04 / 05 / 2024

İstanbul prestijli caddeleri

İstanbul prestijli caddeleri

İstanbul’un prestijli caddeleri dönüşüm yaşıyor. Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddelerinde fiyatlar eskisine göre daha makul. Marka karmalarında da ciddi bir değişim var...

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Cushman - Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 7'ncisini yayınladı. Rapora göre, ana cadde pazarı Kovid-19 salgınından olumsuz yönde etkilendi. Ancak, İstanbul ana alışveriş cadde mağazalarında önümüzdeki süreçte AVM'lerden daha fazla toparlanma olacağı belirtiliyor.

İstanbul'un alışveriş caddeleri olumlu sinyaller veriyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield’ın, İstanbul'un 3 ana caddesini inceleyen altıncı İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınladı…

Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddeleri dönüşüm yaşıyor!

İstanbul’un prestijli caddeleri dönüşüm yaşıyor. Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddelerinde fiyatlar eskisine göre daha makul. Marka karmalarında da ciddi bir değişim var...

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri bir süre daha kırılgan olacak!

Cushman&Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 4'ncüsünü yayınladı. Rapora göre, İstanbul'da ana alışveriş caddeleri, döviz kurundaki dalgalanmalar, ekonomik baskılar, ve kentsel yenileme çalışmaları göz önüne alındığında bir süre daha kırılgan olmaya devam edecek.

3. İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınlandı!

Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun üçüncüsü yayınlandı.

İstanbul Yolu'ndaki dönüşüm İSSİAD merceğinde!

İstanbul Yolu Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD) kentsel dönüşüm ve tramvay hattıyla geleceğin en prestijli caddeleri arasına girmeye aday İstanbul Yolu’nun geleceğini masaya yatırdı.

Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı!

"Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı" sloganıyla tanıtılan Ritim İstanbul Ofisleri hemen teslim ediliyor. Proje 32 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Basın Ekspres aksı İstanbul’un en prestijli ofis bölgesi olacak!

İBB arafından hazırlanan İstanbul Stratejik Planı’nda Prestij Hizmet Alanı ve Merkezi İş Alanı olarak tanımlanan Basın Ekspres ve Güneşli’ de hayata geçen yatırımlar, bölgenin yakın gelecekte İstanbul’un en prestijli ofis bölgesi olacağına işaret ediyor.

Sur Yapı, alışveriş caddelerini tanıttı!

Sur Yapı Perakende Günleri’nde Corridor, Exen İstanbul ve Mirage alışveriş caddelerinin lansmanını yaptı. Kuruluşundan bu güne birçok prestijli projeye imza atan Sur Yapı, Perakende Günleri’nde AVM ve Alışveriş Caddeleri projeleriyle yer aldı.

İstanbul Alışveriş Caddeleri raporunun 2'ncisi yayınlandı!

Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun ikincisine göre, 2013 yılındaki yüzde 5'lik boşluk oranı bu yıl yüzde 10'a yükseldi.

Samsun İlkadım'da Prestijli Cadde ve Sokaklar Projesi başladı!

İlkadım Mecidiye Caddesi esnaflarını gezen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun eski alışveriş caddeleri İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan Prestijli Cadde ve Sokak Düzenleme Çalışmaları ile nefes alacak" dedi.

Prestijli projeler yalıtım ihtiyacı için Wooler'i tercih ediyor!

ANKARA'da prestijli projeler kışın soğuğundan, yazın sıcağından Wooler taş yünü ile korunacak. Üretim teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan yeni nesil taş yünü Wooler, cephe danışman firmalarının ve proje yönetimlerinin güvenini kazandı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

İstanbul prestijli caddeleri Haberi

İstanbul prestijli caddeleri

Para Dergisi'nden Okhan Şentürk'ün haberine göre; İstanbul’un prestijli caddeleri olarak bilinen Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi son yıllarda ciddi bir dönüşüm yaşıyor.

Bir zamanlar emlak fiyatları ''uçmuş" olarak nitelenen İstanbul’un prestijli caddeleri için fiyatlar geçtiğimiz yıllarda önce durakladı ardından da düşüşe geçti.

Bir zamanlar emlak fiyatlarının yüksekliği ile anılan İstanbul'un dört büyük alışveriş caddesi dönüşüm yaşıyor. Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddelerinde fiyatlar eskisine göre daha makul. Marka karmalarında da ciddi bir değişim var...

Abdi İpekçi Caddesi


Onların diğer ismi prestij

Bu değişim her üçünde faaliyet gösteren firmalara da yansıdı ve özellikle İstiklal ve Bağdat Caddelerimin adeta marka karması değişti. Bu durum, gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield tarafından hazırlanan 4. İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu'nda da açıkça görülüyor.

Rapora göre, 2017'de yaya...