21 / 05 / 2024

işte işveçteki satılık sığınak

işte işveçteki satılık sığınak

İsveç'in Ängelholm şehrine 10 kilometre uzaklıkta bir tepenin altında ve orman içinde bulunan 800 metrekare büyüklüğündeki betonarme sığınak satışa çıkarıldı. Sığınağın satışı açık artırmayla yapılacak.

1940 yılında TBMM'nin hemen yanında 19 bin 700 liraya icradan satılık daire!

1940 yılında Ankara'dan konut almak isteyenler için icradan satılık daire paylaşıldı. TBMM'nin hemen yanında yer alan 3 katlı binanın bir katı 19 bin 700 liraya icradan satılmış.

Ev almak isteyenler ve kiracılar dikkat! Satılık ve kiralık konutlarda fiyatlar geriliyor

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı.

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Konutta tablo kararıyor: Satılık ve kiralık ev fiyatları durgunlukta bile artıyor!

Ev alacak milyonlarca kişi konut fiyatlarının nasıl seyredeceğini merak ediyor. Ekonomimcom köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde piyasayı değerlendirdi. Peki satılık ve kiralık ev fiyatları ne olacak?

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Satılık ve kiralık ev fiyatları ne olacak? Nihayet beklenen tarih verildi! Bu tarihten önce işlem yapmayın!

Konut satın alacaklar da kiralayacaklar da son zamanlarda emlak piyasasındaki hareketliliğe kilitlenmiş durumda. Peki, satılık konut fiyatları düşer mi? Kiralar düşecek mi, yoksa yükselecek mi? İşte detaylar...

işte işveçteki satılık sığınak Haberi

işte işveçteki satılık sığınak

Daha önce İsveç sivil savunma örgütü tarafından kullanılan ancak yıllardır boş olarak duran kubbe biçiminde yapılmış olan 800 metrekare ve iki kattan oluşan betonarme sığınak Ağustos ayında yapılacak açık arttırma ile yeni sahibini arayacak.





Devlete ait kullanılmayan gayrimenkullerin işletmesinden sorumlu olan genel müdürlük tarafından satışa çıkarılan sığınakta yatak odaları, oturma odaları, eğlence alanların yanı sıra rezerv bir güç merkezi de yer 





Ağustos ayı ortasında ilgilenenlerin gösterimine açılacak mobilyalı sığınak için birçok kişinin ilgi gösterdiği öğrenildi.