18 / 07 / 2024

İstanbulun merkez noktalarında konut fiyatları ne durumda

İstanbulun merkez noktalarında konut fiyatları ne durumda

İstanbul'un merkezi noktalarında olmasa da Esenyurt, Sultanbeyli, Gaziosmanpaşa gibi ilçelerinde 70-80 bin liradan başlayan fiyatlarla daire bulmak mümkün.

Merkez Bankası'nda deprem! Dolar 39 TL...

Merkez Bankası'nda deprem olarak karşılanacak bir açıklama dünyaca ünlü bankadan geldi. Dolar hakkında dikkat çeken açıklama.

Merkez Bankası'nda flaş dolar gelişmesi

Merkez Bankasıyla ilgili flaş bir dolar gelişmesi yaşandı... Merkez Bankası'ndaki bu dolar gelişmesi, piyasadada yüzleri güldürdü.

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda yeni Başkan Fatih Karahan oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Dr. Fatih Karahan olduğu açıklandı. Fatih Karahan, 28 Temmuz tarihinde TCMB Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Gözler Merkez Bankası'nda! Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bugün faiz kararını açıklayacak. Bu kapsamda piyasaların gözü Merkez Bankası'na çevrildi. Peki, Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur? İşte detaylar...

Dr. A. Botan Berker Merkez Bankasında hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Dr. A. Botan Berker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Merkez Bankasında hangi pozisyonda görev aldı? Dünyaca ünlü hangi kuruluşun Türkiye Genel Müdürlüğü görevinde yer aldı? İşte Dr. A. Botan Berker ile ilgili araştırılan tüm detaylar...

Euro yatırımcıların gözü Avrupa Merkez Bankası'nda! Euro ne kadar? ECB faiz kararı ne zaman açıklanacak?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler sebebiyle milyonlarca kişi kuru yakından takip ediyor. Peki, 27 Temmuz 2023 euro ne kadar oldu? Gözler Avrupa Merkez Bankası (ECB) çevrildi.

Gözler Merkez Bankası'nda: Faiz kararı ne olacak? İşte ekonomistlerin yeni faiz tahmini...

Merkez Bankası'nın faiz kararı gündemde en merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki, Faiz kararı yarın saat kaçta belli olacak, faiz kararı ne olacak? Gözler Merkez Bankası'nda işte ekonomistlerin tahminleri...

Merkez Bankası’nda swap hariç net rezerv eksi 51,2 milyar dolar!

Yeni ekonomi yönetiminin müdahale satışlarına son vermesi ile Merkez Bankası’nın rezervlerindeki erime tersine dönerken, swap (takas) yoluyla alınmış ödünç dövizler düşüldükten sonraki net rezerv düzeyinin eksi 51,2 milyar dolar olduğu belirlendi.

Avrupa Merkez Bankası faiz kararı öncesi büyük olay çıktı! Banka yetkilileri çatıştı! Euro tam olarak böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası’nda gelecek hafta yapılacak para politikası toplantısı öncesinde banka yetkilileri arasında görüş çatışmaları çıktı. Peki euro ne kadar olacak? Euro yükselecek mi?  Euro tam olarak böyle olacak...

Piyasalarda nefesler tutuldu, gözler Merkez Bankası’nda! Merkez Bankası, faizi indirecek mi, sabit mi tutacak?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, yılın ikinci faiz kararını 23 Şubat Perşembe günü açıklayacak. Banka’nın deprem felaketinin ardından nasıl bir aksiyon alacağı merak ediliyor.

Merkez Bankaları’nda sıcak gelişme… Faiz kararları tepetaklak!

Faiz artışlarının hafifleyeceği bekleniyor. Bu beklentilerin de merkez bankası kararlarına hakim olacağı düşünülüyor.

Gözler Merkez Bankası’nda! Faiz kararı bugün açıklanıyor! Merkez Bankası’ndan flaş bir hamle gelecek mi?

Merkez Bankası bugün 2023 yılının ilk faiz kararını açıklayacak. Faiz tek hanede ve geçtiğimiz toplantı özetlerinde bu durumun bir süre daha devam edeceğine dair sinyaller verilmişti. İşte detaylar...

Avrupa Merkez Bankası'ında faiz çatışması çıktı! Peki euro/TL kuru bugün ne kadar oldu?

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yetkilileri arasında  görüş çatışmaları oluştu. Faiz artırımlarına yönelik beklenti ve yorumlar konusunda yetkililer uzlaşamadı. Peki Euro/TL ne kadar oldu? Son dakika euro yükseldi mi, düştü mü?

İstanbulun merkez noktalarında konut fiyatları ne durumda Haberi

İstanbulun merkez noktalarında konut fiyatları ne durumda

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Aşa, İstanbul'da 70-80 bin liraya ev bulmak mümkün olduğunu söyledi.


Aşa, Esenyurt, Gaziosmanpaşa gibi ilçelerde çok fazla inşaat alanları bulunduğunu belirtti.




İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizameddin Aşa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da merkezde veya merkezi noktalara yakın lokasyonlarda küçük bir ailenin oturacağı 70-80 metrekarelik sıfır dairelerin 400 bin, 90-100 metrekarelik dairelerin 500 bin lira civarında olduğunu semtine göre bu bedelin 1 milyon lira veya üzerine çıkabildiğini söyledi.



Esenyurt, Gaziosmanpaşa gibi ilçelerde çok fazla inşaat alanları bulunduğunu, buralarda çok çeşitli alternatifler var.



Aşa: "Yani 70-80 bin liradan tutun da milyon dolara kadar daire bulmanız mümkün ama 70-80 bin liraya bulacağınız evlerin sayısı az. Fiyatın bu kadar düşük olmasının sebeplerinden bazıları hisseli tapusu olması, sahibinin...