29 / 05 / 2024

İstanbul markası ve algı yönetimi

İstanbul markası ve algı yönetimi

Gayrimenkul İçin Strateji Toplantıları’ nın üçüncüsü “İstanbul’un Marka Değerinin Yükseltilmesi İçin Yapılması Gerekenler” başlığı altında 10 Ekim 2013 tarihinde farklı sektörlerden güçlü isimlerin katılımlarıyla gerçekleşti...

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi açıldı!

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi bugün Kadıköy'de 115 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Eremsoy tarafından açıldı.

İstanbul Finans ve Teknoloji Üssü kurulacak!

Finansal teknoloji (fintek) ekosisteminin Türkiye'de gelişmesine yönelik olarak bir yol haritası oluşturularak, İstanbul Finans ve Teknoloji Üssü kurulacak.

Port Of İstanbul Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Port Of İstanbul Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ez El Dın Rayan ve Mohammad Malass ortaklığında kuruldu.

İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası müze oluyor!

Sultanahmet'te bulunan İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası, müzeye dönüştürülmek üzere boşaltılıyor.

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: Kentimiz için deprem ve Kanal İstanbul önemli tehdit!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim zaferinin 1’nci yılında toplantı düzenledi. İmamoğlu, İstanbul için en önemli 3 tehditi; “deprem”, “mülteci meselesi” ve “Kanal İstanbul” dedi ve, "İzin veremeyiz, vermeyeceğiz” dedi...

Yabancılar ilk çeyrekte en çok İstanbul ve Antalya'dan konut aldı!

Yabancılara 2020 yılının ilk çeyreğinde en fazla konut satışı yapılan şehirler İstanbul, Antalya ve Ankara oldu

Adam İstanbul Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Adam İstanbul Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Yıldız tarafından kuruldu.

TOKİ'den İstanbul, Ankara ve İzmir'e 2 bin 689 yeni konut!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara ve İzmir'de 2 bin 689 yeni konut hayata geçirecek.

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Kar tarafından kuruldu. 

Ekin İstanbul Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ekin İstanbul Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüven tarafından kuruldu. 

TOKİ 100 bin konut İstanbul, Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

TOKİ kura çekimiyle ilgili tarih araştırmaları başladı. Başvuru ücretini bankalara ödeyip başvurularını tamamlayan birçok vatandaş şimdi ise kura çekiminin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ İstanbul Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

İstanbul markası ve algı yönetimi Haberi

İstanbul markası ve algı yönetimi


Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’nun (GİSP) düzenlediği Gayrimenkul İçin Strateji Toplantıları’nın üçüncüsü “İstanbul’un Marka Değerinin Yükseltilmesi İçin Yapılması Gerekenler” başlığı altında 10 Ekim 2013 tarihinde farklı sektörlerden güçlü isimlerin katılımlarıyla gerçekleşti.



Küresel rekabet ortamında ülkelerden daha çok şehirlerin ön plana çıktığı bir ortamda İstanbul’un, diğer dünya şehirleri arasında üst sıralarda yerini nasıl alabileceğine odaklanan toplantı katılımcıları, İstanbul'un küresel şehirler rekabetindeki yerinin iyileştirilmesi, kentsel marka algısının yönetilmesi ve 'Marka Kent Ajansı'nın kurulması yönünde yorumlar yaptı. Çeşitli yabancı kuruluşların yaptıkları küresel araştırmalarda genelde İstanbul'un entelektüel sermaye ve inovasyon sıralamasında en altta olmasının üzerinde duran katılımcılar, “İstanbul” algısı ve markasının daha iyi bir noktaya yükseltilmesi için mutlaka kamu desteğinin devreye girmesi gerektiğinde birleştiler.



Toplantının sonuç bölümünde en çok öne çıkan husus ise, özel sektörün girişimiyle...