29 / 04 / 2024

istanbul perakende fiyatlar arttı mı

istanbul perakende fiyatlar arttı mı

İstanbul'da ağustos ayında bir önceki aya kıyasla perakende fiyatlar yüzde 0,59, toptan fiyatlar ise yüzde 0,84 arttı.

İstanbul'da perakende ve toptan fiyatlar arttı!

Mayıs ayında İstanbul'da perakende fiyat hareketlerinin göstergesi olan İstanbul Ücretliler Geçinme indeksi bir önceki aya göre yüzde 2.16, toptan fiyat hareketlerini yansıtan Toptan Eşya Fiyatları indeksi ise yüzde 0.97 oranında arttı.

İstanbul'da perakende fiyatlar yüzde 0,41 arttı!

İstanbul'da mayıs ayında perakende fiyatlar yüzde 0,41 artarken, toptan fiyatlarda ise yüzde 0,11 azalış görüldü. Perakende fiyatlar 2015 mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 10,41, toptan fiyatlar ise yüzde 10,16 arttı.

İstanbul’da enflasyon resmen tavan yaptı: Perakende fiyatlar yüzde 76,58 arttı!

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul'un şubat ayı enflasyonunu resmen açıkladı. Mega kentte perakende fiyatlar Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 4,07, bir önceki senenin aynı dönemine göre de yüzde 76,58 artış gösterdi.

İstanbul'da Şubat ayı enflasyonu yüzde 3.8 oldu! Yıllık rakam buz kestirdi!

İTO, Şubat 2023'te istanbul'da perakende fiyatların yüzde 3,83, toptan fiyatların yüzde 2,38 oranında yükseldiğini duyurdu. İTO, yıllık enflasyonu ise yüzde 78 şeklinde açıkladı. İşte ayrıntılar...

TMO'da son dakika: TMO ucuz perakende fiyatlarını resmen açıkladı! Ayçiçek yağı, pirinç... 6 Eylül 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin merakla takip edilen güncel fiyatları bugün açıklandı. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin 6 Eylül fiyatı ne kadar? İşte TMO 6 Eylül 2022 güncel fiyat listesi...

TMO'dan çılgın fiyatlar: TMO'da ucuz perakende fiyatlarını açıklandı! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin merakla takip edilen güncel fiyatları bugün yayımlandı. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin 5 Eylül fiyatı ne kadar? İşte TMO 5 Eylül 2022 güncel fiyat listesi...

TMO'da hafta sonu fırsatı! TMO'da ucuz perakende fiyatları açıklandı! İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin merakla takip edilen güncel fiyatları bugün açıklandı. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin 3 Eylül fiyatı ne kadar? İşte TMO 3 Eylül 2022 güncel fiyat listesi...

TMO 3 Ağustos perakende fiyatları açıklandı! Ayçiçek yağı, fındık, mercimek, nohut kaç TL? 3 Ağustos 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin güncel fiyatları açıklandı. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin 3 Ağustos fiyatı ne kadar? İşte TMO 3 Ağustos 2022 güncel fiyat listesi.

İstanbul'daki perakende fiyat artışı açıklandı: Enflasyon öncesi şoke eden tespit

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Türkiye enflasyonu için öncü gösterge olarak nitelendirilen, İstanbul'daki perakende fiyat artışına ilişkin verileri açıkladı. Buna göre, İstanbul'da perakende fiyatlar haziranda aylık yüzde 4,03 artarken, kentteki yıllık enflasyon yüzde 94,2'e çıktı.

İstanbul’da perakende fiyatları yüzde 4,44 arttı!

İstanbul’da 2022 Şubat ayında perakende fiyatları arttı. İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi Ocak ayına göre yüzde 4,44 artış gösterdi. İşte detaylar...

Perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 4,67 arttı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından yayınlanan resmi bilgilere göre, perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 4,67 arttı.

Perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 0,39 arttı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından yayınlanan resmi bilgilere göre, perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 0,39 arttı...

İstanbul'da perakende ve toptan fiyatlar arttı!

İTO verilerine göre, İstanbul'da ocak ayında bir önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 1.16, toptan fiyatlar yüzde 1.31 arttı.

İstanbul'da perakende ve toptan fiyatlar arttı!

İstanbul'da, aralık ayında bir önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 1,36, toptan fiyatlar yüzde 2,05 artış gösterdi.

İstanbul'da perakende ve toptan fiyatlar arttı!

İstanbul'da ağustos ayında bir önceki aya kıyasla perakende fiyatlar yüzde 0,59, toptan fiyatlar ise yüzde 0,84 arttı.

istanbul perakende fiyatlar arttı mı Haberi

istanbul perakende fiyatlar arttı mı

İstanbul'da ağustosta bir önceki aya kıyasla perakende fiyatlar yüzde 0,59 ve toptan fiyatlar yüzde 0,84 arttı.

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) 1995 bazlı verilerine göre, Ağustos 2020 itibarıyla İstanbul'da perakende fiyat hareketlerinin göstergesi olan İstanbul Ücretliler Geçinme indeksi aylık yüzde 0,59 arttı. Bu dönemde toptan fiyat hareketlerini yansıtan Toptan Eşya Fiyatları indeksi ise yüzde 0,84 yükseliş kaydetti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; söz konusu verilere yıllık bazda bakıldığında ise perakende fiyatlarda yüzde 11,27, toptan fiyatlarda yüzde 10,35 artış yaşandığı görüldü.

Sektörel bazda değişim oranları

Perakende fiyatlar, ağustosta bir önceki aya göre ev eşyasında yüzde 1,16, kültür, eğitim ve eğlencede yüzde 1,10, konutta yüzde 1,07, gıdada yüzde 0,84, sağlık ve kişisel bakımda yüzde 0,21 arttı. 

Bu dönemde giyimde yüzde 2,06 ve ulaştırma-haberleşmede yüzde 0,88 azalan...