03 / 05 / 2024

istanbul valisi merkeze atandı

istanbul valisi merkeze atandı

16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan 2014 / 6780 sayılı Atama Kararına göre, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, merkez valiliğine atandı...

İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı! Fahiş fiyatla ekmek satan 822 işletme tespit edildi!

Fahiş fiyatlarla ekmek satışı yapan işletmeler İstanbul Valiliğinin kıskacına takıldı. Valilik  822 işlenmenin tespit edildiğini ve ceza almaları için Ticaret Bakanlığına gönderildiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı! 344.785 aileye yardım yapıldı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, tam kapanmadaki sosyal yardım programları ile 4-6 mayıs tarihleri arasında 344 bin 785 aileye, 379 milyon 263 bin 500 lira ödeme yapıldığını duyurdu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Bahçelievler'de yıkılan binayla ilgili açıklama!

Bahçelievler'de yıkılan 7 katlı binanın enkazı önünde açıklamalar yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Enkaz altında bir yaşam belirtisi bulunmadı. Hiç kimsenin olmadığını düşünüyoruz'' dedi.

İstanbul Valisi 18 bina ve çevresinde risk analizi yapılacağını açıkladı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Yahya Kemal Mahallesi Akıncı Sokak'ta istinat duvarının yıkılmasının ardından bir binanın çöktüğü alanda incelemelerde bulundu. Çöken binayla ilgili açıklama yapan vali, yıkılacak binaların güvenlik gerekçesiyle boşalttığını belirtti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya oldu!

9'u kaymakamlık görevlerinden olmak üzere 20 il için yeni valilerin atamaları yapıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya oldu..

Ardahan Valisi "Benim de bir evim var" projesini ziyaret etti!

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan'ın merkeze bağlı Hoçvan bölgesinde ki köylerde aile ziyaretlerinde bulundu ve yol çalışmalarını denetledi.

11 ilin valisi değişti!

VALİLER Kararnamesi Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararnameye göre, 6 ilin valisi merkeze alınırken, 11 ili kapsayan görev değişikliği yapıldı. Kararname ile Türkiye'nin üçüncü valisi Sinop'a atandı.

Zeki Toçoğlu: İstanbul Adapazarı trenlerinin merkeze gelmesine karşı değiliz!

Haydarpaşa Adapazarı Bölgesel Trenleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Biz her zaman ifade ediyoruz, İstanbul-Adapazarı arasında işleyen trenlerin merkeze gelmesine karşı değiliz, dedi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ağırladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Haluk Nadir ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç'i makamında ziyaret ederek İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kadir Topbaş'ı tebrik etti!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’a Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında iade-i ziyarette bulundu. Zabıta Tören Mangası tarafından karşılanan Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin şeref defterini imzaladı

İstanbul Valisi Şahin görevine başladı!

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Diyarbakır Valiliği'nden 31 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul Valiliği'ne atanan Hüseyin Avni Mutlu, 3 yıl 7 ay 24 gün görevini sürdürdü.

istanbul valisi merkeze atandı Haberi

istanbul valisi merkeze atandı

Hüseyin Avni Mutlu merkez valiliğine atandı!

16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Atama Kararına göre, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, merkez valiliğine atandı.


ATAMA KARARI

Karar Sayısı : 2014/6780


Ekli listede görev yerleri ile ad ve soyadları yazılı şahısların karşılarında belirtilen görevlere atanması; İçişleri Bakanlığının 12/9/2014 tarihli ve 20557 sayılı yazısı üzerine, 10/6/1949 tarihli ve 5442 sayılı Kanunun 6 ncı maddesi ile 23/4/1981 tarihli ve 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 15/9/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.


Adı Soyadı  -   Eski Görevi  -  Yeni Görevi

Hüseyin Avni Mutlu - İstanbul Valisi - Merkez Valisi


Hüseyin Avni Mutlu kimdir?

1956 Rize Fındıklı ilçesi doğumdur,  İstanbul  Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra 1985 yılında Kocaeli Kaymakam Adayı olarak göreve...