18 / 07 / 2024

istanbul sahil şeridi konut projeleri

istanbul sahil şeridi konut projeleri

İstanbul'da Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası'nda sahile çok yakın olarak inşa edilmekte olan konut projelerini sizler için derledik. Eşsiz deniz manzarasına sahip projelerde ayrıcalıklı yaşam alanı sunuluyor...

İstanbul depremi için flaş uyarı: Uzman isim sahil yolunu işaret etti! 

Prof. Dr. Halit Özen, İstanbul'da meydana gelebilecek olası bir depremde, doğu-batı istikametinde sahil yolu, D-100 karayolu, TEM Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'ndan meydana gelen 4 koridordan en az ikisinin açık tutulması gerektiğini belirtti. İşte o uyarılar...

Maltepe 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Maltepe ilçesi, 1/1000 ölçekli E-5 Güneyi Sahil Şeridi Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planına ilişkin 15.07.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Boğaziçi imar barışı düzenlemesinde son durum!

Anayasa Mahkemesinin, Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesindeki bazı alanların imar barışından faydalandırılmasına, bu bölgelerde önceden alınmış yıkım kararları ve tahsil edilemeyen para cezalarının iptal edilmesi imkanı sunan kanun hükmünün iptalinin gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul sahil şeridindeki evler için mahkemeden karar!

İstanbul'da Büyükçekmece, Selimpaşa, Kumburgaz ve Silivri’de, sahil şeridinde kalan binlerce yazlık sahibi sevindiren haber geldi. Kamuya ait alanda inşa edildikleri gerekçesi ile yıkımı istenen evler ile ret kararı alındı.

Kapalı Maraş’ın ihtilaflı mülk sorunu çözülüyor!

46 yıl sonrasında kısmi olarak sahil şeridi açılan Maraş’ın ihtilaflı mülk sorununa Tam Çözüm Merkezi talip oldu. Uzun yıllardır kapalı olan bölgenin yeniden aktif olarak açılması ile şimdiden “hak sahipleri ne yapacak?” sorusu gündeme geldi.

Hüseyin Alan: Kanal İstanbul Marmara'da sahil bırakmaz!

Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Alan, "Kanal İstanbul yapılacak olursa Karadeniz'den gelen deniz suyu kot farkı nedeniyle Marmara'ya dolacak. Bunun sonucunda da Marmara Denizi'nin kıyılarında sahil kalmayacak" dedi...

Alicia Keys San Diego'da ev aldı!

Alicia Keys ünlü sahil şeridi San Diego'da 30 milyon dolara ev aldı. Boydan boya camla kaplı evde iki suit ve dört yatak odası mevcut.

İmar barışı kapsamı genişletildi!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesine ait kroki ile sınır ve koordinat listesinde değişiklik yapıyor. Sarıyer, Beykoz ve Üsküdar'daki bazı bölgeler bu kapsama dahil ediliyor.

Boğaziçi'ne imar düzenlemesi!

TBMM Başkanlığı'na sunulan Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesinde yer alan alanlardaki taşınmaz maliklerin imar barışından yararlanması amaçlanıyor.

İstanbul'un sahil şeridi risk altında!

Jeofizik uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Gündoğdu, İstanbul için kritik deprem uyarılarında bulundu. Gündoğdu, İstanbul'un sahil şeridinin tamamında risk olduğunu söyledi.

istanbul sahil şeridi konut projeleri Haberi

istanbul sahil şeridi konut projeleri

Dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu markalı konut projeleri huzur dolu bir yaşam alanı sunuyor. Yeşil ve mavinin birleştiği, oksijen dolu deniz havasıyla kendiniz ayrıcalıklı hissedeceğiniz projelerden bazıları şöyle...


1) DKY Sahil


 

DKY İnşaat tarafından Anadolu Yakası Kartal sahil şeridinde hayata geçirilen DKY Sahil projesi, E-5, TEM, minibüs caddesi, metro ve Marmaray istasyonu ile deniz otobüsü iskelesine yakın bir konuma sahip. 

Toplam 138 daireye yer verilen DKY Sahil Evleri'nde 2+1.5 daireden 4+1.5'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. DKY Sahil projesinde uygulanan 'Ekopratik' ödeme sistemine göre kişiye özel ödeme planları anlık olarak hazırlanabiliyor. Fiyatların 1 milyon 158 bin TL'den başladığı DKY Sahil'de 120 ay 0,99 vade farkı ile ödeme
yapılabiliyor.


Tel:0216 517 9 517       
Web: