17 / 05 / 2024

istanbul pahalı mı

istanbul pahalı mı

İngiliz Economist dergisinin hazırladığı En Yaşanılır Kentler 2019 raporunda Viyana birinci, Suriye'nin başkenti Şam ise son sırada yer aldı. Rapora göre, "en hızlı pahalanan kentler" listesinin birincisiyse İstanbul oldu...

Konut fiyatları sizce pahalı mı? Fiyatlar nereye gidiyor!

Ev sahibi olmak ortalama gelir seviyesine sahip kesimin alım gücünü aşarken, fiyatlardaki artış dolar bazında gerilemeye başladı. Gayrimenkul piyasasında durgunluk devam ederken Borsa Analisti Tardu Barlas, “Konut fiyatları sizce pahalı mı?” diye sordu.

Borsaya yatırım yapmak için doğru zaman mı? BİST 100 endeksi ucuz mu, pahalı mı?

Borsa üç haftalık düşüş trendinin ardından yeniden yönünü yukarı çevirdi. BİST 100 endeksi haftaya pozitif bir hava ile başlarken, yatırımcılar borsaya yatırım için zamanlamanın doğru olup olmadığını merak ediyor. Şu sıralar sorulan bir başka soru ise borsanın ucuz mu pahalı mı olduğu…

Binaları depremden kurtaran sismik izolatör pahalı mı ve eski yapılara da uygulanır mı? Hemen bakın!

Yaşanan büyük deprem felaketinden sonra dikkatlerin yoğunlaştığı ve ‘mucize buluş’ olarak nitelenen sismik izolatörlerin fiyatı pahalı mı ve binaya sonradan eklenebiliyor mu? İşte yanıtı…

Prefabrik ev yapmak pahalı mı ucuz mu? 100 metrekare prefabrik evin maliyeti ne kadardır?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olmaya başlayan konut tipidir. Peki Prefabrik ev yapmak pahalı mı ucuz mu? 100 metrekare prefabrik evin maliyeti ne kadardır? İşte detaylar!

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım!

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Maltepe Cevizli Mahallesi'nde bulunuyor. 32 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projede yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Beylikdüzü, Yakuplu'da hayata geçiriliyor. Mercan etabının 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan projede 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım!

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Dairelerin minimum 60 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede satışlar devam ediyor.

İstanbul'da müzeye çevrilen cami sayısı kaç?

Fahri Sarrafoğlu: “İstanbul’da gençleri tarihle buluşturmalıyız. Müzeye çevrilen camiler arasında sadece Ayasofya yok Fethiye Cami ve Kariye Cami de var. Gençlerimiz buraları da ziyaret etmeli.”

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım!

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 7 blok halinde inşa edilen projede banka kredili 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Adım İstanbul ulaşım bilgileri!

Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yer alıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul ulaşım kolaylığı sağlıyor!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "Piyalepaşa İstanbul, hem Türkiye'de özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi hem de grubumuzun en büyük gayrimenkul projesidir." dedi.

Adım İstanbul ulaşım!

Adım İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyan projede 615 adet konut ve 120 adet ticari ünite bulunuyor.

istanbul pahalı mı Haberi

istanbul pahalı mı

İngiliz Economist dergisi İstihbarat Birimi’nin her yıl yayınladığı araştırma raporunun 2019 yılı baskısı Eylül ayının ilk sayısında yayınlandı. Geçen yıl yayınlanan raporda da ‘en yaşanılır kentler’ listesinde birinci sırada yer alan Avusturya’nın başkenti Viyana bu yıl da yerini korudu.

 Viyana’yı takiben, listenin ilk on kenti sırasıyla Avustralya’nın Melbourne ve Sidney kentleri, Japonya’nın Osaka kenti, Kanada’nın Calgary, Vancouver ve Toronto kentleri. 8, 9 ve 10’uncu sıralarda Japonya’nın başkenti Tokyo, Danimarka’nın başkenti Kopenhag ve Avustralya’nın Adelaide kentleri yer alıyor.

Dünya çapında 140 kentte yapılan araştırmalar sonucunda oluşturulan listelerin başında, ilk onda yer alan kentlerin bir önceki yıla göre aynı kaldığı ancak Sydney’in 5’inci sıradan 3’e yükseldiği belirtiliyor.

Raporda, ilk sıralarda yer alan kentlerin çoğunun Avustralya, Kanada ve Japonya kentleri olmasının yanısıra, Avrupa kentlerinin de...