03 / 05 / 2024

İstanbul Özel Araç

İstanbul Özel Araç

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kentte yürütülen toplu taşıma projeleriyle birlikte 2016 yılında bireysel araç kullanma ihtiyacının kalmayacağını savundu.

Zorunlu kış lastiği uygulaması sona eriyor!

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olarak uygulanan ve özel araçlarda ise can, mal güvenliği ile sorunsuz seyahat için hayati önem taşıyan kış lastiği uygulaması 1 Nisan 2024 itibarı ile sona erecek.

Dacia'da bu aya özel 50 bin TL takas desteği! Sıfır araç arayanlara yeni yıl müjdesi!

Dacia'da Ocak ayına özel 50 bin TL takas desteği sunuluyor. İşte sıfır araç alacakların yüzünü güldüren o kampanyanın detayları...

Konutta sahte ilan tedbirleri resmen devrede: 2 günde binlerce ilan sitelerden silindi! 

Gayrimenkul ve ikinci el araç satışında uygulanacak sahte ilan tedbirleri 1 Kasım itibarıyla yürürlüğe alınmıştı. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa ve İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Hayrettin Ertemel, düzenlemenin ilk sonuçlarını açıkladı. 

Otomobil alacaklar dikkat! ÖTV'de değişiklik geliyor mu? Araba fiyatları düşecek mi? 

Otomobil alacak birçok kişi ÖTV'de bir değişiklik olup olmayacağını merak ediyor. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, araç piyasasındaki son durum ile ilgili konuştu. İşte detaylar...

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

KDV zammı sonrası sıfır araç fiyatları resmen fırladı! İşte en düşük araç fiyatları...

İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, "Bu hafta başında KDV oranlarının artırılmasıyla beraber araç fiyatları yüzde 1,7 arttığını söyleyerek, “Böylelikle piyasadaki en ucuz araç olan C Segment sedan aile otomobilinin modeli 655 bin TL oldu" ifadelerini kullandı.

İstanbulluların sadece yüzde 24.1 rahat geçinebiliyor! 

İstanbul Planlama Ajansı tarafından aylık olarak hazırlanan İstanbul Barometresi araştırmasının Mayıs 2023 raporunum detayları yayımlandı. Bu kapsamda, İstanbulluların sadece yüzde 24.1 rahat geçinebiliyor. İşte detaylar...

Hyundai sahipleri dikkat! Tarih verildi! Bunu yapmayı sakın unutmayın!

Türkiye'de birçok vatandaş özel araç kullanımına yönelirken araç sahiplerini alakadar eden önemli bir açıklama geldi. Hyundai araç sahipleri için yapılan ilan bağlamında 30 Haziran 2023 tarihine kadar yapılması gerektiği söylendi. İşte konu hakkındaki tüm ayrıntılar.

İstanbullu Mart ayında en çok deprem, ekonomi ve seçim konuştu!

İstanbul Planlama Ajansı Mart ayı raporu, İstanbullu’nun nabzını tuttu.  “İstanbul Barometresi” araştırmasına göre İstanbullular, geçen ay evlerinde en çok Kahramanmaraş Depremi, ekonomik problemler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda konuştu.

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Fiat Doblo'da Ağustos'a özel fiyatlar! Ticari araç arayanlar, elinizi çabuk tutun! 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

En çok satılan ticari araçlardan arasında yer alan Fiat Doblo'nun Ağustos'a özel fiyatları resmen belli oldu! Ticari araç alacaklar elinizi çabuk tutun! Gemi kaçıyor yakalayın! Peki, Fiat Doblo fiyatları ne kadar? İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Citroen'den Temmuz'a özel araç kampanyası! İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi

Citroen, temmuz ayında da sunulan avantajlı kampanyalarla yeni bir otomobil ve hafif ticari araç almak isteyen sürücüleri bekliyor. Citroen, temmuz ayında da birbirinden özel kredi fırsatları ve nakit indirimi kampanyaları sunuyor.

Milyonlarca çalışanın umudu Temmuz'da ara zam oldu! Özel sektör temsilcileri bir bir açıkladı! İşte zam oranları...

Özel sektörde çalışan milyonlarca kişinin Temmuz ara zam bekleyişleri devam ediyor. Peki çalışanların Temmuz zammı ne kadar olacak? Çalışanların maaşları ne kadar artacak? İşte merak edilen ayrıntılar...

İstanbul Özel Araç Haberi

İstanbul Özel Araç

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kentteki ulaşım sorunlarını çözmek için yapılan çalışmaların devam ettiğini söyledi.


Bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Kadir Topbaş, önümüzdeki yıllarda tamamlanacak projelerle "trafiğin daha rahat ve daha erişimli" olacağını ifade etti.


2016 yılında günde 5 milyon yolcu taşınacağını belirten Başkan Topbaş, “Bireysel araç kullanma ihtiyacı olmayacak” diye konuştu.


Aday olunan Olimpiyat Oyunları için bir stat projesi olduğunu ifade eden Topbaş, “Ama bu bir stadyum olmayacak” dedi.


Belediye Başkanı Topbaş, İstanbul’un herhangi bir noktasından bu stada 27 dakikada ulaşabileceğini kaydetti.


Harem Otogarı’nın kaldırılacağını da vurgulayan Topbaş, “Haydarpaşa bölgesi düzenlenecek. İhale hazırlığı var”...