30 / 04 / 2024

İstanbulda kapıcı sayısı

İstanbulda kapıcı sayısı

1965 yılında, Türkiye Umum Kapıcılar ve Hizmet İşçileri Sendikası Taksim'de genel bir kongre yapmış. İstanbul'da 100 bin kapıcı varmış ve seçimlerde 15 milletvekili çıkartacak durumdalarmış.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

Türkiye’de işsiz sayısı 8 milyon 567 kişiye ulaştı!

TÜİK’e göre işsiz sayısı mayıs ayında 193 bin kişi azalarak 3 milyon 328 bin kişi, işsizlik oranı yüzde 9,5 oldu. Eksik istihdamdakiler ve potansiyel iş gücü de dahil geniş tanımlı işsizlerin sayısı ise 8 milyon 567 bin, oranı da yüzde 22,5 olarak gerçekleşti.

Twitter'a rakip olarak piyasaya sürülmüştü: Threads’in kullanıcı sayısı 100 milyonu geçti!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Twitter'a rakip olarak piyasaya sürdüğü sosyal medya platformu Threads'e kayıt olanların sayısı 100 milyonu aştı. İşte detaylar...

300 milyar TL tutarında ödeme yapıldı! İşte Türkiye’deki kredi kartı kullanıcı sayısı!

Pandemiyle birlikte değişen alışkanlıklar kalıcı oldu. Milyonlarca vatandaş nakit sıkıntısı çektiğinde kredi kartına sarılırken kart kullanıcı sayılarındaki artış raporlara yansıdı. BKM raporlarına göre nakit kullanımında ciddi düşüş gözlendi.

Şok Market 9 ayda cirosunu yüzde 99 artırdı mağaza sayısı 10 bin'in üzerine çıktı

İndirim marketi konseptiyle faaliyet gösteren Şok mağaza sayısını 10 bin'in üzerine çıkardı. ŞOK Marketler 2022 yılının üçüncü çeyrek dönemini kapsayan finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdi.

Otomobil sahipleri dikkat! Kasko ve trafik sigortası yaptıran sayısı azaldı

Sigorta yaptıran sürücü sayısı azalıyor, trafikte baltayı taşa vurabilirsiniz. Kasko ve trafik sigortası yaptırmayacağını belirten sürücüler, ilginç yanıtlar verdi. Fiyatların artmasının yanı sıra, 'aracın eski olması, sigortanın karşı tarafın işine yarayacağı' şeklindeki yanıtlar da dikkat çekti.

Spotify abone sayısını katladı

Popüler çevrimiçi podcast ve müzik dinleme uygulaması Spotify Türkiye’de pek çok kullanıcıya sahip bilindik bir uygulama. Abone sayısını arttıran Spotify tahminleri aşmış görünüyor.

Beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Sosyal konut hamlesinde tanınan kontenjanın tamamlayıcı olması için gençlere beyaz eşyada uzun taksit imkanı tanınması gerektiğini söyleyen BEYPER Başkanı Ali Yıldız, beyaz eşya taksitlerinin 12- 24 aya çıkarılmasını istedi. Peki taksit sayısı artacak mı? Beyaz eşyada taksit sayısı şu an kaç?

Beyaz eşyada ÖTV kaldırılsın taksit sayısı artırılsın talebi! Fiyatlara nasıl yansıyacak?

Beyaz eşya üretcileri çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi gibi beyaz eşya kalemlerinde rekabet gücünün korunması ve üretimin devamlılığının sağlanması adına iktidardan destek istedi. Üreticiler, tüketicini alım gücünün artırılması için ÖTV'nin kaldırılmasını ve taksit sayısının artı

Kiracı kapıcı tazminatı öder mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kapıcının tazminatını kaleme aldı. Peki kiracı kapıcı tazminatı için para öder mi?

Binalardaki kapıcının tazminatını kimler öder?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalardaki kapıcıların ücretinden yeni maliklerin sorumlu olup olmadığını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Kapıcının tazminatını kim öder?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kapıcı tazminatını kaleme aldı. Peki kapıcının tazminatını kim öder?

İstanbulda kapıcı sayısı Haberi

İstanbulda kapıcı sayısı



KAPICILAR: ''15 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK DURUMDAYIZ''


  TÜRKİYE Umum Kapıcılar ve Hizmet İşçileri Sendikası'nın Taksim'deki Özgül Düğün Salonu'nda dün yapılan genel kongresinde, kapıcıların İstanbul'da en kuvvetli partiden de daha kuvvetli olduğu belirtilmiş, önümüzdeki seçimlerde kapıcıların milletvekili çıkaracak kudrette olduğu açıklanmıştır.

  Kongre Başkanlığı'na seçilen Deniz Nakliyat İşçileri Sendikası Başkanı Ömer Canca yaptığı konuşmada, ''İstanbul'da en kuvvetli partiden de kuvvetlisiniz. Şehrimizde 100 bin kapıcı bulunmaktadır. Kapıcıların aileleri ve çocukları ile beraber nüfusu 300 bini geçmektedir. Bu da 15 milletvekili çıkarabilecek bir rakama dayanmaktadır.'' demiştir.

  Kongrede, mikrofona gelen kapıcılar, tecrübeli birer hatip gibi konuşmuşlar ve dertlerini dile getirmişlerdir.