03 / 05 / 2024

istanbuldaki önemli projeler nelerdir

istanbuldaki önemli projeler nelerdir

Türkiye'nin çehresi İstanbul'un dev projeleriyle değişiyor. Ulaştırma Bakanlığı, son 13 yılda 260 milyar liranın üzerindeki yatırımla, Marmaray, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Treni gibi büyük projeleri hayata geçiriyor.

İzmir’de sanayiciler rotayı gayrimenkule çevirdi: İGG projelerinin değeri 1.2 milyar dolar oldu!

İzmir Girişim Grubu Gayrimenkul ve Sportif Hizmetler, gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçirmeye başladı. Cenk Karace, İGG’nin Türkiye’de en çok ortağı olan grup haline geldiğine dikkat çekti. 

Aile Bakanlığı'ndan Haziran 2023 müjdesi! Aile destek ödemesi değil bu farklı bir yardım!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, anne ve işsiz babaların yanı sıra gençlere yönelik önemli projeler geliştirmektedir. Bakanlık, gençlerle ilgili son derece önemli bir projenin ayrıntılarını kamuoyuna duyurdu.

Aile Bakanlığı'ndan büyük haziran müjdesi geldi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı anneler ve işsiz babaların yanı sıra gençlere yönelik de önemli projeler hazırlıyor. Bakanlık tarafından son olarak gençler hakkında çok önemli bir projenin detayları duyuruldu.

Abonelikle iPhone satın alma modeli! Satın almaya gerek kalmayabilir

Apple, eni ürünleri ile birlikte daha da fazla gelir elde etmek adına önemli projeler hazırığı içinde. Bunların başında da abonelikle yolu ile iPhone satın alma modeli geliyor.

Kalamış Yapı 5 yılda 5 bin konut satışı hedefliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında inşaat sektörü geliyor. 19 senedir son dönemlerde sık sık gündeme gelen inşaat sektöründe önemli projeler hayata geçiren Kalamış Yapı,  5 yılda 5 bin konut satışı hedefliyor. 

Ant Yapı'dan Moskova Paveletskaya Meydanı'na AVM!

Uluslararası alanda önemli projeler üstlenen 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, Rusya Moskova’daki Paveletskaya Meydanı'nda alışveriş merkezi inşaatı gerçekleştiriyor.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler hızlandı!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Pandeminin etkilerinin yavaşlamasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler canlanmaya başladı. Sektördeki imar izinlerine dayalı olarak önemli bir hareket gözlemliyoruz" dedi.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi cazibe merkezi olacak! 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, "Bölgenin değerini daha da artırmak, yerli ve yabancı yatırımcıların daha fazla ilgisini çekmek için önemli projeler yürütüyoruz" dedi. 

Emlak Bankası'nın en önemli vazifesi, sosyal konut üretmek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yatırımların önemi hakkında konuştu. Kurum, "Emlak Katılım Bankasını hayata geçirdik. Emlak Katılım Bankasının en önemli vazifesi sosyal konut alanında projeler üretmek'' dedi.

İzmir'deki Namazgah Hamamı restore edildi!

Kent tarihinin korunması adına önemli projeler hayata geçiren  İzmir Büyükşehir Belediyesi, 16. yüzyıldan kalma Namazgah Hamamı’nı restore etti.

Meram Uluırmak Evleri tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm alanında önemli projeler hayata geçiren Meram Belediyesi, ilçeyi imar ve ihya etme çalışmaları çerçevesinde 1646 dairelik dev bir çalışma olan Uluırmak Evleri projesini de hayata geçiriyor. 

istanbuldaki önemli projeler nelerdir Haberi

istanbuldaki önemli projeler nelerdir

Türkiye'nin dev projeleri tüm hızıyla devam ediyor. Projeler tamamlandığında ulaşım rahatlayacak, Türkiye üs olacak

Dev projeler tam gaz sürüyor Türkiye'nin çehresi İstanbul'un dev projeleriyle değişiyor. Ulaştırma Bakanlığı, son 13 yılda 260 milyar liranın üzerindeki yatırımla, Marmaray, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Treni gibi büyük projeleri hayata geçirirken, birçok proje de tam gaz sürüyor. İşte bazı projeler: 


Büyük İstanbul Tüneli: Çalışmalar ihale aşamasına geldi. 2 karayolu ve 1 metro yolunun Boğaz'ın altından geçeceği projenin uzunluğu 6.5 kilometre. Tünelin 5 yıl içinde faaliyete geçmesi hedefleniyor. 


3. havalimanı: Tamamlandığında 150 milyon yolcu kapasitesiyle dünya liderliği koltuğuna oturacak. 25 yıllık kira bedeli için en yüksek teklifi veren Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon Ortak Girişim Grubu tarafından inşa ediliyor. 76 milyon metrekarelik alan üzerine kurulacak. 


Avrasya Tüneli: İstanbul Boğazı altında 3.4 kilometrelik alan kazılarak...