18 / 05 / 2024

istanbulda köprüde eylem

istanbulda köprüde eylem

İstanbul' da bugün kamyon şoförlerinin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü' nde gerçekleştirdiği Ömerli' deki hafriyat alanının 15 gün önce kapatılmasını protesto eylemi, trafiğin yavaşlamasına neden oldu...

AFAD: Üç köprüde de sorun yok!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), "En büyüğü 4,1 büyüklüğünde 28 artçının oluştuğu deprem sonrası üç köprüde de yapısal bir sorun olmadığı belirlendi." açıklamasını yaptı.

Çin'de köprü inşaatında kaza: Çok sayıda ölü var!

Çin’in kuzeydoğusunda inşaat halinde olan bir köprüde iş makinesinin devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Taşköprü’de 310 konutluk TOKİ projesi için şantiye kuruldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kastamonu Taşköprü'de hayata geçirilen 310 konutluk proje için şantiye kuruldu. 

Taşköprü'de 5 tesisin açılışı yapıldı!

Taşköprü Belediyesi tarafından 9 milyon TL değerinde inşa edilen 5 tesisin açılışı yapıldı.

Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yıkılmak üzere!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yıkılma tehlikesi altında. Köprüde çataklar ve çökmeler meydana geldi.

Silifke Taş Köprü restore ediliyor!

Mersin’in Silifke ilçesinde milattan sonra 77-78 yıllarında yaptırılan ve yaklaşık 2 bin yıllık bir geçmişe sahip olan tarihi taş köprüde yapılması planlanan restorasyon için çalışmalar hızlandırılıyor.

Cunda Köprüsü bu yıl hizmete girecek!

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Cunda Adası’nı ana karaya bağlayacak olan dolgu yolun yerini alacak köprüde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Gölmarmara Köprüsü onarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde 9 mahalleyi birbirine bağlayan köprüde temizlik, bakım ve onarım çalışması yaptı. Kısa sürede tamamlanan çalışma, sürücülerin yüzünü güldürdü.

Sakarya Mithatpaşa'ya yeni köprü!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Mithatpaşa bölgesinde başlattığı yol düzenleme ve kavşak çalışmaları tamamlanırken; bölgede bulunan köprüde de gerekli iyileştirme çalışması hayata geçirildi.

Mithatpaşa'da yeni kavşağa yeni köprü!

Büyükşehir Belediyesi’nin Mithatpaşa bölgesinde başlattığı yol düzenleme ve kavşak çalışmaları tamamlanırken; bölgede bulunan köprüde de gerekli iyileştirme çalışması hayata geçirildi.

Cunda Köprüsü yıl sonuna kadar hizmete girecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Cunda Adasını ana karaya bağlayacak olan dolgu yolun yerini alacak köprüde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Alanya Hacet Köprüsü'nde son aşamaya gelindi!

Alanya Belediyesi tarafından Hacet Deresi üzerine yapılan yeni köprü tamamlandı. Alanya Belediye Başkanı köprüde başlatılan asfalt çalışmasını denetledi...

3’üncü Köprü nakliye maliyetlerini düşürecek!

UND Başkanı Şener, yakıt maliyetini 5 kat artıran dur-kalkın 3’üncü Köprü’de yaşanmayacağını belirterek, “Kısa mesafede nakliye maliyeti düşecek” dedi.

istanbulda köprüde eylem Haberi

istanbulda köprüde eylem


İstanbul'da kamyon şöförlerinin Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde gerçekleştirdiği protesto eylemi, trafiğin yavaşlamasına neden oldu. 


Büyükşehir Belediyesi'nin, Anadolu Yakası'nda bulunan Ömerli'deki hafriyat alanını 15 gün önce kapatmasına tepki gösteren kamyon şöförleri, protesto eylemi gerçekleştirdi. Eylemde yer alan çok sayıda hafriyat kamyonu ve TIR, TEM Otoyolu'ndan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanarak Avrupa Yakası'na geçti. Trafikte oldukça düşük hızda seyreden kamyonlar, trafiğin yavaşlamasına yol açtı.


Kamyoncuların eylemi nedeniyle, FSM Köprüsü'nden Avrupa Yakası'ndaki Kozyatağı Kavşağı'na kadar yoğun trafik...