02 / 05 / 2024

istanbul tanışma noktaları

istanbul tanışma noktaları

Happn isimli uygulamanın kullanıcıları, en çok tanışılan yerleri Bağdat Caddesi, Barbaros Bulvarı ve Atatürk Havalimanı olarak sıralıyor.

Konut kira fiyatlarındaki artıştan mağdur olan kiracılar rotayı Ankara'ya çevirdi! Antalya'dan Meclis'e yürüyorlar...

Antalya'da artan konut kira fiyatları nedeniyle mağdur olan yüzlerce kişi tarafından kurulan 'Kiracılar Dayanışması Platformu'nun 16 üyesi, hazırladıkları 36 maddelik dosyayı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) siyasi partilere sunmak için yola çıktı.

Akaryakıtta geri sayım! Yeni döneme az kaldı

Akaryakıt sektöründeki kayıt dışılığı engellemek amacıyla 1 Ocak 2025’ten itibaren devreye girecek Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi için (UTTS) çok kısa süre kaldı.

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Artık o sistem zorunlu hale geldi! Bakan Mehmet Şimşek duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. Akaryakıt piyasasına yönelik Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi'nin hayata geçirileceğini ifade etti. İşte detaylar...

Akaryakıt istasyonlarında son dakika değişikliği! Akaryakıt alan araçlara takılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Akaryakıt istasyonlarına, akaryakıt alan araçların bilgisini aktaran taşıt tanıma okuyucu sistemini, 2024 yılının sonuna kadar en az bir pompalarına taktırma zorunluluğu geldi. İşte ayrıntılar...

QNB Finansbank'tan inanılmaz müjde! Hemen buraya bakıp, siz de kazanın!

QNB Finansbank, birikimlerini değerlendirmek isteyen müşterilerine cazip bir fırsat sunuyor. Yeni vadeli hesap teklifi ile yüzde 29.00'a varan tanışma faizi ile birikimlerinizi artırabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Vakıfbank'tan 'Borsaya 0 Komisyonla Merhaba' kampanyası!

Vakıfbank, 'Borsa Tanışma' kampanyasıyla yatırımcılara "0" komisyonla borsa kapılarını aralıyor! İşte ayrıntılar...

Bir tıkla, vadeli mevduata yüzde 40 kazandıran kampanya! 150.000 TL’nin bir aylık getirisi ne kadar?

Akbank'tan yatırımcılarına mevduat faizi kampanyası geldi. Akbank, tanışma kampanyası kapsamında yüzde 40’a varan oranda mevduat faizi sunulacağını belirtti. Peki, 150.000 TL’nin bir aylık getirisi ne kadar? İşte detaylar...

Uygun ödeme koşulları ile Nissan X-Trail bayilerde! Haziran zammı ne kadar oldu?

Nissan X-Trail, gelişmiş güvenlik teknolojileriyle donatılmıştır. Bu teknolojiler arasında akıllı acil frenleme, şerit takip asistanı, kör nokta uyarısı, trafik işareti tanıma ve adaptif hız sabitleyici gibi özellikler bulunur. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi.

Honda CRV Nisan ayı fiyatları merak ediliyor! İşte 06 Nisan 2023 fiyat listesi

2023 CR-V standart sürücü yardımı teknolojisiyle donatıyor. Yeni standart kör nokta izlemenin yanı sıra, kompakt SUV artık bir sürücü dikkat monitörü, trafik işareti tanıma ve arka koltuk hatırlatıcısı ile birlikte geliyor.

Süpürme ve silme işlemini aynı anda yapan Tineco FLOOR ONE S3 kablosuz süpürge 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Zamandan tasarruf sağlamak için üretilmiş Tineco FLOOR ONE S3, evde çok işinize yarayacak. Hem ıslak hem kuru süpürme işlemi yapan Tineco FLOOR ONE S3, aynı zamanda kablosuz bir süpürge. Yapay zekâ ile güçlendirilen FLOOR ONE S3 şimdi tanışma fiyatıyla 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Microsoft'tan dikkat çeken hamle! Artık satışı yapılmayacak

Teknoloji devi Microsoft, duyguları belli eden yüz tanıma teknolojisi Al'ın satışlarını durduracağını duyurdu.

Ray Sigorta konut sigortası oranını artırmayı hedefliyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan yaptığı açıklamada, "Ray Sigorta olarak müşterilerin ihtiyaçlarına dokunan çözümlerle bu ürünle ilk tanışma oranını artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Kordon İstanbul cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinin cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

istanbul tanışma noktaları Haberi

istanbul tanışma noktaları

Tanışma uygulaması Happn'ın verilerine göre, İstanbul'da en çok tanışma Tarihi Yarımada'ya ev sahipliği yapan Fatih ilçesinde gerçekleşiyor. Bağdat Caddesi, Barbaros Bulvarı ve Atatürk Havalimanı da listenin ilk sıralarında.


1-) Fatih'i diğer semtlere bağlayan Vatan Caddesi ve Macar Kardeşler Caddeleri de en çok tanışma yaşanan noktalar arasında yer alıyor.


2-) Tarihi Yarımada’nın ardından en popüler ikinci bölgeyi, Anadolu Yakası’nın sahil hattındaki üç komşu ilçesi Kadıköy, Üsküdar ve Maltepe oluşturuyor.


3-) Üçüncü sırada ise Avrupa yakasının gözde semtlerinden Şişli-Beşiktaş hattındaki semtler ve caddeler yer alıyor.


4-) En çok tanışma yaşanan bölgeler arasında dördüncü sıradaysa Bahçelievler -Yeşilköy hattındaki semt ve caddeler yer alıyor.


Bahçelievler-Yeşilköy bölgesinin en popüler tanışma noktası, her gün on binlerce kişiyi ağırlayan İstanbul Atatürk Havalimanı.


Sputnik...