04 / 05 / 2024

istanbuldaki asansörler güvenilir mi

istanbuldaki asansörler güvenilir mi

İstanbul’da 3 işçinin hayatını kaybetmesiyle gündeme gelen asansörlerin büyük bölümü kazaya davetiye çıkarıyor. Sanayi Bakanlığı’nın 2015 yılı denetimlerinde asansörlerin yüzde 33’ünün tehlike saçtığı belirlendi.

Yabancıya gayrimenkul satışında güvenilir olmayan ilanlar arttı! İstanbul'da olmayan otelden daire satılıyor!

Emlak karşılığı konut satışı Türkiye içinde veya dışında yaşayan yabancılara yönelik de güvenilir olmayan ilanların çoğalmasına sebep oldu. Bir otelin adı kullanılarak verilen ilanda odalar devre mülk gibi satışa sunuluyor ve karşılığında vatandaşlık vaat ediliyor. İşte detaylar...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir ili açıkladı!

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir şehri açıkladı. İşte sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ercan'ın o açıklaması...

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

 İş dünyasının güvenilir çalışma arkadaşı: Citroen Jumpy... Ağustos 2023 fiyat listesi

Citroen Jumpy fiyatı ne kadar oldu? İşte gelen son zamların ardından Citroen Jumpy'nin güncel fiyat listesi...

Altın fiyatları dibe vurdu! 5 ayın en düşük seviyesini gördü! İşte gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları...

Elindeki nakdi ‘güvenilir liman’ olarak bilinen altına yatırarak parasını değerlendirmek isteyen herkes, 17 Ağustos 2023 Perşembe günü de altın fiyatlarını takip ediyor. İşte 17 Ağustos 2023 Perşembe günü son dakika altın fiyatları...

Tarımda uygun gıda fiyatları için devrim niteliğinde gelişme!

Tarımda yeni süreçte, tarımsal girdi tedariği konusunda dışa bağımlı olunan alanlarda çalışmalar yapılacak. Yerlileştirme ve millileştirme konularına öncelik verilecek. İnsanların güvenilir gıdaya uygun fiyatlarla ulaşabilmesine odaklanılacak ve üreticiler güçlendirilecek.

Ekonomik krizlere dayanıklı en iyi 10 iş

Son yıllarda dünya genelinde yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve krizler, iş dünyasında güvenilir ve dayanıklı sektörlere olan ilgiyi artırmış durumda. İş arayanlar ve yatırımcılar için ekonomik krizlere karşı dirençli olan sektörler, istikrarlı bir gelir sağlama potansiyeli sunuyor. İşte ekonomik kri

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın ne kadara satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın, yenilikçi teknolojisi ve güvenilir özellikleri ile size mutfağınızda yeni deneyimler yaşatır.

Google chrome'un gelişmiş güvenli Tarama modunu mutlaka kullanın! İşte nedeni

Veri güvenliğini sağlarken aynı zamanda basit, basit bir kullanıcı deneyimini sürdürmek, teknoloji şirketleri için göz korkutucu bir görev olabilir.  Müşteriler, şirketlerin özel verileri ifşa etmeden kapsamlı, güvenilir hizmetler sunmasını bekliyor.

Bitcoin boğalarına güzel haber!

Tanınmış bir kripto para birimi analitik platformuna göre, en az iki güvenilir ölçüm boğalar için iyi görünüyor.

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Murat Özdemir: Şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı var!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi. 

istanbuldaki asansörler güvenilir mi Haberi

istanbuldaki asansörler güvenilir mi

İstanbul’daki asansör kazasının ardından birçok asansörün standartların dışında yapıldığı için can ve mal güvenliğini tehlikeye atıyor.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 2015 yılında sanayi ürünleriyle ilgili denetimleri korkunç tabloyu gözler önüne serdi. Denetlenen toplam 60 bin 513 farklı modelde sanayi ürünü denetlenirken, bunlardan 6 bin 312’si uygunsuz bulundu. 719 farklı ürün teste gönderilirken 78 farklı marka/model hakkında toplatma kararı verildi. 5 bin 154 adet üründeki uygunsuzluğun düzeltilmesi için süre verilirken, tespit edilen uygunsuzluklara ilişkin toplam 6 milyon 150 bin lira idari para cezası uygulandı.


ÇOĞU KIRMIZI ETİKETLİ

Bakanlığın en çok denetlediği ürün grupları elektrikli ekipmanları ve makinalar oldu. Uygunsuzluk oranının en yüksek olduğu ürün grupları yüzde 33 ile asansörler oldu. Denetlenen 3 bin 64 asansörden bin 12’si uygunsuz, 2 bin 52’si piyasa...