14 / 05 / 2024

istihdam edilen kişi sayısı

istihdam edilen kişi sayısı

Halen 150 firmanın sanayi parseli beklediği Antalya OSB, genişleme bölgesini yatırıma açarak istihdam edilen kişi sayısını 12 binden 18 bine çıkarmayı hedefliyor.

Orta Vadeli Program boyunca istihdamın yıllık 909 bin kişi artması bekleniyor!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, OVP sürecince istihdamın yıllık ortalama 909 bin kişi artmasının beklendiğini, işsizlik oranın ise 2026’da yüzde 9,3 seviyesinde gerçekleşmesinin beklendiğini paylaştı.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

İŞKUR duyurdu! Tam 15.257 kişi istihdam edilecek! İşte alım yapılacak kadrolar!

İş arayanlar İŞKUR’un yayınlanan güncel iş ilanlarını takip etmektedir. Hem KPSS’li hem de KPSS'siz 15.257 kişi istihdam edilecek. İşte detaylar!

THY’de çalışmak isteyenlere müjde! THY en az 20 bin TL maaşla personel alınacak! 10 bin kişi için başvurular başladı!

THY en az 20 bin TL maaşla personel alımına başlanıldı. Şartları yerine getirenler 10 bin kişi istihdam edilecek. İşte detaylar!

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

İşsizler listesine 62 bin kişi daha eklendi! İşte TÜİK’in açıkladığı son rakamlar

TÜİK iş gücü istatistikleri verilerine göre, 2022 yıl sonu itibarıyla işsizlik oranı bir önceki aya göre 0.1 puan artarak yüzde 10.3’e çıktı. Açıklanan rakamlara göre işsiz sayısı kaç kişiye yükseldi, kaç kişi istihdam edildi?

Türkiye'nin nüfusu resmen açıklandı! 1 yılda tam 599 bin 280 kişi arttı!

Türkiye'nin nüfusu resmen açıklandı. TÜİK tarafından açıklanan resmi verilere göre; nüfus 1 yılda tam 599 bin 280 kişi arttı. İşte tüm merak edilen rakamlar...

Kişi başı gelir hedefi 10 yıl öncesine döndü!

Türkiye’nin kişi başına gelirde yeni hedefi açıklanırken, ifade edilen rakamın 10 yıl öncesiyle aynı olması şaşkınlık yarattı.

Yabancı işçi çalıştıranlar şimdi yandı! Ucuza çalıştırayım derken kişi başı 35 bin 815 TL para cezası ödemeyin!

Yabancı işçi çalıştıranlar çok üzülecek. İşletmeler, yabancıları “ucuza çalıştırayım” derken kişi başı 35 bin 815 TL para cezası ödeme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. İşte yabancı istihdamı ile ilgili ceza tutarları…

İŞKUR’dan rekor sayıda işçi alımı! Tam 36.700 kişi istihdam edilecek! İşte detaylar!

İŞKUR rekor sayıda işçi alımı yapıyor. İş arayanların en çok tercih ettiği platform İŞKUR, tam 36.700 kişi istihdam edecek. İşte detaylar!

Yalova’da 25 bin kişi istihdam edilecek! İşte detaylar..

Yalova’da 320 fabrika bir araya gelerek yeni bir istihdam olanağı sunacaklar. Bu olanak ile 25 bin kişi iş sahibi olacak. İşte merak edilen detaylar!

İnşaat sektöründe istihdam edilenlerin sayısı 36 bin kişi arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmi olarak açıklanan Ekim-Aralık 2021 dönemi verilerine göre, inşaat sektöründe istihdam edilenlerin sayısı 36 bin kişi arttı.

Kripto para borsasında vatandaşları dolandırdığı iddia edilen 2 kişi için yakalama kararı!

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen "Bitrota" isimli kripto para borsasında mağdur olan vatandaşların şikayetleri üzerine şirket sahibi olan 2 kişi ile ilgili olarak yakalama kararı çıkarttı.

istihdam edilen kişi sayısı Haberi

istihdam edilen kişi sayısı

ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı planlanan genişleme alanlarının devreye girmesiyle istihdamın 12 bin kişiden 18 bin kişiye çıkması hedefleniyor. 4 ve 5'inci tevsi alanlarında yatırım yapmak isteyen 150 firmanın sırada beklediğini vurgulayan bölge yönetimi, yeni yatırımlar sonrasında ticaret hacminin 3 milyar TL'den 6 milyar TL'ye, ihracatın ise 600 milyon TL'den 2 milyar TL'ye ulaşacağını düşünüyor. Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Döşemealtı İlçesi'nde 692 hektar alanda kurulu OSB'de halen 226 firmanın faaliyet gösterdiğini belirterek, "Türkiye'nin ilk 5 OSB'sinden biriyiz 2 çevreci ödülümüz var. Antalya'nın turizm kenti olması nedeniyle çevre kirliliğine yol açacak sanayi yatırımlara izin vermedik. Burada halen 226 firmamız üretimde bulunuyor. Antalya OSB'de sektörel dağılımlarda ilk sırada makine, metal ve enerji, tarım, kimya, gübre, inşaat - yapı,...