27 / 07 / 2024

istanbulda nerelerde ucuz konut var

istanbulda nerelerde ucuz konut var

Türkiye'nin üç büyük şehrinde, orta gelirli vatandaş konut tercihini fiyatların ucuz olduğu ilçelerden yana kullandı. İstanbul’da Esenyurt, Ankara’da Keçiören ve İzmir’de Karşıyaka en çok konut alınan ilçeler oldu.

En ucuz Dyson dikey süpürge nerede satılıyor? İşte o adresler! Dyson 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Temizlik yapmayı sevenlerin son dönemdeki gözdesi haline gelen Dyson dikey süpürgenin en ucuz nerelerde satıldığı sizler için araştırdık. Diğer dikey süpürgelere göre birçok üstün özelliği olan Dyson süpürgenin en ucuz satıldığı yerlerin 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Konutlara ucuz elektrik dönemi!

Türkiye, enerjide ithalata bağımlılığın etkisini en ağır şekilde hissettiği bir dönemden geçiyor. Bu dönemde konutlara ucuz elektrik tarifesi uygulanacak. 

İnşaat patronları ucuz konut üretmek istiyor!

İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlerde yükselen konut fiyatlarına dikkat çeken inşaat şirketlerinin patronları zaman zaman ucuz konut seferberliğine katkı sağlayabilecekleri söylüyorlar. 

Ali Ağaoğlu'ndan ucuz konut formülü!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gerçekleştirdiği basın toplantısında ucuz konutun formülünü açıkladı.

Murat Kurum'dan Konya'ya ucuz konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Konya'ya ucuz konut müjdesi vererek, "İnşallah yakın zamanda burada konut üretimi yapacağız. Alt gelir grubu vatandaşlarımıza yönelik, onların alabileceği bir konut çalışmamız olacak." dedi.

Anadolu Yakası’nda en ucuz evler hangi ilçelerde?

Son yıllarda emlak endeksi hızla yükselen Anadolu Yakası ilçelerinde, ortalama metrekare birim fiyatı da yükseliş gösterdi.  Fakat uygun fiyata ev satın alabileceğiniz ilçeler de yok değil. Peki, Anadolu Yakası’nda en ucuz evler hangi ilçelerde?

İstanbul'un en ucuz 8 konut projesi!

Gayrimenkul projelerinin en çok hayata geçtiği İstanbul'da en ucuz konut projeleri sizler için araştırıldı. İşte ucuz projeler ve bulunduğu bölgeler

Kerim Bertrand: Yatırımcılara ucuz arsa tahsis edilmeli!

REIDIN Türkiye CEO’su Kerim Bertrand, konut sektöründe yapılması gerekenlerle ilgili konuştu. Bertrand, geliştiricilerin ucuz konut yapmaları için devletin ucuz arsa tahsis etmesi gerektiğini söyledi.

Isparta'da emekliler ucuz konut istedi!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Emekliler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden Türkiye İşçi Emeklileri Derneği yönetiminin talep ettiği ucuz konut talebine sıcak baktığını dile getirdi. 

Özel sektörden ucuz konut için yeni formül!

Gayrimenkulde üst segmente yönelik yapılan projelerde çok fazla satış sıkıntısı yaşanıyor. Sektördeki bu sıkıntıya yönelik özel sektörden ucuz konut için yeni formül geldi.. 

Emekliler için ucuz konut geliyor!

Emeklilerin konut sorununa çözüm üretmek için çalışma yapan TÜED, ucuz konut projesinin ilk etabını Ankara'da hayata geçireceğini açıkladı..

Ucuz konutta dolandırıcılara dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden KİPTAŞ Silivri'de dar ve orta gelirliler için 1.508 konut geçtiğimiz haftalarda sahiplerini buldu. Kura çekimlerinden sonra internette dolandırıcılar ortaya çıktı. Ucuz konutta dolandırıcılara dikkat...

Devlet ucuz arsa üretmeli!

Yeni konut talebindeki potansiyele ulaşmadaki engeli ve çözüm formülünü veren Boysanoğlu, “Konut ihtiyacı olan ailelerin büyük bir bölümünün bu konutlara sahip olma imkânı çok düşük. Türkiye’de gerçek konut ihtiyacı olan kitleye ulaşmanın tek yolu devletin ucuz arsa üretmesidir." dedi.

istanbulda nerelerde ucuz konut var Haberi

istanbulda nerelerde ucuz konut var

Ev sahibi olmak isteyen konut alıcısı, bu hayalini ucuz konut bölgelerinde gerçeğe dönüştürdü. Yılın ilk 6 ayında üç büyük şehirde konut satışları fiyatların ucuz kaldığı ilçelerde arttı.Alınan konutların çoğunluğu ikinci ellerden oluştu. Satın alma şeklinde de nakit yerine uzun vadeli banka kredisi öne çıktı.


Kredi işi kolaylaştırdı

Uzmanlar, elinde ev alacak parası olmayan kişilerin ucuz bölgeleri tercih ederken, asbnda şehir merkezinde satılan bir eve ödediği parayı ödediğini aktardı. Ancak, paranın cepte olmaması nedeniyle borcun uzun vadeye yayıldığı bu nedenle de bu tür ilçelerin tercihte öne çıktığı söylendi.


Esenyurt'ta 16 bin ev


Fiyatların metrekare bazında en yüksek olduğu il İstanbul. Bu nedenle birçok orta gelirli şehrin çeperlerinde kalan yerlere yöneldi ve ilk tercihi Esenvurt oldu. İstanbul'da atılan 122 bin 573 konutun 16 bin 8’i...