27 / 04 / 2024

istikbal bahar indirimi

istikbal bahar indirimi

İstikbal'de bahara özel 1,00 TL indirim imkanı sağlanıyor...

Jaguar XE'de bahar indirimi! Fiyatlar resmen çakıldı! Jaguar XE ne kadar oldu? İşte Jaguar XE fiyat listesi Eylül 2023

Jaguar'ın popüler modeli XE'nin fiyatına eylülde düşüşe geçti. Peki  Jaguar XE ne kadar?  Jaguar XE Eylül fiyatları kaç lira? İşte Jaguar XE  29 Eylül 2023 fiyat listesi.

Migros'tan bahar indirimi! 100 adet bulaşık tableti 229 TL'ye düştü! Deterjan fiyatları dibi gördü!

Migros Market deterjan çeşitlerine özel haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. İşte Migros'ta indirimli deterjan çeşitleri ve fiyat listesi...

Vivo, Y35 ve V25 5G yeni renkleri ile indirimli baharı getirdi! Anneler Günü'nde annelere en renkli hediye!

Vivo, anneler gününe özel sepet indirimi ve garanti indirimi sunuyor. Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından Vivo, birbirinden renkli şık ve zarif telefonları ile baharı karşılıyor.

iPhone 11'e Mayıs'a özel bahar indirimi! Carrefoursa bir çılgınlık yaptı!

Carrefoursa, Türkiye'deki müşterilerine cazip fiyatlı akıllı telefonlar sunan popüler bir market zinciri. Özellikle üretimi durdurulan iPhone 11 modeli, müşteriler arasında yoğun ilgi görüyor.

Linens'ten dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerine yüzde 30 bahar indirimi! İşte Linens güncel fiyat listesi

Bahar geldiğinde ev dekorasyonunu yenilemek isteyenler için harika bir fırsat doğdu! Linens, dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerinde %30 indirim kampanyası başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın ve evinizi güzelleştirmek için gerekenleri uygun fiyata edinin. İşte detaylar ve fiyat listesi...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Monster Notebook'tan yüksek performanslı bilgisayar arayışındakilere Özel 2.000 TL'ye varan Bahar İndirimi!

Monster Notebook, bahar kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Abra ve Tulpar modellerinde sepette 2.000 TL’ye varan indirim başladı.

Gratis’te büyük son bahar indirimi! Fiyatı 43,50 TL’ye indi! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kozmetiğin sevilen adresi Gratis mağazalarında sonbahar indirimi devam ediyor. Gratis kadınların severek kullandığı bir çok kozmetik ürünü Gratis kart ile yüzde 50 indirimle satışa sundu. İşte Gratis 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ford Transit Custom'a bahar indirimi geldi! İşte Ford Transit Custom fiyat listesi 17 Mayıs 2022!

Ford'un en popüler ticari araçları arsında yeralan Ford Transit Custom modeline bahar indirimi geldi. Peki Ford Transit Custom fiyatları ne kadar? İşte Ford Transit Custom fiyat listesi 17 Mayıs 2022...

Emlak Konut'tan erken ödeme indirimi 2017!

Emlak Konut 240 ay vade kampanyasından sonra İkinci Bahar indirim kampanyasını başlattı. Emlak Konut'un İkinci Bahar kampanyasına 47 proje katıldı. İşte Emlak Konut'tan erken ödeme indirimi 2017 detayları..

Emlak Konut peşin ödeme indirimi kampanyası 2017!

01/02/2017 tarihinden önce konut yada dükkan alanlar için geçerli olan Emlak Konut İkinci Bahar kampanyasına 47 proje katıldı. İşte Emlak Konut peşin ödeme indirimi kampanyası 2017 detayları...

Greenist’ten sürpriz yüzde 12 bahar indirimi!

Şehirden uzaklaşmanın en kısa yolu Greenist’te bahar indirimle geldi. Greenist, metrekaresi 5 bin 30 TL’den başlayan fiyatlarla kat bahçeli ya da dubleks bir eve kolaylıkla kavuşma olanağı sunuyor.

Faiz indirimi konut satışlarına ivme kazandıracak!

TCMB faiz indirimi inşaat sektörünce olumlu karşılandı. Lacivert Gayrimenkul Kurucu ve İşletmecisi İbrahim Karademir, geçen yıla oranla artan konut satışlarının ivmesini bahar aylarında da yükseltmeye devam edeceğini söyledi.

istikbal bahar indirimi Haberi

istikbal bahar indirimi

İstikbal, tek seferde yapılacak 7.900 TL’lik alışverişe anında 1.000 TL, 4.900 TL’lik alışverişe ise 500 TL indirim uyguluyor. Ayrıca diğer ürünlerde de yüzde 30’a varan indirim kampanyası İstikbal mağazalarında sizleri bekliyor..


Yenilikçi yüzü, kalite anlayışı, zengin çeşitleri ile mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, bu bahar mobilya alışverişi yapacaklara özel kampanyalar sunuyor.

Ayrıca kampanya kapsamında İstikbal mağazalarına gelen Bonus Kart sahiplerine özel peşin fiyatına 12 taksit uygulanıyor. Bonus Kart sahipleri ödemelerine ise Ekim 2013 tarihinde başlıyor. İstikbal kampanyaları tüm tüketicileri İstikbal mağazalarına...