03 / 05 / 2024

İstanbul Yatırım Çadırı 2018

İstanbul Yatırım Çadırı 2018

100 ülkeden 24 bin uluslararası gayrimenkul profesyoneli dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM için yarın Fransa’nın Cannes kentinde bir araya geliyor.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Borsa İstanbul yatırımcılarını incitmeye devam ediyor! Vatandaşlar ne diyor? 

Borsa İstanbul yatırımcılarını incitmeye devam ediyor. Peki söz konusu bu duruma vatandaşlar ne diyor? 

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Dikkat! Borsa İstanbul’dan yatırımcıyı çok yakından ilgilendiren yeni karar!

Borsa İstanbul, yatırımcıyı birebir ilgilendiren çok önemli bir karar alındığını duyurdu. Peki Borsa İstanbul tarafından alınan ve duyurulan bu kararla yeni dönemde nasıl bir uygulama olacak ve yatırımcı bundan nasıl etkilenecek? İşte detaylar…

Hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu kim oldu?

Bu hafta yatırım araçları arasında geçen yılın gözdesi Borsa İstanbul, yatırımcısını üzerken, diğer yatırım enstrümanlarında nasıl bir seyir gözlendi? Hangi yatırım aracı yatırımcısını sevindirdi?

Altın bir adım geri attı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Yatırımcılar ters köşe oldu! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası bir adım geri attı. Düne kadar rekor denemeleri yapan gram altın dünkü faiz kararı sonrası yatırımcıları ters köşe yaptı. Peki bugün gram altın ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 15 Aralık 2022 Güncel altın fiyatları.

Yabancı yatırımcıların gözünde İstanbul cazibesini kaybediyor!

İstanbul, yabancı yatırımcıların gözünde cazibesini kaybediyor. PwC'nin yayınladığı rapora göre, İstanbul, yatırımcı tercihinde 30 kentlik listede 29. Sıraya geriledi. İşte nedenleri!

Gram altın adım adım rekora gidiyor! Tepe nokta belli oldu! Altın yatırımcıları elinizi çabuk tutun

Gram altın bu hafta, ons altındaki yükselişle beraber rekor kırdı. Gram altın adım adım yeni rekora giderken, uzman isim altın için tepe noktayı açıkladı. Yatırımcılar elinizi çabuk tutun, gram altın bu kadar olacak...

Altın, dolar, euro... Bu haftanın en çok kazandıranı belli oldu! Buna yatırım yapanlar yaşadı

Bu hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Piyasalarda merakla beklenen kritik gelişmeler sonucunda, altın, dolar ve euronun da içinde bulunduğu yatırım enstrümanlarından kazandıranı belli oldu. Buna yatırım yapanlar yaşadı. Ayrıntılar haberimizde...

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aylık kira kazancı dikkat çekiyor! Yatırımın yeni adı!

İstanbul'da yatırım amaçlı alınan ev, arsa gibi gayrimenkullerin ardından bir yatırım aracı daha öne çıktı. Yıllar önce kura ile elde edilen pazar tezgahları babadan oğula devredilirken sahiplerinin arasında sanatçılar, iş adamları, müteahhitler de olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Yatırım Çadırı 2018 Haberi

İstanbul Yatırım Çadırı 2018

İstanbul, dünyanın yeni global buluşma yeri olma iddiasını mega projeleriyle güçlendirdi. İstanbul Yatırım Çadırı 13-16 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İstanbul Yatırım Çadırı İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından Cannes sahilinde kuruluyor. Fuar 2018’de de iş yapmanın en verimli adreslerinden biri olacak.

İTO’nun Başkanı Öztürk Oran, İstanbul Çadırı'nın Türkiye’nin mega projelerinin yanı sıra, vitrin projelerinin tanıtılması ve ortaklıklar için ideal bir ortam sunacağını söyledi.

DÜNYANIN ŞEHİR HARİTASI DEĞİŞİYOR

Öztürk Oran, MIPIM’in İstanbul’un çok yönlü kimliği, zengin tarihi ve sahip olduğu fırsatların sergilenmesi adına önemli bir sahne olduğunu vurguladı. Oran, “İstanbul’un prestijini MIPIM 2018’de daha da yükseğe taşımak için hazırız” dedi.

MIPIM’in bu yıl ‘Dünyanın Şehir Haritası Değişiyor’ ana temasıyla kapılarını açacağına dikkati çeken İTO Başkanı Oran, “MIPIM’in bu yılki temasına en uygun şehir...