04 / 05 / 2024

İstanbul\'da ihale

İstanbul\'da ihale

İstanbul İl Özel İdaresi 1999 yılındaki depremden sonra nihayet harekete geçti ve sağlık yapılarını güçlendirmek için ihale açtı

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

Karayolları, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak İstanbul'da 550 bin liraya kamu konutu hissesi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak İstanbul'da kamu konutu satıyor. İşte detaylar...

Altındağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Başkent Ankara'da ihale fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Darülaceze'den İstanbul'da satılık 43 gayrimenkul!

Darülaceze' Başkanlığı tarafından 43 adet taşınmaz ihale usulü ile satılacak. İstanbul'da bulunan köşk, iş yeri ve dairelerin satış ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek.

İstanbul Valiliği'nden kamu binalarının güçlendirilmesi için ihale daveti!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi'ne (İSMEP) göre İstanbul'da yer alan kamu binalarının güçlendirilmesiyle ilgili ihale daveti Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kanal İstanbul’da ihale aşamasına geldik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul’da ihale aşamasına gelindiğini belirtti ve "Bu yıl içinde de kazmayı vuracağız" dedi...

Kanal İstanbul'un 9 yıllık serüveni!

2011'den bu yana dönem dönem gündeme gelen ve kamuoyunda Çılgın Proje adıyla bilinen Kanal İstanbul'da ihale sürecine geçiliyor. Peki Kanal İstanbul'da bu noktaya nasıl gelindi? Projenin mega kent İstanbul'a ne gibi etkileri olacak? İşte çılgın proje Kanal İstanbul'un 9 yıllık serüveni...

İstanbul'da 15 günde 3 dev ihale!

İnşaat sektörü baharın gelmesi ile birlikte hareketlendi. İstanbul’da 15 gün içinde düzenlenen 3 ihalede toplam 4.3 milyar liralık değere ulaşıldı. 

İstanbul'da ihale iptal kararı kaldırılan 4 metro TBMM gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul'da ihale iptal kararı kaldırılan dört metro projesini meclis gündemine taşıdı..

İstanbul'da 4 ilçede 36 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

İstanbul'da Başkanlığı, Bağcılar, Silivri, Beylikdüzü ve Çatalca'daki 7 arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 29 Kasım'da gerçekleşecek..

Emlak Konut'tan 2 büyük ihale!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) bu ay 2 dev ihale gerçekleştirecek. Emlak Konut bu ay Antalya ve İstanbul'da çok önemli iki arsasını satışa çıkaracak.

Emlak Konut'tan Haziran'da ihale atağı!

Emlak Konut GYO Haziran'da 5 dev ihaleye hazırlanıyor. Adeta ihale atağına kalkan firma İstanbul'da 3, İzmir'de 2 adet arsayı "arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi" şeklinde satışa çıkaracak.

İstanbul\'da ihale Haberi

İstanbul\'da ihale

İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) dünya bankasından sağladığı kredile İstanbul'da hizmet veren hastane, sağlık ocağı ve tüm sağlık kurumlarının depreme karşı güçlendirilmesi için ihale düzenledi.

İhale kapmasında dünya bankasından temin edilecek finans ile sağlık yapıları güçlendirme ve onarım inşaatı yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler tekliflerini 10 Şubat 2010 günü saat 11.00'e kadar İPKB ofisine teslim edebilecek.

Firmalar www.ipkb.gov.tr adresinden detaylı ilan metnine...