04 / 05 / 2024

İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü

İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü

Ülkeye gelen ve giden turistler ile gerçekleştirilen anket çalışmasına göre turistlerin yüzde 89'u İstanbul'da kendini güvende hissediyor. Ayrıca 10 turistten 9'u şehre tekrar gelmeyi düşünüyor...

Suzuki'de 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı!

Suzuki’nin Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerinde 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı. İşte detaylar....

3'te 1 prim destekli ev hanımlarına emeklilik şartları neler? Ev hanımlarına emeklilik başvurusu başladı mı?

Milyonlarca ev hanımı emeklilik yasasının çıkması için gün sayıyor. Devlet destekli olacak olan ev hanımına emeklilik şartının detayları merak ediliyor. Peki, 3'te 1 prim destekli ev hanımlarına emeklilik şartları neler? 

Yapay zekâ destekli ve ikili pişirme özellikli Samsung NV7B7997AAA fırında son zamanların en düşük fiyatı!

Yapay zekânın artık hemen her alana nüfuz ettiği bugünlerde Samsung da hem yapay zekâ destekli ve hem de ikili pişirme özellikli fırının tanıttı. Resmen devrim niteliğinde görülen ve piyasaya damgasını vuran bu ürüne yönelik tüm detaylar ve teknik özellikleri de belli oldu.

Nissan X-Trail’e 60 bin TL zam geldi! 100 bin TL takas destekli yeni fiyatı belli oldu!

Nissan; temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini tek tek revize etti. Bu kapsamda, X-Trail modeline 60 bin TL zam geldiği öğrenildi. Bunun yanı sıra, X-Trail’de 100 bin TL takas destekli fiyat listesi de belli oldu.

Devlet destekli Konut kredisinden kimler faydalanacak? İlk evini alacaklar için faiz oranı ne kadar olacak? 

Devlet ilk kez ev alacak vatandaşlara destek sağlayacak. Bu kapsamda ev almak isteyenler destek ödemelerinin detaylarını sorguluyor. Peki, Devlet destekli Konut kredisinden kimler faydalanacak?

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

ŞOK’ta Altus derin dondurucu 4.699 TL’ye, klima 12.699 TL’ye wi-fi destekli çoklu priz 549 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 22-25 Temmuz tarihleri arası indirimli ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Altus derin dondurucu 4.699 TL’ye, A++ klima 12.699 TL’ye wi-fi destekli çoklu priz 549 TL’ye düştü. İşte 23 Temmuz 2023 ŞOK fiyat listesi...

Depremden etkilenen 4 ilde Toplum Yararına Program için 29 bin 280 kişilik ek kontenjan!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketlerinin yaralarını sarmak için Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'ya Toplum Yararına Program kapsamında 29 bin 280 kişilik kontenjan tahsis edildiğini açıkladı. 

Devlet destekli, 150 bin TL 48 ay vadeli faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı?

Yeni evleneceklere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi verilecek. Peki, devlet destekli faizsiz evlilik kredi başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

Siemens iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın'ın fiyatı açıklandı!

Siemens, evine ankastre fırın almak isteyenler için güzel haberi duyurdu. iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın’ı satışa çıkaran Siemens, bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatı da sunacağını açıkladı.

Devlet destekli tarım sigortalarında sigorta bedeli yüzde 138,1 arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, devlet destekli tarım sigortalarında toplam sigorta bedeli, geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 138,1 artarak 296,1 milyar TL'ye yükseldi.

Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi’nde kaçırılmayacak kampanya! Seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim

Vestel, evlerin yeni vazgeçilmez beyaz eşyası haline gelen kurutma makinesi almak isteyen kişiler için kaçırılmayacak bir kampanya hazırladı. Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi alana seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim sağlanacağı duyuruldu.

Devlet destekli ihtiyaç kredisi veren banka var mı? Kamu bankalarının faizleri tek tek açıklandı!

'Devlet destekli ihtiyaç kredisini hangi bankalar veriyor?' sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. Peki devlet destekli ihtiyaç kredisi veren banka var mı?

İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Haberi

İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü


İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan "Turist Güvenlik Algısı, Alan Çalışması ve Veri Analiz Raporu"na göre, turistlerin yüzde 89'ü İstanbul'da kendini güvende hissediyor. 


Atatürk Havalimanı'nda 419 yabancı turistle görüşülerek gerçekleştirilen raporun sonuçları, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıyla açıklandı.  


Toplantıda konuşan İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Leman Süheyla Soylu, anket çalışmasının ülkeye gelen ve giden turistler ile soru-cevap yönetimiyle gerçekleştirildiğini söyledi. 


Çalışmaya katılanların yüzde 89'unun İstanbul'da kendini güvende hissettiğini aktaran Soylu, "Her 10 yabancıdan 7'si İstanbul'da polisi gördüğünde kendini güvende hissediyor. Polis ile herhangi bir iletişimi bulunan 10 yabancıdan 8'i polisin performansından memnun olduğunu ifade ediyor" diye konuştu. 


"Her 10 yabancıdan 9'u İstanbul'a tekrar gelmeyi düşünüyor"  


Soylu, çalışmada, yabancıların İstanbul'a geldiklerinde herhangi bir suçun mağduru olma ihtimalinin de değerlendirildiğini anlatarak,...