

İstanbul maketleri

İstanbul Ticaret Odası (İTO), dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından Fransa Cannes’de düzenlenen MIPIM’de, Türkiye’nin etkin tanıtımını yapmak için harekete geçti. Geçtiğimiz iki yılda Türkiye’nin ‘onur konuğu’ olduğu ve Türk firmalarına özel Türkiye Çadırı’nın yer aldığı fuarda, ilk kez İstanbul’a özel tanıtım gerçekleştirilecek. 10-13 Mart 2015’te düzenlenecek fuarda, Türkiye Çadırı’nın karşısında İstanbul Çadırı da kurulacak. Çadır içinde İstanbul’un 72 metrekarelik maketi yer alacak ve üçüncü havalimanı, üçüncü köprü, Marmaray, Avrasya Tüneli, Finans Merkezi gibi mega projeler yatırımcılara anlatılacak.


Açılış gecesi İstanbul’un


İTO Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul’un uluslararası etkinliklerde daha etkin tanıtılacağını belirterek, İTO’nun fuar için dev bir kent maketi hazırlattığını söyledi. İTO’nun Cannes’daki fuar alanında yer alan 300 metrekarelik çadır ve gala yemeğinin ön finansmanını yaptığını dile getiren Çağlar, şunları söyledi: “İstanbul’un...