03 / 05 / 2024

istanbul otoyol

istanbul otoyol

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul trafiğini rahatlatmaya yönelik önemli bir projeyi açıkladı. Elvan, D-100 ve TEM Otoyoluna alternatif bir otoyol daha yapacaklarını söyledi..

Ulaştırma Bakanı açıkladı! İstanbul-Ankara arasına yeni otoyol projesi...

İstanbul ve Ankara arasına yeni otoyol geleceği duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama kapsamında otoyolun nerelerden geçeceği de bellirlendi. İşte haberin detayları...

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

İstanbul’daki çok sayıda otoyol ve tünel projesi tamamlanacak!

Mega kent İstanbul’u dev otoyol, tünel ve köprü projeleriyle taçlandıran AK Parti, megakentin tecrübesiz belediye yönetimi elinde hizmet kaybına uğramaması amacıyla altyapı çalışmalarına hızla devam edecek

İstanbul Otoyol projesi kente değer kattı!

İzmir ile İstanbul arası karayolu ulaşımını 3 saate indirecek İstanbul Otoyol’u projesi ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak. Projenin büyük kısmı tamamlandı. 

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 64 milyon TL sermaye ile açıldı.

İstanbul-Çanakkale-Balıkesir Otoyol Projesi 15 milyara mâl olacak!

İstanbul’u Çanakkale üzerinden Balıkesir’e bağlayan otoyol projesi görüşe açıldı. Otoyol bölümü 9 milyar 843 milyon liraya köprüsü ise yaklaşık 15 milyar liraya mal olması beklenen proje için 6.3 milyar metrekare arazi kamulaştırılacak.

İşte İstanbul-Çanakkale-Balıkesir Otoyol Projesi'nin güzergahı!

İstanbul'u Çanakkale Köprüsü ile Balıkesir'e bağlayacak otoyol Silivri'den başlayacak, boğazı geçip Balıkesir'in Balya ilçesinde son bulacak.

İstanbul-Antalya otoyol projesinde son durum ne?

Yıllardır üzerinde çalışıldığı bilinen İstanbul-Antalya otoyol projesinin son aşamasında, otoyolun Sandıklı’dan geçmediği öğrenildi.

İstanbul-İzmir otoyol projesi ne zaman bitecek?

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate düşürecek 433 kilometrelik otoyol projesinin yüzde 48'i tamamlandı. Peki İstanbul-İzmir otoyol projesi ne zaman bitecek?

İstanbul-İzmir Otoyol Projesi'nin dış finansman ihtiyacı karşılandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, 5 milyar dolarlık kredi sözleşmesiyle İstanbul-İzmir Otoyol Projesi’nin tüm dış finansman ihtiyacının karşılandığını belirtti.

İstanbul'a yüzer otoyol!

2000 yılında Avcılar-Tuzla'yı bağlayacak 33 kilometre uzunluğunda yüzer otoyol ile Anadolu ve Avrupa Yakası birbirine bağlanacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber..

2000 yılında İstanbul'a yüzer otoyol!

2000 yılında Ahmet Vefik Alp'in hazırladığı 'Transmarmara Yüzer Viyadük' projesine göre, Marmara Denizi üstünden Avcılar-Tuzla'yı bağlayacak 33 kilometre uzunluğunda yüzer otoyol ile Anadolu ve Avrupa Yakası birbirine bağlanacakmış.

Aselsan İstanbul-İzmir otoyol proje sözleşmesini imzaladı!

Aselsan İstanbul - İzmir otoyol projesinin ücret toplama sistemi kurulumu için 11.2 milyon dolar tutarlı sözleşme imzaladı.

istanbul otoyol Haberi

istanbul otoyol

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul trafiğini rahatlatmaya yönelik önemli bir projeyi açıkladı. Elvan, D-100 ve TEM Otoyoluna alternatif bir otoyol daha yapacaklarını söyleyerek "Mevcut otoyol ve E-5'e ilave olarak yeni bir otoyol inşa ediyoruz. Sakarya Akyazı'dan başlıyor ve İzmit'in üst tarafından doğrudan Kuzey Marmara Otoyolu'yla birleşiyor. Sakarya Akyazı'dan itibaren, izmit üzerinden Yavuz Sultan Selim Köprü sü'yle birleşecek olan bir güzergah. Tekirdağ Kmalı'ya kadar gideceğiz ve mevcut TEM'le birleştireceğiz. Sonra Çanakkale üzerinden Balıkesir'e uzanacağız" dedi. Elvan ayrıca "2015 sonunda İstanbul'dan Bursa'ya Körfez Köprüsü'nden gidilecek. İstanbul-Yalova arası 1.5 saat sürüyor. Bunu 15 dakikaya indiriyoruz"...