06 / 05 / 2024

istanbul yeni proje 2017

istanbul yeni proje 2017

İstanbul'daki inşaat şirketleri resmen yeni proje atağına kalktı. İstanbul'da 771 bin metrekare arsa üzerinde, 12,3 milyar lira değerinde toplam 13 bin konutluk yeni proje yükselecek...

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ 3 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri Kartal, Beykoz ve Sarıyer'de inşa edilecek.

TOKİ'den İstanbul'a 869 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerde toplam 869 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Tam 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. Projelerin ihaleleri Kasım ve Aralık aylarında yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 1.259 konutluk 3 yeni proje geliyor! Tarihler tek tek açıklandı! 

2025 yılına kadar 500 bin konut inşa etmek için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'a 1.259 konutluk 3 yeni proje geliyor... Merakla beklenen projeler için tarihler tek tek açıklandı. Hemen bakın...

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor! Yeni tarihler resmen belli oldu!

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor... Yeni tarihler resmen belli oldu... İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi detayları...

TOKİ'den İstanbul'a 2 bin 900 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 5 yeni proje inşa edecek. İstanbulluların merakla beklediği projelerde 2 bin 900 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a tam 1.353 konutluk 3 yeni proje geliyor! Hemen peş peşe açıklanan bu tarihlere bakın!

TOKİ'den İstanbul'a tam 1.353 konutluk 3 yeni proje geliyor... Hemen peş peşe açıklanan bu tarihlere bakın...

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 431 konutluk yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'nin İstanbul'daki yeni projesi için tarih belli oldu! Tam 382 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul'daki yeni projesi için tarih belli oldu. Tam 382 konutluk yeni proje geliyor... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den İstanbul'a tam 577 konutluk bir yeni proje daha geliyor! 

Türkiye'nin dört bir yanında inşa ettiği konut projeleriyle dar gelirlileri vatandaşları ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla'da da 577 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ İstanbul 2023 projesinde son dakika! 577 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İstanbul 2023 projesinde son dakika... Maltepe'de inşa edilecek olan 577 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi. İşte detaylar...

TOKİ'den İstanbul'a 1.574 konutluk üç yeni proje geliyor! Tarihler belli oldu! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbul'a 1.574 konutluk üç yeni proje geliyor! TOKİ İstanbul projeleri için tarihler belli oldu! Sakın kaçırmayın...

istanbul yeni proje 2017 Haberi

istanbul yeni proje 2017

3DKonut.com sitesinin derlediği verilere göre Haziran-Temmuz-Ağustos döneminde İstanbul’da sadece bir markalı konut projesinin lansmanı yapılırken, Eylül ve Ekim aylarında bu rakam 22 olarak gerçekleşti. Bu iki ayda 13 bin 131 konut tanıtıldı. 

İstanbul’da inşaat şirketleri sonbahar ile birlikte atağa kalktı. Eylül ve Ekim aylarında İstanbul'da lansmanı yapılan markalı konut projelerinin üzerinde yükseleceği toplam arsa alanı 771 bin metrekare olarak hesaplandı. Projelerin yatırım değerleri toplam 12,3 milyar lira.

Kasım 2017'de satışa çıkacak konut...