09 / 05 / 2024

istanbul yeraltı otoparkları imar planları

istanbul yeraltı otoparkları imar planları

Zeytinburnu’nda üç ve Arnavutköy’de bir mahallede kurulacak yeraltı otoparklarının imar planları askıya çıkarıldı. Peki o mahalleler hangileri? Zeytinburnu ve Arnavutköy'ün hangi mahallelerinde yeraltı otoparkları kurulacak? İşte cevaplar...

İzmir Ballıkuyu kentsel dönüşümle kurtulacak!

İzmir Ballıkuyu'da kentsel dönüşüm başlıyor. Projede sosyal donatı alanları ile çocuk oyun alanı, parklar ve yeraltı otoparkları yer alacak.

İBB Yaşayan Sokaklar projesini İstanbul’a uygulayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belçika’nın Gent şehrinde uygulanan Yaşayan Sokaklar Projesi’ni İstanbul’a uygulamak için düğmeye bastı. Seçilen iki pilot mahallede yeraltı otoparkları olacak.

Bakan açıkladı: İstanbul'a yeni proje; yeraltı yolları!

Ulaştırma Bakanı Elvan, TIR trafiğinden kurtarmak istedikleri İstanbul için yeni projeler geliştirdiklerini söyledi, "Yeraltından yeni bir projemiz olacak. Yeraltı yolları olacak” diyerek ilk ipucunu verdi.

İstanbul, turizmde sanatla büyüyecek!

Zorlu Center AVM işbirliği ile hayata geçirilen dans projesi 'Spirit of Istanbul' 7 Ağustos'tan itibaren Zorlu Center PSM’de sahnede.Ahmet Zorlu, "New York ve Londra'dan sonra müzikallerin yeni adresiyiz” dedi.

Üsküdar Yüzme Havuzu ve yeraltı otoparkı ihalesi 23 Haziran'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar'da yüzme havuzu ve yeraltı otoparkı yaptıracak. Üsküdar Yüzme Havuzu ve Yeraltı Otoparkı projesi, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in Acıbadem Yüzme Havuzu ve Otomatik Park projesi... İşte detaylar...

Recep Bozlağan: 3'üncü havalimanı İstanbul'u havacılık merkezi yapacak!

İstanbul Araştırmaları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, 3'üncü havalimanı ile ilgili konuştu. Recep Boğazlağan, ' 3'üncü havalimanı istanbul'u havacılık merkezine dönüştürecek ' dedi.

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor!

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor. DDG’nin yetkilileri, tasarimini ustlendikleri 353 bin metrekarelik cok kullanim amacli projeleri Mall of Istanbul’un açılışı icin bu haftasonu Turkiye’ye geliyor.

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla hizmete açıldı!

Dünya çapında 105’i aşkın ülkede aktif olan ve küresel ölçekte çok hızlı bir büyüme gösteren Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla" açıldı...

Avanos'ta Kapadokya Yeraltı Seramik Müzesi kuruldu!

Nevşehir'in Avanos ilçesinde bir seramik firmasının sahibi, atölyesinin altında 5 yıllık çalışmanın ardından kendi imkanlarıyla oluşturduğu bin 500 metrekarelik kaya oyma mekanda "Kapadokya Yeraltı Seramik Müzesi" kuruldu.

Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul'un ilk Spa oteli oldu!

Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla” kentin gürültüsünden uzakta, İstanbul’un tatil tadındaki yeni şehir oteli olarak konumlandı.

Tekin Acar Mall of İstanbul şubesi hizmete açıldı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda Mall Of Istanbul Avm’de yeni mağazasını açtı. Bu mağazada 3-25 Mayıs tarihleri arası yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuluyor...

The İstanbul Edition turizmde engelleri kaldırıyor!

The istanbul Edition, turizm sektöründeki engelli istihdamını arttırmaya ve sektörde fırsat eşitliği yaratmaya yönelik sunduğu 'Turizmde Biz de Varız' adıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesinin ilk mezunlarını verdi...

Sancaktepe Kemal Türkler ikinci yeraltı otoparkı imar planı askıda!

Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi'nde yapılacak ikinci yeraltı otoparkının da imar planı askıya çıkarıldı. Kemal Türkler Mahallesi'nin ilk yeraltı otoparkı imar planı, 3 Nisan'da askıya çıkarılmış, 1 Mayıs'ta indirilmişti. İşte son imar planı...

istanbul yeraltı otoparkları imar planları Haberi

istanbul yeraltı otoparkları imar planları



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Zeytinburnu’nda üç ve Arnavutköy’de bir mahallede yeraltı otoparkı imar planlarını askıya çıkardı. Bugün (25 Mart 2014, Salı) itibariyle askıya çıkarılan planlara göre; Zeytinburnu’nda Merkez Efendi Mahallesi, Seyitnizam Mahallesi ve Veliefendi Mahallesi’nde birer adet olmak üzere toplam üç yeraltı otoparkı (zemin altı otopark alanı) inşa edilecek. 


Arnavutköy’de ise Merkez Mahallesi’nde bir adet yeraltı otoparkı hayata geçirilecek.


Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 Şubat 2014’te onaylanan ve bugün askıya çıkarılmak suretiyle ilan edilen Zeytinburnu ve Arnavutköy zemin altı otopark imar planları, 25 Nisan 2014 Cuma tarihinde askıdan indirilecek.



İşte o imar planları!


Zeytinburnu Merkez Efendi Mahallesi’nde 502 pafta, 2965 ada, 30 parselin bir kısmı zemin altı katlı otoparka alınacak. 


Zeytinburnu Merkez Efendi zemin altı otopark imar planı için tıklayın!


Zeytinburnu İlçesi’ndeki Veliefendi Mahallesi’nde 1659...