27 / 04 / 2024

istanbul yatırımlık bölgeleri

istanbul yatırımlık bölgeleri

Nüfusu 15 milyona ulaşan İstanbul’da her geçen gün yeni yerleşim alanları doğuyor. Öyle ki düne kadar mesire alanı olarak bilinen birçok ilçede, bugün lüks villa ve siteler yükseliyor. İşte İstanbul’un en pahalı 4 köyü…

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

Yunanistan'daki kiralık gayrimenkullere İsrailli yatırımcılardan büyük talep!

Yunanistan'da kiralık gayrimenkul pazarı Gazzede'ki çatışmalar devam ederken İsrailli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.  

Yatırım sermayesi Marmara Bölgesi’nden Akdeniz’e kaymaya başladı!

Marmara, 2023’ün ilk altı ayında 148,5 milyar lira teşvikli yatırımlardan en büyük payı almaya devam ederken, yüzde 134,5 artışla 116 milyar liraya ulaşan yatırımı ile Akdeniz, aradaki farkı kapatmaya başladı.

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Borsa haftalar sonra ilk kez 5 binin altına düştü, 88 binden fazla yatırımcı çıkış yaptı! Peki neden?

Geçtiğimiz yılın başından bu yana finansal yatırımcının tek adresi olan borsada rüzgar tersine döndü. Son günlerde kayıpları giderek derinleşen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi 15 gün sonra ilk kez 5 bin puanın altını gördü. Peki borsadaki bu kötü gidiş daha ne kadar devam edecek?

Borsadaki düşüşler sonrası ünlü isimden yatırımcıya çok önemli çağrı geldi! Mutlaka okuyun çok şaşıracaksınız!

Borsa İstanbul’da birkaç gündür üst üste yaşanan düşüş, özellikle yeni giren küçük yatırımcıda büyük endişe yaratırken, ekonomist Mehmet Aşçıoğlu’ndan çok önemli uyarı geldi.

Emlak sektöründe beklentiler kötüleşti! İstanbul, yatırımcıların odağından çıktı!

Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa ülkelerinde gayrimenkul piyasaları artan inşaat maliyetleri, sermayeye erişimdeki sıkıntılar ve gerileyen kârlılıklarla gelecek için olumsuz bir görünüm veriyor. Avrupa kentleri arasında İstanbul yabancı yatırımcıların tercih sırasındaki düşüşüne devam ediyor...

Barem Ambalaj'dan yatırım hamlesi, kendi hammaddesini ve enerjisini üretecek

İzmir'de 1999 yılında küçük bir atölyede üretime başlayan Barem Ambalaj, 3 fabrikada 800 kişiyle yaptığı üretimi stratejik bir yatırım hamlesiyle büyütmeyi hedefliyor.

Yatırımlık dolar saklayanlar acil baksın! Dolar/TL kurunda son durum! Dolar yeni hafta bu kadar olacak!

Enflasyonla mücadele kapsamında yapılan faiz müdahaleleri eşliğinde sivri hamlelerle Fed, doların birçok ülke para birimi karşısında güçlenmesine neden oluyor. Euro’nun dolar karşısında paritenin altına inmesinin peşinden şimdi de sterlin parite sınırına yaklaşmış durumda. Peki, yatırımcı ne yapacak

Toyota'dan dev yatırım! 5,3 milyar dolar...

Toyota, elektrikli araçlara batarya üretmek için Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya'ya yatırım yapmaya hazırlanıyor. Yatırımın büyük kısmının Japonya'da olacağı belirtiliyor. İşte detaylar...

Altında büyük fırsat! Yatırımcılara 'Böylesi bir daha gelmez' diyerek duyurdular

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşün yatırımcılar için çok büyük bir fırsat olduğu dile getiriliyor. Şu anda dünya piyasası ise altın fiyatları için FED tutanaklarını bekliyor.

Nef Arsa yatırımlık arazilerde yüzde 20 indirim yaptı! 187 bin 500 lirası olan hiç kaçırmasın

Türkiye'de yatırım fırsatı arayanlara bekledikleri haber Nef Arsa'dan geldi. Altın mı alsam dola rmı yoksa borsaya mı girsem diye düşünenlere sıfır riskli arsa fırsatı bulundu. Eğer elinizde 187 bin 500 lira varsa bu fırsatı hiç kaçırmayın.

istanbul yatırımlık bölgeleri Haberi

istanbul yatırımlık bölgeleri

“İstanbul’un taşı toprağı altın” sözü gerçek oluyor. Nüfusu 15 milyona ulaşan şehir, gelişen yeni konut bölgeleriyle genişlemeye devam ediyor.  Kentsel dönüşüm, 2B, Mütekalibiyet yasalarının yanı sıra yapılan alt ve üst yapı çalışmalarıyla adeta her metrekaresi altın gibi değerlenen İstanbul’da düne kadar piknik alanı olarak bilinen birçok ilçede bugün ard arda lüks konut projeleri yükseliyor. Şehrin gürültüsünden uzak, doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam isteyenlerin tercihi olan bu ilçelere,  ulaşım yatırımlarının artması ile birlikte talep her geçen gün artıyor. İstanbul’un en pahalı köyü diyebileceğimiz Arnavutköy, Zekeriyaköy, Çekmeköy ve Kurtköy mücizevi bir şekilde gelişme göstererek, yatırımcısına altından bile çok kazandırıyor.