19 / 05 / 2024

istanbul şişli otel

istanbul şişli otel

Nişantaşı'ndaki Sofa Hotel binasının satışı ile ilgili Temmuz'da mahkeme durdurma kararı verdi. Ama bilirkişi raporunun Ağustos'ta alındığı ortaya çıktı.

Şişli'nin Kanal İstanbul'unda sular durulmuyor!

"Şişli'nin Kanal İstanbul'u" şeklinde bilinen ve Şişli Belediyesi'nin iki defa mühürlediği inşaatta Kaymakam Ahmet Gazi Kaya'nın belediye yetkililerini yetki aşımıyla suçladığı, yetkilileri soruşturma açmakla tehdit ettiği iddia edildi.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı   Altunay ve  Murat Demir tarafından açıldı.

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yıldırım tarafından açıldı.

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avantgarde Şişli açıldı!

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Avantgarde'in 5. oteli Şişli'de açıldı!

Lucis Şirketler Grubu pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor. Grup, Şişli'de beşinci otelinin açılışını gerçekleştirdi. 

Avrasya GYO İstanbul Şişli gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 1946 ada 132  parselde yer alan; A Blok 17. Normal katta konumlu 187 bağımsız bölüm  numaralı "OFİS" ve C Blok 5. Normal katta konumlu 316 bağımsız bölüm  numaralı "MESKEN" nitelikli taşınmazın yılsonu değerleme raporunu yayınladı .

Şişli'de 19 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 19 milyon TL olarak belirlendi. 

istanbul şişli otel Haberi

istanbul şişli otel

Ünlü işadamı Ahmet Nazif Zorlu'nun kızı Şule Zorlu Cümbüş'ün bir süre önce 14 milyon lira ile ortak olduğu Nişantaşı Sofa Oteli'ndeki hissesinin, ön alım davası sonucunda diğer ortaklar Mehmet Enis Demircioğlu ile Süleyman Demirel'in akrabası Ali Çetin Şener'e devrine karar verildi. Bunun üzerine Şule Zorlu, 14 milyon lirasını geri alabilmek için açtığı davayı kazandı. Dava sonucunda borçlular Mehmet Enis Demircioğlu ve Ali Çetin Şener'e ait ve borçtan dolayı ipotekli olan Sofa Hotel binasının, 3 Eylül günü açık artırma ile satılarak paraya çevrilmesine karar verildi.


İddiaya göre, skandal gelişmeler bundan sonra başladı. İddiaya göre Hakim D.K.'nın, 31 Ağustos günü adli tatil nedeniyle izinli olduğu halde satışın durdurulmasına karar verdi. Ancak kararın 19 Temmuz perşembe günü verilmiş gibi gösterildiği iddia edildi. Bu...