02 / 05 / 2024

istanbul otopark problemi

istanbul otopark problemi

Vatandaş-Başkan buluşması çerçevesinde Kadımehmet’te vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, otopark probleminin kentsel dönüşümle çözülebileceğini söyledi..

Murat Kurum'dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, afetlere dirençli bir İstanbul yapacaklarını açıklayarak '' Nasıl Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye’de yaptıysak, 39 ilçede de milletimizle el ele vereceğiz. İmar problemi kalmayacak” dedi.

İstanbul'da yediemin otopark ücretlerine yüzde 18 oranında zam geldi...

İstanbul'da yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine yüzde 18 oranında zam yapıldığı açıklandı. Buna göre, araç çekme ücreti 708 Türk Lirası, 5 kilometreye kadar olan mesafede özel taşıma ücreti 708 TL, ve kilometre ücreti ise 23,6 Türk Lirası olduğu açıklandı.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL? Havalimanına gidecekler şimdi bakın! 

Havalimanına gidecekler 'İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL?, Havalimanı 1 saat otopark ücreti ne kadar?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte Ekim 2023 İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı saatlik otopark ücretleri...

40 bin araç kapasiteli otopark bile yetmedi! İstanbul Havalimanı tatilcilerle doldu taştı!

Bayram yoğunluğunun yaşandığı İstanbul Havalimanı’nın otoparkı adeta tıka basa doldu. 40 bin araç alabilen havalimanının otoparkında yer bulunamıyor.

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

Otopark ücretleri yüzde 33 zamlandı! İstanbul, Ankara ve İzmir 17 Haziran 2022 otopark fiyat listesi...

İzmir’de otopark ücretlerine zam geldi! Yüzde 33 zamlı fiyatlar 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlayacak. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de otopark ücretleri ne kadar? İşte İSPARK, İZELMAN VE ANPARK 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

İstanbul Beşiktaş'taki 6 adet otopark kiraya verilecek!

İstanbul İli Beşiktaş Belediye Başkanlığı, İstanbul Beşiktaş'taki 6 adet otoparkı kiraya verecek.

İstanbul'un otopark sorunu çözüldü mü?

Geçtiğimiz günlerde Avcılar'da yaşanan park kavgası ülke gündeminde oldukça ses getirmişti. Yaşanan olayların ardından İstanbul'un otopark sorunu yeniden tartışılan konu oldu. Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında İstanbul'un park sorununu kaleme aldı.  

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

İstanbul'un otopark sorunu masaya yatırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin “Sürdürülebilir Ulaşım Kongresi” kapsamında İstanbul'un otopark sorunu masaya yatırıldı.

Sur Otopark İnşaat Eğitim Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sur Otopark İnşaat Eğitim Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

istanbul otopark problemi Haberi

istanbul otopark problemi

Vatandaş-Başkan buluşması çerçevesinde Kadımehmet’te vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, tek düşüncelerinin vatandaşa nasıl daha fazla hizmet edebiliriz olduğunu belirterek, “bunun için her fırsatta vatandaşlarımızı dinliyoruz,” dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Vatandaş-Başkan buluşması çerçevesinde Kadımehmet  Semt Konağı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle halkının  yoğun ilgi gösterdiği çay sohbeti tadında gerçekleşen toplantıda belediye tarafından mahallede gerçekleştirilen çalışmalar konuşuldu. Karşılıklı fikir alışverişiyle gerçekleşen sohbette, vatandaşlar mahallelerde kurulan semt konaklarından dolayı Başkan Ahmet Misbah Demircan’a teşekkür ettiler.

Toplantıda vatandaşlar, yaşadıkları bölgede çözüm bulunmasını istedikleri konuları da dile getirdiler. Daha çok otopark sorununun konuşulduğu Kadımehmet’te vatandaşlar, kentsel dönüşüm hakkında bilgi aldı. Kişisel problemlerinde konuşulduğu çay sohbetinde vatandaşları büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Demircan, ilgili birim müdürlerinden bilgi alarak konuları...