05 / 05 / 2024

istanbul yerli tramvay üretimi sanayiciler

istanbul yerli tramvay üretimi sanayiciler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İTO Meclis Başkanı Şekib Avdagiç ve yerli tramvaya katkı veren sanayicileri makamında ağırladı. Topbaş, "Sanayicilerimiz, Ulaşım A.Ş. koordinatörlüğünde uluslararası alanda söz sahibi oluyor" dedi.

Ocak 2024 Borsa İstanbul analizi! Yerli ve yabancı yatırımcı ne yaptı? Kim para kazandı?

Ocak ayında dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul’da BİST 100 endeksi bugün tüm zamanların rekorunu kırdı. Borsada yükseliş devam ederken Ekonomist İris Cibre X sosyal medya hesabından yerli ve yabancı yatırımcılar açısından Ocak ayı borsa analizini paylaştı.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması: Yerli de yabancı da ofis kiralamak istiyor!

Nisan ayında açılan İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması yaşanıyor. Yerli ve yabancı yatırımcılarının ofis kiralamak için başvuru yapmasıyla yatırımcı talebi kısa sürede yüzde 60'ı aştı. İşte detaylar...

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul 240 satın almacıyı yerli üreticiler ile buluşturuyor!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul 240 satın almacıyı yerli üreticiler ile buluşturuyor...

İstanbul tramvay hatları yenileme ihalesi iptal edildi!

İstanbul’da Bağcılar-Kabataş ve Habipler-Topkapı tramvay hatlarında meydana gelen yıpranma sebebiyle yapılacak olan yenileme çalışmaları için açılan ihale iptal edildi.

İstanbul'un sürücüsüz metrosu yerli yazılıma emanet!

Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen SCADA yazılımı, megakent İstanbul'da yakında açılması planlanan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey sürücüsüz metro hattının idaresini sağlayacak.

Lens İstanbul'dan ev alana yerli araba hediye!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul Evleri 1.162 daire ve 85 adet ticari üniteden meydana geliyor. Lens İstanbul'dan ev alana yerli araba hediye ediliyor.

Bursa İstanbul Caddesi, tramvay hattıyla değişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla projelendirilen T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattındaki çalışmalar tamamlandığında, İstanbul Yolu’nun çehresinin değişeceğini söyledi.

Bursa Çamur Yakma Tesisi'nde sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yönlendirmesiyle yapılan yerli tramvay, metro ve yerli uçaktan sonra elektrik üreten yerli çamur yakma tesisi inşaatında son aşamaya gelindi.

İstanbul Shopping Fest'e yerli ilgisi artıyor!

Bu yıl altıncısı düzenlenen İstanbul Shopping Fest, yerli tüketicinin de ilgi odağı oldu. İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, bu etkinlikle markaların bilinirliğini artırmayı ve perakende sektörünü büyütmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Bursa'da akışkan yataklı atık çamur yakma tesisi kuruluyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yerli tramvay, metro ve yerli uçaktan sonra elektrik üreten yerli çamur yakma tesisini de hızla hayata geçiriyor.

B Plas, Alman Uçak firması AQUILA’yı satın aldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yönlendirme ve teşviki ile yerli tramvay üretimini gerçekleştiren Bursa sanayii, şimdi de uçak üretimine başlıyor.

istanbul yerli tramvay üretimi sanayiciler Haberi

istanbul yerli tramvay üretimi sanayiciler


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, bugün İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis Başkanı Şekib Avdagiç ve yerli tramvayın üretiminde pay sahibi olan sanayicileri makamında ağırladı. 





Kadir Topbaş, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Yerli tramvaya katkı veren sanayicilerimiz, ULAŞIM A.Ş. koordinatörlüğünde uluslararası alanda söz sahibi oluyor" dedi.


Emre Kulcanay /...