04 / 05 / 2024

istanbul modern göğe bakma durağı

istanbul modern göğe bakma durağı

Yeni Mimarlık Programı'nın ilk projesi İstanbul Modern ve The Museum of Modern Art ortaklığıyla açıldı. Projeye Göğe Bakma Durağı adı verildi...

Bursa’da kentsel dönüşümle 3000’e yakın güvenli konut inşa ediliyor

Yıldırım Belediyesi, 400 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiği dokuz ayrı kentsel dönüşüm projesiyle şehirdeki konutları daha modern, güvenli ve sağlıklı hale getirmeye karar vermiştir. Bu kapsamda, belediye toplamda 2.193 konutu yıkarak yerine 2.880 konut inşa edecek.

Bakan Özhaseki  İstanbul'daki ilçe belediyelerini depreme karşı uyardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'daki ilçe belediyelerine depreme hazırlık konusunda çağrıda bulundu. Özhaseki, ilçe belediyelerinin vatandaşlarla birebir görüşerek, deprem hazırlık çalışmalarına katkı sağlamalarını istedi.

Dünya Bankası’ndan önemli uyarı…Bazı ülkeler küresel göçe bağımlı hale gelecek!

Varlıklı ülkelerin yanı  sıra orta gelirli orta gelirli ülkelerde nüfusun hızla yaşlandığına dikkat çeken Dünya Bankası, bu ekonomilerin gelecekte küresel göçe bağımlı hale geleceği öngörüsünde bulundu. Dünya Bankası, göç sürecinin daha iyi yönetilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Fazlıoğlu ve Necdet Günay ortaklığında kuruldu.

İstanbul’dan Kırklareli’ne büyük göç dalgası başladı: Trakya bu göçe hazır mı?

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bilim insanlarının olası Marmara depremiyle ilgili tespitleri, İstanbul’dan Trakya’ya büyük bir göç dalgası yarattı. 

Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek

Gram altın tüm zamanların rekorunu kırarken gözler yeni rekora çevrildi. Gram altın ne kadar olacak? Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek.

İstanbul'da ekmeğe zam iddiası! 2023'te 200 gram ekmek 5 TL mi olacak?

Yeni yılın gelmesiyle birlikte İstanbul'da ekmeğe zam gelecek iddiası gündemde yer almaya başladı. Peki 2023'te ekmeğe zam gelecek mi? İşte detaylar...

İstanbul'da ekmeğe büyük zam geldi Halk Ekmeğin kaç liradan satılacağı belli oldu

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin Ağustos ayına kadar un tedarikçilerine ucuz un satışı yapacağını açıklamasına rağmen İstanbul'da fırıncılar artan maliyetleri gerekçe göstererek ekmeğe büyük zam yaptı. 4 liralık ekmek 5 liraya çıktı. Buna karşın İBB'nin halk ekmeği kaç liradan satacağı belli oldu.

Fahiş fiyatlar İstanbul'da göç başlattı! Kiracılar merkeze uzak yerlere kaçıyor!

Fırsatçı bazı konut sahibi ve emlakçıların neden olduğu yüzde 100’e ulaşan yükselişlerin kaydedildiği Beşiktaş, Maltepe, Üsküdar gibi ilçelerden kiraların daha düşük olduğu Arnavutköy, Sancaktepe, Beylikdüzü, Esenyurt gibi ilçelere doğru göç başladı.

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021!

Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Şile Göçe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Şile ilçesi, Göçe Mahallesi, 926 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

İstanbul'da ilçe ilçe en ucuz kiralık daire fiyatları!

Ev almayı bütçesi olmayanlar kiralık evleri tercih ediyor. İstanbul'daki yeni binalarda ise fiyatlar her geçen gün artıyor. İşte ilçe ilçe kiralık daire fiyatları...

istanbul modern göğe bakma durağı Haberi

istanbul modern göğe bakma durağı
Göğe Bakma Durağı adı verilen Yeni Mimarlık Programı'nın ilk projesi, İstanbul Modern ve The Museum of Modern Art ortaklığıyla hayata geçirildi. Programın ilk geçici yapısı olan proje müzenin bahçesinde ziyarete...