14 / 05 / 2024

istanbul sosyal konutların bakım onarım işi ihale

istanbul sosyal konutların bakım onarım işi ihale

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait olan sosyal konutların bakım onarımının yaptırılması işi ihale edilecek. İhale 19 Eylül 2013 tarihinde saat 10:30'da İ.B.B. İhale İşleri Müdürlüğü 'nde gerçekleştirilecek

İstanbul yeni Dubai oldu! Etiler'de yeni konutların fiyatları 5 milyon dolardan başlıyor! 

Dr. İbrahim Can, sosyal medya hesabından, Etiler'de yükselen iki gökdelendeki konutların fiyatlarını paylaşarak İstanbul'un adeta yeni Dubai olduğunu söyledi. İşte Finansal Yönetim Danışmanı Dr. İbrahim Can'ın o paylaşımı ve takipçilerden gelen yorumlar...

Konutların satış süresi uzuyor! 

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden konutların satış sürelerinin uzadığını söyleyerek, il il ilanların yayında kalma sürelerini hesapladı.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Rusya'da sosyal konutların metrekare fiyatı yüzde 4 arttı!

Rusya İnşaat Bakanlığı’nın, sosyal yardım kapsamındaki konut alımları için belirlediği standart konut metrekare fiyatı 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren yüzde 4 arttı.

Son 20 yılda İstanbul’daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut!

İstanbul'da kiralık ve satılık konutlarda kriz devam ederken uzman isimler ve devlet yetkilileri sosyal konutların çözüm olacağını belirtiyor. Ancak son 20 yılda İstanbul'daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut...

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

TOKİ İstanbul sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ İstanbul ucuz konut hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ’ye dair detayları bugün açıkladı. Bu açıklamanın ardından ise Türkiye’nin en çok nüfusa sahip şehri İstanbul’da inşa edilecek konutların sayısı ortaya çıktı.

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...

Mersin Silifke’de sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi!

Silifke'de yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimi için tören düzenlendi. Düzenlenen törende konutların sahiplerine anahtar teslimi yapıldı.

Çanakkale'nin gündeminde sosyal konutlar var!

Çanakkale Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda Sosyal Konutların Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili son durum tartışıldı. 

Çanakkale'nin gündemi sosyal konutlar!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sosyal Konutlar bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi dahilinde kah sahipleri ile bir araya geldi. 

Muhammet Kaynar'dan İstanbul'daki sosyal konut tahsisi iddiasına ilişkin açıklama!

AKP'li Meclis Üyesi Muhammet Kaynar, "Tarık bey Çarşamba günü sosyal konutların İstanbul dışında oturanlara tahsis edildiğini söyledi. Bu iddiayı ispata davet ediyorum" dedi. 

İstanbullular sosyal konutlarına kavuşmayı bekliyor!

İstanbul'da sosyal konutlarını teslim alamayan hak sahipleri, İBB yönetiminin listelerinin meclise sunmasını bekliyor. 

istanbul sosyal konutların bakım onarım işi ihale Haberi

istanbul sosyal konutların bakım onarım işi ihale


Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait olan sosyal konutların bakım onarımının yaptırılması işi 19 Eylül 2013 tarihinde saat 10:30'da ihale edilecek. İhale İ.B.B. İhale İşleri Müdürlüğü (Mehmet Nezihi Özmen Mah. Kasım Sok. No: 62) Merter / İSTANBUL adresinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için