22 / 05 / 2024

İstanbulda hangi köprülerde bakım var

İstanbulda hangi köprülerde bakım var

İstanbullular dikkat!.. Atatürk Köprüsü bu gece saat 00:00’dan 04:30’a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak. UKOME kararı gereği olarak gerektiğinde Atatürk ve Yeni Galata Köprüleri 1 saat deniz trafiğine açılacak.

Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapıldı...

2024'ün ilk saatlerinde köprü geçiş ücretlerini belirledi. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen otoyollarda otomobil için en düşük geçiş rakamı 9 TL, en fazla geçiş ücreti ise 84 TL olduğu açıklandı. Buna göre, hangi araç sahibi ne kadar geçiş ücreti ödeyecek?

Kurban Bayramı'nda hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak? 2023 Bayramda köprüler bedava mı? 

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olacağını sorguluyor. İşte detaylar... 

Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi yollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar

Kurban Bayramı boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyollardan ücret alınmayacak. Fakat yap-işlet-devret projesiyle kapsamında yapılmış köprü ve otoyollar bayramda da ücretli olmaya devam edecek. İşte detaylar...

Ramazan Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar!

Ramazan Bayramı’nda hangi otoyolların ve köprülerin ücretsiz olacağı merakla sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

1915 Çanakkale Köprüsü 15 soruda tüm detaylarıyla!

1915 Çanakkale Köprüsü bugün hizmete sunuluyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti ne kadar oldu? 1915 Çanakkale Köprüsü'nden hangi araçlar geçebiliyor? İşte 1915 Çanakkale Köprüsü 15 soruda tüm detaylarıyla...

Köprü geçişlerinde yeni dönem!

İstanbul'da 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak zamlı fiyatlarla beraber köprülerde, her iki yönde de geçiş ücreti alınacak. 

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünü hangi şirket yapacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 27 Nisan 2011 tarihinde “çılgın proje” diye nitelendirilerek açıklanan Kanal İstanbul projesi için henüz bir ihale yapılmadı. Ancak bu ay sonu temeli atılacak olan köprünün, kimin tarafından yapılacağı belli oldu.

Otoyol ve köprüler belirli gün ve saatlerde daha ucuz olacak!

Otoyol ve köprülerde 'dinamik fiyatlandırma' modeli 2021 Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer aldı. Özel yazılımların devreye alınması ile geçilecek sistemde, vatandaşlar belli gün ve saatlerde otoyolları ve köprüleri daha ucuza kullanabilecek.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün Çanakkale Deniz Zaferi’ni temsil eden 318 metre yükseklikteki ayakları geçen günlerde bitirildi. Drone ile çekilen görüntülerde, 318 metre yükseklikte çalışan işçilerin zorlu mesaisi gözler önüne serildi...

Bakan Arslan'dan 3. köprü eleştirilerine yanıt!

Bakan Arslan, "3. köprü uzak" eleştirilerine "Aldığınız mesafe belki küçük, şimdi daha fazla mesafe gidiyorsunuz ama dur- kalktan kaynaklı 3-4 misli yakıt tüketiyorlar. Çevreye verdiğimiz zarar ayrı bişey. En azından 3. Köprü kullandığınızda hangi saatte hangi zamanda hedef noktaya ulaşacağınızı bil

Köprülere entegre 14 yeni dijital OSB kuruluyor!

Endüstriyel dönüşüm hamlesinin ayrıntıları netleşti. Osmangazi ve Çanakkale 1915 köprüleriyle entegre olacak 14 yeni dijital OSB kurulacak. Yeni OSB'lerde 10 bin KOBİ yer alacak.

Şanlıurfa'daki çelik köprülerde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yapımına devam edilen çelik köprülerin inşaatını inceledi. Başkan Çiftçi, köprülerdeki çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Maltepe'deki 3 köprü yenileniyor!

İBB İstanbul’un en işlek yerlerinde yer alan köprülerde bakım ve onarım çalışmaları yaptı. Maltepe Altıntepe Köprüsü, Maltepe Küçükyalı Kadir Has Durağı Köprüsü, Maltepe Bostancı Köprüleri yeniden elden geçirilerek tüm İstanbulluların hizmetine sunuldu.

İstanbulda hangi köprülerde bakım var Haberi

İstanbulda hangi köprülerde bakım var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle; 


"Atatürk Köprüsü’nde bakım onarım çalışmalarından dolayı köprü bu gece (9 Aralık 2014 Salı günü) saat 00:00’dan 04:30’a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak olup aynı zamanda UKOME kararı gereği olarak gerektiğinde Atatürk ve Yeni Galata Köprüleri saat 03:30’dan 04:30’a kadar deniz trafiğine açılacaktır.


Atatürk Köprüsü’nü kullanacak olan araç ve yayaların 00:00-03:30 saatleri arasında Yeni Galata Köprüsü’nü veya Haliç Köprüsü’nü kullanması gerekmektedir.


Yukarıda belirtilen tarihte Atatürk ve Yeni Galata Köprüleri 03:30’dan 04:30’a kadar deniz trafiğine açık olacağından araç ve yayaların Haliç Köprüsü’nü kullanması...