19 / 05 / 2024

İstanbula yeni gemi alınacak mı

İstanbula yeni gemi alınacak mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2015-2019 Stratejik Planı'na göre; şehir dışına iskeleler kurulacak ve yük taşımacılığı buradan yapılacak. Haliç'e yüzer iskeleler, Karaköy iskelesi, Adalar sahil düzenlemeleri ve marina projeleri 2019'a kadar tamamlanacak.

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

Deniz yoluna 2053'e kadar 21,6 milyar dolarlık yeni yatırım yapılacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türkiye, deniz ticaretinden aldığı payı artırmak için Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi planlarken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yapacak.

Türkiye, yeni Ro-Ro hatlarıyla deniz ticaretindeki payını artıracak!

Türkiye, Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi hedeflerken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yürütecek.

Tahıl koridorunda sevkiyat tam gaz! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftada arttı mı? 12 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bu sabah saatleri itibarıyla tahıl sevkiyatı kapsamında Ukrayna limanlarından 9 gemi daha ayrılırken; Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci de bugün itibarıyla 6 milyon 200 bin ton civarında buğday ve arpa stoku olduğunu belirtti. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı?

İder Mobilya'dan yeni çocuk odası koleksiyonu!

İder Mobilya’nın yeni çocuk odası koleksiyonunda gemi karyola ve ekstra alt karyolası ile birlikte çalışma masası, komodin, gardrop ve kitaplık kahvenin en doğal renk tonları kullanılıyor.

İstanbul şehir hatlarına 3 yeni gemi!

Türk mühendisleri tarafından yapılarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş’ye teslim edilen üç gemi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katıldığı törenle hizmete alındı.

Turizm sektöründe yeni trend gemi seyahatleri!

İstanbul gemi turizminde birincilik koltuğuna oturduğundan bu yana Türkiye'yi büyümede öncelikli pazar ilan eden Royal Caribbean'in Türkiye Temsilcisi Tatlav, "İç pazarda da tur satışları artıyor" dedi.

Üsküdar - Beşiktaş arası 4 dakika olacak!

İstanbul’da sadece toplu taşıma araçlarıyla günde 5.7 milyon kişi seyahat ediyor. Denizin toplu ulaşımdaki payını artırmak için Dentur Avrasya, 14 adet yeni gemi yapıyor.

Vizyon Gayrimenkul Değerleme A. Ş.'nin yeni şubesi Sakarya'da!

2002’den beri sektörde Gayrimenkul Değerleme - Makine ve gemi değerlemesi konusunda hizmet veren Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A. Ş, yeni şubesini Sakarya'da açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 10 yeni vapur daha alacak!

İstanbul'da 2017'ye kadar alınacak 10 yeni gemi ile deniz yolunu kullananların oranı yüzde 5 olacak. Deniz taşımacılığı için şehir dışında kalan noktalara iskeleler kurulacak ve yük taşımacılığı buradan kalkan deniz araçlarıyla yapılacak...

İstanbul'a 10 yeni gemi ve yeni iskeleler geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2015-2019 Stratejik Planı'na göre; şehir dışına iskeleler kurulacak ve yük taşımacılığı buradan yapılacak. Haliç'e yüzer iskeleler, Karaköy iskelesi, Adalar sahil düzenlemeleri ve marina projeleri 2019'a kadar tamamlanacak.

Dokuz Eylül seferlere başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ulaşımını geliştirmek için hizmete alınan "ÇAKABEY"'in ardından "DOKUZ EYLÜL" yolcu gemisi de seferlere başladı. Yeni gemi ilk seferini Konak-Karşıyaka arasında gerçekleştirdi.

Dokuz Eylül yolcu gemisi seferlere başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ulaşımını geliştirmek için hizmete alınan Çakabey'in ardından Dokuz Eylül yolcu gemisi de seferlere başladı. Yeni gemi ilk seferini Konak-Karşıyaka arasında gerçekleştirdi.

İstanbula yeni gemi alınacak mı Haberi

İstanbula yeni gemi alınacak mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve belediye meclisinde kabul edilen 2015-2019 Stratejik Planı'nda, İstanbul'da 4 yıl boyunca yapılması planlanan projelerin maliyetleri, tamamlanma süresi ve genel ayrıntılarına ilişkin bilgiler yer aldı. Planda, ana hizmet alanları Afet, Çevre, İmar, Kent ve Toplum düzeni, Kültür Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, Sosyal Destek Hizmetleri, Ulaşım Hizmetleri ve Genel Yönetim başlıkları altında toplandı.


İstanbul'da her yıl 780 sosyal konut yapılacak! Detaylar için tıklayın!


İstanbul'da raylı sistemlere ne kadar harcanacak? Öğrenmek için tıklayın!


İstanbul'da yeşil alanlara ne kadar harcanacak? İşte cevabı...



Yeni gemi ve iskeleler geliyor!


Deniz yolunun geliştirilmesi için ise 683 milyon TL harcanması planlanıyor. 2017'ye kadar alınacak 10 yeni gemi ile deniz yolunu kullananların oranı yüzde 5 olacak. Deniz...