13 / 05 / 2024

istanbul Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu

istanbul Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu

Çatı konusunda toplumsal bilincin artmasını ve çatı sektörünün gelişmesini misyon edinen Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), 3 – 4 Nisan 2014 tarihlerinde “7. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu”nu düzenleyecek.

İnşaat devleri depreme dirençli İstanbul için aynı çatı altında toplanacak!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 20 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek “inSuppliers İnşaat Sektörü Profesyonelleri Buluşması” özel oturumunda sektör temsilcileri ile depreme dirençli İstanbul için bir çatı altında bir araya gelecekler. 

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İstanbul çok pahalı kiralık ev bulamadım diyenlere Tunç Şatıroğlu'ndan yanıt! 

Konutta kira düşüşlerine ilişkin açıklamalar peş peşe gelirken Ekonomist Tunç Şatıroğlu sosyal medyadan kira fiyatlarına ilişkin dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı! Fuzul GYO'dan yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu ihaleyi Fuzul GYO kazanmıştı.

TOKİ'nin Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edeceği 844 konutluk 1. Etap için imzalar atıldı!

Kanal İstanbul güzergahında inşa edilecek konut projelerinin 844 konutluk etabı için, 19 Ocak'ta 1 milyar 159 milyon lira bedelle TOKİ ile Gürtaş Yapı ile sözleşmeye imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul'un temeli atıldı!

Çılgın proje olarak lanse edilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asrın projesi dediği Kanal İstanbul'da büyük gün geldi. Çılgın projenin temeli atıldı.

Kanal İstanbul'un temeli atılıyor!

Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü'nün bugün atılacak. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini yarın atıyoruz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Kanal İstanbul'un yarın ilk köprüsünün temelini atıyoruz." şeklinde konuştu.

Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor!

Asrın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Kanal İstanbul'un temeli 26 Haziran'da atılıyor!

Merakla beklenen çılgın proje için temel atma tarihi belli oldu. Projenin ilk köprüsünün temeli 26 Haziran'da atılacak.

ABD Ulusal İstihbarat Raporu: İstanbul 2035'te Avrupa'nın en kalabalık kenti olacak!

ABD Ulusal İstihbarat Konseyi raporuna göre pandeminin etkilerinin hemen her bölgede senelerce sürmesi bekleniyor. Raporda İstanbul’un 2035 yılında Avrupa’nın en kalabalık şehri olacağı da öngörülüyor.

istanbul Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu Haberi

istanbul Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu

Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi’nde düzenlenecek sempozyumda, sektördeki inovatif gelişmeler ve çalışmalar ele alınacak.

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, 3 milyar dolar büyüklüğe ulaşan çatı sektörünün gelişmesine katkıda bulunmayı temel öncelik olarak gördüklerini belirterek, 7. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu'nun bu hedef doğrultusunda önemli bir adım olduğunu açıkladı. Yavuz sempozyum hakkında şunları söyledi:

 “Bu yıl 7'ncisini düzenlediğimiz sempozyum ile bugüne kadar yapılmış bilimsel ve teknik araştırma ile geliştirme-uygulama çalışmalarının yanı sıra çatı ve cephe sistemlerinin tasarım, yapım, kullanım, bakım, onarım ve dönüştürme süreçlerinde yer alan konsept, malzeme ve teknoloji alanlarındaki gelişmeleri paylaşmayı amaçlıyoruz. Sempozyum ayrıca Türkiye’de çatı ve cephe sistemleriyle ilgili süreçlerde yer alan tasarımcıları, malzeme üretici ve dağıtıcıları, uygulamacıları, araştırmacıları ve ilgili diğer meslek gruplarını bir araya getirerek,...