28 / 04 / 2024

İstmarina proje satış ofisi

İstmarina proje satış ofisi

Dap Yapı İstmarina projesinde daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor. İstanbul Kartal'da yükselen İstmarina projesinde yüzde 10 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

DAP Ataşehir'e onay çıktı! Dev proje satış için gün sayıyor!

DAP Ataşehir projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Ataşehir Belediyesi tarafından projenin onaylandığı ve ruhsat işlemlerinin yürütüldüğü bildirildi. İşte DAP Ataşehir ile ilgili merak edilenler...

Prime Sierra Cadde satışta! Yeni Proje

Dema Konut ve Kargın İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen proje satışa çıktı. Proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Beyzade Style Homes satışta! Yeni proje

Beyzade İnşaat tarafından Kocaeli Başiskele Döngel Mahallesinde hayata geçirilen proje satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Altın Orman nerede?

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek proje satışa sunuldu. Satışa sunulan projenin tüm detayları belli oldu. Peki Altın Orman projesi nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesinin tüm detayları...

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

Proje Satış Çözümleri Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Satış Çözümleri Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tuna ve Soner Keleş tarafından kuruldu.

2019'da kaç yeni proje satışa çıktı?

Konut sektöründe stok ve fiyat tartışmaları devam ederken, markalı konut üreticileri 2019'da frene bastı. Yeni proje lansmanlarının bıçak gibi kesildiği 2019 yılında toplam 8 proje satışa çıktı. İşte o projeler...

Başakport 24 ne oldu? Satışa çıkacak mı?

24 Gayrimenkul, İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilmesi planlanan Başakport 24 projesinde son durum nedir? Proje satışa çıkacak mı? İşte tüm cevaplar...

ByDoping 2019 yılında 2,5 milyar TL'lik markalı proje satışı hedefliyor!

Gayrimenkul sektörüne alternatif satış kanalı yaratarak “hızlı ve kaliteli satış” amacıyla 2015 yılında yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan ByDoping, 2018 yılında 632 adet markalı gayrimenkul satışı gerçekleştirerek 500 milyon TL’ye yakın ciro elde etti.

2018'de 37 yeni proje satışa çıktı!

Konut sektöründe stok ve fiyat tartışmaları devam ederken, markalı konut üreticileri de 2018 yılında 37 yeni projeyi görücüye çıkardı.

Türkiye inşaat sektöründe lider!

Remax Kurucu Ortağı Aylin Sönmez Küçükkaya, Yurt Dışı Projeler Satış Uzmanı Nurcan Sönmez Gökler, Lüks Konut ve Proje Satış Uzmanı Nurcan Mescilgil ve Lüks Konut ve Ticari Gayrimenkul Satış Uzmanı Nursel Topçu, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Tekce Gayrimenkul Proje Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Tekce Gayrimenkul Proje Satış Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Tekçe ve Engin Çamcı ortaklığında kuruldu.

İstmarina proje satış ofisi Haberi

İstmarina proje satış ofisi


32 - 39 katlı beş blok olarak tasarlanan İstmarina projesi, İstanbul Kartal'da Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. İstmarina Kartal projesi 64 bin 502 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Kartal İstmarina projesinde 1.483 adet konut ve 258 mağaza yer alıyor. Dap Yapı İstmarina projesinded yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor.



Dap Yapı İstmarina projesi fiyat!


Kartal İstmarina projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin lira ile 12 bin 500 lira arasında değişiyor. İstmarina'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tipleri yer alıyor.


İstmarina Kartal projesinde daire teslimleri Aralık 2017 yılında gerçekleştiriliyor. Kartal İstmarina projesinde daire büyüklükleri 34 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor.


İstmarina Kartal projesinde alışveriş merkezi, marina, hızlı tren, helikopter pisti, özel hastane, sosyal tesis, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Adres...