06 / 05 / 2024

istanbulun en gelişen bölgesi başakşehir

istanbulun en gelişen bölgesi başakşehir

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin Lisanslı Değerleme Uzmanı Zuhal Balsarı, İstanbul'un yeni yerleşim alanı olarak öne çıkan Başakşehir'in halihazırda projeleri devam eden metro, üçüncü havaalanı, üçüncü köprü projeleriyle gelişeceğini söyledi...

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

Gelişen ekonomilerde yükselen dolar kabusu! Güçlü dolar ekonomileri nasıl etkiliyor? 

Tahvil faizlerindeki artıştan destek alan Amerikan Doları, gelişen ekonomilerdeki yerel para birimlerinin baskılanmasına sebep oluyor. Peki ekonomiler dolar rallisinden nasıl etkileniyor? İşte ayrıntılar...

En düşük emekli maaşı 10 bin 332 TL olacak! Detaylar peş peşe geldi! İşte son gelişmeler...

Maaş zamlarına ilişkin peş peşe gelişmeler yaşandı. Bu kapsamda, en düşük emekli maaşının 10 bin 332 TL olması gündeme geldi. İşte detaylar...

En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi olacak? Merakla bekleniyordu! Emekli maaşında son dakika gelişmesi!  

Asgari ücrete yapılan yüzde 34'lük zam artışının ardından tüm gözler emekli maaşına çevrildi. Emekliler yeni zamlı maaşlarını merak ediyor. Peki en düşük emekli maaşı 10 bin TL mi olacak? Merakla bekleniyordu! Emekli maaşında son dakika gelişmesi!  

Dolarda yeni rekor! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Son dakika dolar gelişmesi

Dolar/TL kuru haftabın ilk işlem gününe 21,12 lira ile başladı. Dolarda Kabine sonrası yeni rekor görülürken, doların geleceği en yüksek rakam belli oldu. Son dakika dolar gelişmesi.

Sağlık çalışanları dikkat! 120 saati geçen icap nöbetlerinde son dakika gelişmesi! Ücret verilecek mi? 

Sağlık çalışanlarının 120 saati geçen icap nöbetleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Anayasa Mahkemesi, yeni alınan bir kararı paylaştı. 

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Rekora koşan gram altında son dakika gelişmesi! En yüksek rakam belli oldu

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın bugün 1013 lira seviyesine kadar yükselirken yatırımcılar '' gram altın ne kadar olacak, altın fiyatları yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırırken en yüksek rakam belli oldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinde şok gelişme! Resmen tarih verildi! 2023'te tamamlanacak! 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin 2023'te tamamlanacağı Cumhurbaşkanlığı Programı'nda ilk defa yer aldı. Pist, rakip konumdaki, İstanbul Havalimanı'nı (İGA) işleten müteahhitler tarafından inşa ediliyor ancak 14 senedir bitirilemedi. İşte son dakika gelişmesi...

Freni patlayan gram altında son dakika gelişmesi! En dip rakam belli oldu

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Gram altın fiyatı 1028 TL seviyesine kadar gerilerken yatırımcılar ''gram altın ne kadar olacak, altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?'' sorularına yanıt ararken gram altın için en dip rakam belli oldu...

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin her yıl ortak yayınladığı, gayrimenkul yatırımcılarının eğilimlerini değerlendiren Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun lansmanı yarın saat 14:00'te yapılacak. 

istanbulun en gelişen bölgesi başakşehir Haberi

istanbulun en gelişen bölgesi başakşehir

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.'nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre, 2003 yılında hareketlenmeye başlayan Başakşehir, gerçekleştirilen konut yatırımlarıyla birlikte yaşanan nüfus artışı ve konumu itibariyle İstanbul genelinde hayata geçirilen ulaşım altyapısına uygun lokasyonu nedeniyle Avrupa yakasının yükselen yaşam alanları arasında öne çıkıyor. EVA Gayrimenkul Değerleme'nin Lisanslı Değerleme Uzmanı Zuhal Balsarı, İstanbul'un yeni yerleşim alanı olarak öne çıkan Başakşehir'in halihazırda projeleri devam eden metro, üçüncü havaalanı, üçüncü köprü, Kanal İstanbul projesi, Kuzey Marmara Otoyolu ve Marmaray'ın etkisiyle daha da hızla büyüyeceğini ifade etti. 



Posta...