14 / 05 / 2024

istanbulda katılacak yollar

istanbulda katılacak yollar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da bugün ve yarın bazı yollar, miting ve nevruz kutlamaları nedeniyle trafiğe kapatılacak. Yaklaşık 20 bin polis görev yapacak.

Son Dakika! İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında yarın Şişli'de Hrant Dink'in ölümünün 16. yıl dönümü nedeni ile yapılacak anma programları kapsamında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı.

İstanbullular aman dikkat! Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar belli oldu! Acil bakın!

İstanbul'da pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar belli oldu. İşte detaylar...

Valilik uyardı, İstanbul 'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki hangi yollar kapalı?

İstanbul Valiliği AK Parti İl Başkanlığınca yapılan açıklamaya göre yarın Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek olan "Büyük Filistin Mitingi" nedeni ile bazı önlemler alındı. Bu önlemler arasında yarın Avrupa yakasında bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte trafiğe kapatılacak yollar...

MEB'den Eğitim Kurumlarına yönetici seçilecek! Seçme sınavına ise tam 82 bin kişi katılacak!

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy’un yaptığı açıklamaya göre, bu hafta sonu gerçekleştirilecek 2023-MEBEKYS sınavına katılacak adayların sayısı 82 bin 520 olarak belirlendi. 

İdealist GYO, TOKİ'nin arsa müzayedesine katılacak!

İdealist GYO, TOKİ'nin 3 ilde 278 muhtelif satılık arsa ve 2 kiralık taşınmazın vadeli açık artırma ihalesine katılacak. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Murat Kurum, Tapu Senetlerinin Yenilenmesi lansmanına katılacak!

Bakan Kurum yarın Ankara'daki Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu Senetlerinin Yenilenmesi ve e-Devlet Uygulamaları tanıtım lansmanına katılacak...

Murat Kurum yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak...

İngiltere Bakanı Alan Duncan, Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak!

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa ve ABD'den Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak.

Ata GYO Çanakkale'de gayrimenkul ihalesine katılacak!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çanakkale İl Özel İdaresi'ne ait olan gayrimenkulün yarın yapılacak olan ihalesine katılacak...

İSTİHALE, 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak!

İSTİHALE, 28-29 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleşecek 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak.

istanbulda katılacak yollar Haberi

istanbulda katılacak yollar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün 15.00-19.30 saatleri arasında Kadıköy İskele Meydanı'nda yapılacak İşçi Partisi mitingi dolayısıyla Rıhtım Caddesi, Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne kadar olan yollar ve Söğütlüçeşme Caddesi'nden Rıhtım'a inen ara sokaklar trafiğe kapalı olacak.


Kadıköy Belediyesi önünden Söğütlüçeşme Caddesi istikameti ve Rıhtım Caddesi'ne inen bütün ara sokaklara da trafik akımı verilmeyecek.  


İhtiyaç duyulması halinde Taşköprü, Kışla, Orgeneral Şahap Gürler ve Albay F. Sözdener caddeleri de trafiğe kapatılacak.


Trafiğe kapanan yollar nedeniyle sürücüler için alternatif güzergahlar belirlendi. Buna göre, Tıbbiye Caddesi'nden gelen trafik akımı, Burhanfelek Caddesi'nden E-5 ile Behiçbey Sokak'tan İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirilecek. Söğütlüçeşme Caddesi'nden gelen trafik akımı da Altıyol Boğa Meydanı'ndan Rıhtım'a iniş engellenerek, Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine aktarılacak. 


Moda'dan gelen trafik akımı, Mühürdar Kavşak'tan geri çevrilirken,...